Primeur Bevestigd
Hadj Moussa webversie

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

ANIS HADJ MOUSSA • IT’S HAPPENING!

FeyenoordTM

Anis Hadj Moussa mag zich vanaf aankomende zomer Feyenoorder noemen. De Algerijn is persoonlijk rond met de Rotterdamse club, die óók een transferovereenkomst heeft gevonden met met zijn werkgever Patro Eisden.

Moussa komt sinds afgelopen januari op huurbasis uit voor Eredivisionist Vitesse, waar de linksbenige rechtsbuiten Feyenoord in slechts enkele duels wist te overtuigen. Hij was voor de degradatiekandidaat in 719 speelminuten goed voor twee goals en een assist.

Intern wordt Moussa gezien als de opvolger van Alireza Jahanbakhsh, waarvan de cluboptie tegen de huidige voorwaarden niet gelicht wordt. Zijn contract is al formeel opgezegd door de club. Eerder zag de club Javairô Dilrosun verkassen naar Club América.

Feyenoord maakt over meerdere termijnen een lichte transfervergoeding over naar Patro Eisden, wat uitkomt op het tweede niveau in België. De 22-jarige Moussa verdiende eerder zijn sporen in de jeugdopleiding van RC Lens en Royal Olympic Club de Charleroi.

Andere media spraken over belangstelling van Ajax en PSV voor Moussa, maar deze clubs hebben nooit toenadering gezocht voor een transfer. Alleen Feyenoord was in dit momentum in de race.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Je schrijft lichte transfervergoeding. 3,5 mln is veel geld dus dat zal het niet zijn.
Hoeveel is een lichte transfervergoeding als het niet de 3,5 miljoen is die werd gemeld?
Wat vers bloed op rechtsbuiten is wel welkom. Dit zou er eentje, in de categorie Wieffer of Beelen kunnen zijn. Hij kan zomaar spectaculair in prijs gaan stijgen, als het een beetje meezit. Ff kijken hoe hij dat meeverdedigen gaat oppakken. Ik verwacht eerlijk gezegd nog een rechtsbuiten, aangezien we waarschijnlijk weer de CL in gaan. Als we Minteh nog een jaar kunnen huren, zijn we voor relatief weinig, goed bezet op die positie. Slory kan dan nog een jaar rijpen. Walemark en Ali, zou ik bedanken voor bewezen diensten.
Arne Slot is een kunstenaar. Een beeldhouwer. Een denker. Het materiaal waarmee hij werkt kiest hij zorgvuldig. Zijn trainingen vormen en kneden en streven naar perfectie. Onderdeel worden van zijn opleiding werkt als een magneet. Slot wil een totaal kunstwerk. Dat hij dat in Rotterdam tot uitvoering wil brengen is een geschenk. Carte blanche voor deze grootse regisseur. Kijk en geniet: Geschiedenis in uitvoering.
Ben je lekker mee. Weer zo'n rare staart. Heb je hem gisteren bij Vitesse zien spelen? Zulke fouten worden bij de amateurs nog niet gemaakt!
Ongelooflijk joh Negatieveling. Hij heeft een staart.
Je zoekt het maar lekker uit!
Prima toch als vervanger van Ali? Blij dat we nu al vroeg voorsorteren en deze jongens tijdig kunnen vastleggen voordat anderen zich er mee gaan bemoeien. Barst van potentie. Zijn creativiteit is juist wat je nodig hebt om een wedstrijd open te breken in de 16 van de tegenstander.
Deze jongen word een sensatie, let maar op. Bal beheersing, zachte voeten, verassend. Ik zie weinig voetballers op de velden die nog zo onbevangen spelen. Heerenveen heeft er ook 1 lopen. Ik geloof wel in deze jongen en Slot zie ik wel het beste uit hem halen.
Stats zijn nog niet heel spectaculair en hij heeft nog niet heel hoog gespeeld. Toch goed om deze speler nu al te hebben. Lekker hele voorbereiding in de zomer mee laten doen en kijken hoe hij in het team komt bovendrijven. Je ziet toch wel heel duidelijk dat hij wat speciaals heeft waar je mee aan de slag kunt. Nu ook nog spelers kopen die er gelijk staan en in CL kunnen leveren.
Zeker in de thuiswedstrijden kan hij van onschatbare waarde blijken te zijn.
Een aankoop met het oog op de verdere toekomst lijkt me. Daar heeft Feyenoord al een aantal een voltreffers mee gehad overigens. Hij heeft de dribbel die Slot graag ziet bij een buitenspeler, maar mist nog wel veel op het gebied van rendement (overzicht) en druk zetten. Ik begrijp ook uit de analyse van VI dat hij niet bijster snel is, wat zijn groeimogelijkheden wat beperkt. Dat betekent niet dat hij niet van waarde kan gaan zijn van Feyenoord. Ik denk wel dat we geduld moeten hebben en dat hij in eerste instantie vooral voor de breedte is gehaald.
Hoe begon Minteh? En hoe is hij nu?
Ik zeg ook niet dat niets wordt met Moussa, maar dat ik in zijn eerste seizoen nog niet al te hoge verwachtingen heb gezien waar hij nog allemaal aan moet schaven. Maar hopelijk pikt hij inderdaad snel aan. Minteh was denk ik wel verder toen hij kwam. Hij was vorig seizoen een sensatie in Denemarken. Daarnaast heeft ook Minteh ook echt nog wel stappen te zetten wil een verschil maken worden in de PL, maar er zit progressie in. Wat dat betreft zou het een win-win-win situatie zijn als Minteh nog een seizoen blijft.
Heb je zijn corners gezien? Heerlijk! Leo Sauer kan dat ook. PSV is er kampioen door!
Precies, en hoe begon Sinisterra?
Voegt wel iets toe aan het arsenaal aan mogelijkheden voorin. Behendig in één tegen één duels. Als je zo vaak voor de goal van de tegenstander bent als wij is dat wel een meerwaarde
We zien het nu trouwens allemaal, laag segment transfers = hogere slagvaardigheid
Wat een ontzettende zeikerd ben je toch ook, jij koopt toch ook sneller een pak rijst dan een nieuwe auto?
Hij zeikt toch niet. hij krijgt alleen vaak te horen dat Feyenoord traag is met handelen etc. en geeft hier een voorbeeld aan waarom/wanneer het wel sneller gaat.
Hij zeikt wel, is er een transfer die snel rond komt dan ligt zijn focus op transfers die langer duren (om wat voor reden dan ook).
Wilt wederom zn gelijk halen terwijl hij niet kan bewijzen dat hij gelijk heeft, dus dan ben je in mijn mening een zeikerd.
Ik zie het ook meer als ern uitleg. Nu de prijs te overzien is en feyenoird dat geld heeft en er voor over heeft word er snel gehandeld. Bij hogere transfers is het geld er (nog) niet dus word er veel langer onderhandeld. Denk niet dat Rutger hier iets anders bedoeld.
Waarom zo'n reactie? Je hoeft het niet te lezen he. Donderstraal je toch lekker op en ga je op fr12.nl met de rest lekker lopen zeiken.
Jij hoeft mijn reactie ook niet te lezen en op te reageren he, je stuurt je vriendje toch ook niet de deur uit als hij het niet met je eens is? Kusje
Die ben johnson van west ham wat denk jij ervan maakt Feyenoord kans
Lijkt mij een topper
Zullen ze denk ik ff mee wachten die duitsers hebben lange tenen.
Die wil niet in een brede selectie.
Het is officieel feyenoord meldt het nu zelf op insta.
Moooi. Een betaalbare ruwe diamant. Zie hetzefde gebeuren als met Minteh. Die begint sinds een aantal weken ook echt beter te voetballen.
Net 22 en al international, uitblinker bij een degradatiekandidaat en 1 vd betere buitenspelers vd ED. Moet, kan en zal nog veel leren onder Slot. Kunnen we heel heel veel plezier aan gaan beleven.
Tja, als je in de Belgische 2e klasse al niet uitblinkt, betwijfel ik wat hij aan Feyenoord en in de CL moet toevoegen.

