Moussa

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord bevestigt komst Hadj-Moussa

Van de redactie

Feyenoord heeft woensdagochtend via X laten weten dat Anis Hadj-Moussa aankomend seizoen de overstap maakt naar Rotterdam-Zuid. Moussa komt sinds afgelopen januari op huurbasis uit voor Eredivisionist Vitesse, waar de linksbenige rechtsbuiten Feyenoord in slechts enkele duels wist te overtuigen. Hij was voor de degradatiekandidaat in 719 speelminuten goed voor twee goals en een assist.

Intern wordt Moussa gezien als de opvolger van Alireza Jahanbakhsh, waarvan de cluboptie tegen de huidige voorwaarden niet gelicht wordt. Zijn contract is al formeel opgezegd door de club. Eerder zag de club Javairô Dilrosun verkassen naar Club América.

Patro Eisden Maasmechelen meldt dat de verkoop van de Algerijn een recordtransfer is voor de club. De 22-jarige aanvaller gaat voor vijf seizoenen tekenen in Rotterdam-Zuid. Trainer Stijnen is trots. "We zijn trots dat we een speler kunnen afleveren aan één van de beste clubs van Nederland. Deze transfer is een niet te onderschatten hoogtepunt in de geschiedenis van onze club. Een Mijlpaal", aldus de trainer van Patro Eisden op de clubwebsite.

Delen

Reacties

Ik zat even op VI te kijken en hier kijken ze naar acties van Moussa, ik moet zeggen word hier niet heel erg warm van eigenlijk. Ik kende deze jongen ook helemaal niet en is mij ook nooit opgevallen al valt natuurlijk heel Vitesse niet op. Ik hoop dat het wat gaat worden! Al zal het voor Feyenoord denk ik toch wel wat beter moeten gaan worden.
Hij viel mij sinds zijn komst bij Vitesse voortdurend op. De jongen is creatief, passeert rechts en links en heeft een mooie pass in huis. Ik ben erg benieuwd hoe hij functioneert tussen betere spelers, veel verwachtingen van!!
In een compilatie miste hij veel.. Maar goed, is snel en mssn veel ruimte ter verbetering.
@FeyenoordTM komt de persconferentie van Mediamarkt live?
Dit zou wel eens een positieve verassing kunnen worden, heb zo n vermoeden dat slot nog 1 seizoen blijft en dat ie deze jongen echt fitter en beter kan maken. Zag afgelopen zondag eindelijk eens een goede paixao ,heb zo n gevoel dat ivanisec weg is na een goed EK omdat slot om voor mij onbegrijpelijke redenen het niet in hem ziet zitten. Hoor slot vaak klagen over gebrek aan creativiteit maar dat is juist wat ivanisec wel heeft
Een verassing is een crematie🙄😉
En ivanisec speelt niet eens bij Feyenoord
Slot ziet het wel degelijk zitten in Ivanusec. Hij moet alleen nog wennen aan het tempo. Als jij niet geblesseerd was, had hij basis gestaan.
Welkom Hagi! Wat een naam ook poah!
https://youtu.be/iuFJnaFxzoA?si=iwYV1ra13QDn9UcF

Had een veel meer assist op zijn naam moeten hebben jezus wat verkloten die gasten een kansen.
Die mag de komende maanden wel gaan wonen in de sportschool.
Maar wat een bankzitter uit de Belgische 2e klasse nou bij Feyenoord moet?
Zeker als je weet dat je walemark terugkrijgt is dit een onbegrijpelijke aankoop.

