Bevestigd
laatste-training-voor-de-klassieker-uit-jim-breeman-sports-photography-10

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Interactiemoment voorafgaand aan laatste training Klassieker

Van de redactie

Voorafgaand aan de laatste (besloten) training van Feyenoord voor de Klassieker vindt zaterdag op Varkenoord een interactiemoment met de supporters plaats. Dit begint om 11:15 uur. Aansluitend vertrekt het team van Arne Slot om besloten te trainen ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Ajax een dag later. In dit bericht lees je meer informatie.


Vanwege het midweekse programma deze week, met aankomende donderdag de uitwedstrijd tegen FC Volendam, heeft Feyenoord alleen zaterdag de mogelijkheid om tactisch te trainen ter voorbereiding op de Klassieker. Tegelijkertijd willen spelers en staf en daarmee ook de club een moment creëren waarbij de gebruikelijke interactie met supporters plaats kan vinden voorafgaand aan de Klassieker. Door het programma op deze wijze in te richten is beide mogelijk.

Toegang Varkenoord
Supporters hebben zaterdag toegang tot Varkenoord via de poorten aan de Olympiaweg. De training kan worden gevolgd via de tribunes aan de lange zijdes van het hoofdveld of aan de korte zijdes achter het doel. Verder kan gebruik worden gemaakt van de horecavoorzieningen van de Sportclub.

Tekst: Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Interactiemoment.... wie verzint die namen....

Anyway, fakkels tevoorschijn. Tijd om dat cluppie nog even wat steviger op de grond te laten liggen.
Nergens voor nodig, al die hype tegen een subtopper. We hebben deze wedstrijd jarenlang te groot gemaakt.
Subtopper? Is dit niet een beetje overschatting??
Als je een interactiemoment met je supporters organiseert hoor je bij de grootste clubs ter wereld. Juist hierom ben ik 110 % anti modern football.