Mag dan misschien als vervanger van Jahanbaksh of Dilrosun gelden, erop vooruit ga je niet.

Het is net zo’n blind paard als Minteh maar dan 10 klasse minder
Ga eens naar een psycholoog man, in plaats van mij lastig te vallen met je narcisme
Met Moussa als vervanger voor Jahanbakhsh en Smal als vervanger voor Lopez, doe je gewoon goede zaken en gaat de bank er wat mij betreft kwalitatief op vooruit.

Ook goed dat Feyenoord scherp is op dit soort binnenlandse buitenkansjes!
Lopez moet je nooit, maar dan ook nooit meer opstellen. Komt zwaar tekort. Lopez verkopen en andere vervanger voor Smal halen.
Hé, één voordeel van de ellende van Hartman: Hij zal wel blijven
Voor alle fans: laten we hem vooral niet afkraken aub zoals we dat in het begin met veel spelers doen, deze spelers hebben tijd nodig om aan ons systeem te wennen, kijk naar Luka, heel veel afgekraakt maar begint steeds meer zijn weg in het Slot systeem te vinden. Blijven supporten door dik en dun en vooral achter iedereen blijven staan!!
Feyenoord zal vinden dat deze speler meer brengt dan Ali. Ook in verhouding met salaris. Is nog jong. Dus gaat nog waarde opleveren. Waarschijnlijk relatief een koopje. Daarnaast hebben we nog Walemark - zal ws ook weggaan - en Minteh wordt mogelijk nog jaar gehuurd. Mogelijk zal daarnaast nog een echte versterking komen. Niet slecht dat we nu al zo vroeg Smal en Moussa hebben vast kunnen leggen. Dan ga ik ervan uit dat Smal ook rond is.
Gokjes van 3.5miljoen
Goed teken dat we gegroeid zijn als club
Zeker geen 3,5 miljoen geeft FTM hierbeneden aan.
Goede speler, zit veel in...... Hoop toch ook echt dat er een goede/betere rechtsbenige rechtsbuiten bij komt we zijn te voorspelbaar aan het worden. Deze jongen kan ook met rechts een voorzet geven maar is wel pas in laatste fase als iets anders echt niet meer lukt

En ja Rutger heb vandeweek het overzicht gemaakt dit is al enige tijd een tendens bij Feyenoord.