Ik denk dat dit een 2e Conteh is…
Ach zoveel mensen hier vinden jou totaal onbegrijpelijk, dus tsja....
Want Walemark heeft kunnen overtuigen in Heerenveen? Een van de weinige echte miskopen. Zie in Moussa echt meer potentie.
Staat bij jou de bank in het veld? Hij was sinds september basisspeler na een periode wennen.
Vraag me af of er ooit 1 nieuwsbericht is verschenen waar jij gematigd positief op gereageerd hebt. Niet dol enthousiast hè, dat is veel gevraagd. Nee, gewoon gematigd positief 🤔
Zou kunnen uiteraard.
Alleen Walemark denk je niet dat die jongen langzamerhand zijn kansen heeft gehad.
Laten we het eerst eens aan kijken.
Kritisch noemt ‘ie zich. Ik zou mezelf ‘knettergek’ noemen als ik hem was
Volgens mij reageerde jij op “meepraten2024”. Ook zo’n gestoorde gek, maar die is eraf gekickt….
Die is inderdaad ook knettergek
Prima aankoop, voegt wat toe aan de selectie. Ga zo door.
Goede transfer. Denk een buitenkansje.

Deze jongen kan heel goed voetballen. Wat hij laat zien is zaalvoetbalkwaliteit.
Vooral in de kleine ruimte, waar Feyenoord speelt, is dat een wapen.

Als hij zich fysiek kan ontwikkelen, meer inhoud krijgt om ook vuile meters te maken dan denk ik dat dit een goede speler gaat worden.

Enige nadeel vind ik zijn snelheid. Hij lijkt niet heel snel.
Net als Ueda en Ivanusec die hebben ook weinig snelheid.
Deze jongen zal eerst fysiek en qua inhoud enorme stappen moeten maken. En dan rond de winterstop gaat hij de beslissende acties maken als invaller in de 2e helft tegen de moe gestreden tegenstanders.
Patro heeft het op hun website over 1 van de grootste transfersommen ooit uit hun divisie. Als je dan die Lommel (City Group) transfers meerekent, gaat het echt wel richting die 3.5 miljoen
Weet jij toevallige wat de grootste uitgaande transfer is geweest dan?
Ik toevallig wel ik hoorde hassane bande naar 020 8 miljoen was het bedrag toen.
Geloof ik nooit. 1-jarig contract en nog amper wat laten zien. Zal daar ook geen dik contract hebben gehad. Maximaal 1,5 à 2 miljoen lijkt me.
Op hun website zie ik niet staan dat het om een recordbedrag voor hun divisie gaat maar voor hun club. Volgens Transfermarkt hebben zij in hun historie ook maar één speler verkocht en dat was voor een bedrag van 275.000. Dan zit je met de transfer van Hadj Moussa al snel aan een recordbedrag
Haha zag het ook net inderdaad. Wellicht dan een miljoen oid wat hij kost. Prima toch en zeker als opvolger van Alireeza wat ook een dure jongen op de loonlijst was. Ben erg benieuwd wat er nog gaat gebeuren en vooral ook met een Walemark, Ivanusec (welke in mijn ogen nog steeds veel te weinig kansen heeft gehad). Als ze Slot willen behouden en we echt een volgende stap willen zetten zal je zowel op links als rechts een klasbak moeten halen met bijhorend salaris. Lets go
Waar heb jij het nou over man.....

Als je kijk bij transfermarkt naar de records spelerverkopen dat is zowat alles transfervrij weggegaan en 1 speler verkocht voor 275.000
Hij heeft het over de competitie waarin ze spelen.
Ze noemen het de tweede duurste speler.....mag aannemen dat in Belgische dat betekend de op 2 na duurste.

Want duurste voor 2 niveau belgie is 12,5 M en daarna 8,25 (bande van onze vrinden).
Nr 3 was 1,25 M dus ja als ze 1,5 M hebben gevangen dan is hij idd de op 2 na duurste tranfer in die divisie
Gewoon een eerlijke kans geven. Ligt 5 jaar vast, dus eerst een jaar beter worden met trainen onder Slot (hopelijk) en korte invalbeurten. 2e jaar hopelijk gegroeid en kan die wat moois laten zien. De potentie is wel zichtbaar bij hem.
Inderdaad ja. Al dat negatieve geklets.
Er is wat werk aan.hij moet sterker en sneller worden. Leren meeverdedigen en oefenen op zijn voorzet. En sneller zien dat een andere speler er soms beter voorstaat. Maar is in potentie wel een speler die een wedstrijd kan open breken.