excelsior-feyenoord-0-2-jim-breeman-sports-photography-12

Jim Breeman Sports Photography

Eredivisie: PSV wint van Excelsior

Nigel

PSV heeft met 2-0 gewonnen bij Excelsior. De Eindhovenaren hadden het lang lastig in Rotterdam, maar in de tweede helft werd de ban uiteindelijk toch gebroken.

In de eerste helft wist PSV niet te scoren. Beide ploegen hadden 0 schoten op doel gelost in de eerste helft. Maar in de tweede helft wist PSV toch tot scoren te komen tegen de ploeg uit Kralingen. Mauro Júnior en Bakayoko scoorden namens PSV. De Eindhovenaren vergroten hun voorsprong op landskampioen Feyenoord weer tot 10 punten. Aanstaande donderdag speelt Feyenoord uit tegen FC Volendam. Als de Rotterdammers winnen, wordt het gat weer verkleind tot 7 punten