Deze heeft zekere creatieve capaciteit
De stats zeggen wel wat natuurlijk,maar je kan als buitenspeler ook 10 opgelegde kansen voorbereiden maar als die niet afgemaakt worden gaat je ratio ook niet echt omhoog🤷‍♂️
Klopt, daar zijn allemaal statistieken voor tegenwoordig , maar meeste journalisten houden het bij goals en assists, ook voor verdedigers
Gister had hijj na die corner waar wel uit gescoord werd binnen een minuut weer een voorzet in de 16 die er op wonderbaarlijke wijze niet in ging. Anders had hij gister gewoon 2 assists gehad. Er zit zeker potentie in en het voordeel is dat hij er al gelijk in de voorbereiding is.
Speelde vandaag tegen sparta echt als een drol...
Verdedigde niet mee niks, heeft dus een lange weg te gaan deze jongen.
Als iemand het kan is slot het wel, maar hopen dus dat hij blijft.
Zet Hancko bij Vitesse en dan oordeel je ook dat hij er niets van kan.
Hahahaha dat is wel heel overdreven 😜🤣🤣🤣🤣
Top maar is er al meer nieuws over luciano Rodriguez of gaat die niet meer komen
City Group heeft interesse, zal dan vast eerst bij Girona belanden op huurbasis.
Zal heel erg afhangen van zijn mentaliteit of hij zich voldoende weet te ontwikkelen. Vandaag extra op hem gelet en dat viel niet mee. Inderdaad een leuke balbehandeling en actie, maar liet constant zijn back lopen en zorgde voor enkele hachelijke momenten door raar balverlies. Zal echt hard moeten werken aan zijn fysiek en discipline. Wellicht ook door de ramadan, maar vond hem weinig energie brengen. Ben benieuwd, maar welkom Anís Hadj
Jij kent het transferbedrag, neem ik dan aan.
"vp". 😂 Dan klopt het inderdaad. Ga maar gewoon van minder uit.
Wat is VP?

Wie het ook is/zijn, ze zitten er naast.
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1190886/feyenoord-troeft-ajax-af-hadj-moussa-vanaf-komend-seizoen-actief-in-de-kuip.html
Oh knip- en plaksite Voetbalprimeur.
Ja, die lees ik niet omdat ik die niet serieus kan nemen.
Zitten er altijd zo vaak naast.
Denk dat hij met goede spelers om zich heen echt veel meer rendeert. Prima gokje denk ik
Heel eerlijk gezegd sta ik er best wel positief in dat slot ook volgend jaar blijft. Kan alles doen wat hij wilt, speelt Champions league en lijkt me dat hij ook gesproken heeft met deze jongen en smal! Ook kan deze jongen echt enorm groeien onder slot. Hoop het zo erg!
Voor alle vragen: ik ga eerst even verder met genieten van vakantie, sta nu midden in Kyōto 😃🇯🇵
@FeyenoordTM Genieten jongen! Neem voor volgend seizoen ook maar even een leuke vriend voor Ueda mee😉
Of ben je Japanse spelers aan het scouten? Veel plezier nog in Japan geniet ervan!
Sushi halen op je vrije vakantie dag, goed plan!
Hele fijne vakantie toegewenst. 👍
@FeyenoordTM geniet ervan! Pak je de race op Suzuka ook mee?
Aan hoeveel +- moeten we dan denken?
Ik las 3 keer 0,5 miljoen. Dus 1,5 miljoen
Stond op een instagram post over Algerijnse spelers. Geen goede bron, maar klinkt geloofwaardig. En aangezien Feyenoord TM zegt dat het zeker geen 3,5 mln is, geloof ik dat bericht wel
Waar heb je dat gelezen? Zou ik persoonlijk iin prima bedrag vinden.
Blij mee, mag nog wel iets fitter worden.
Schijnt een abonnement te krijgen op de breakfast club. Komt wel goed ;)
Welkom, ik laat me graag verrassen door deze speler. Ben benieuwd hoeveel die lichte vergoeding is.
Hele goeie technische speler, missen wij soms nog wel eens
Ben echt benieuwd wat hij ons kan gaan brengen echt een geweldige Algerijnse techniek!
719 duels, 1 goal en 2 assists, Nice stats
Ja, dat is inderdaad niet hoopvol. Aan de andere kant, 719 duels op deze leeftijd wil zeggen dat het wel een bikkel is
Joh zegt die achteraf. Sowieso dacht je dat het duels waren hahahah dumbass
Neenee Jona, ik kan zelf wel een beetje nadenken ;). Was een sarcastische opmerking. In een heel voetballeven is het nog lastig dat aantal duels te halen...
Hopelijk kun je mij op mijn woord geloven!