Bevestigd
Fabiano Rust | Feyenoord.nl

Feyenoord.nl

Transfers

Feyenoord bevestigt: nieuw contract voor Rust

FeyenoordTM

Fabiano Rust heeft maandagmiddag bij Feyenoord een nieuw contract ondertekend. De 18-jarige aanvaller van Feyenoord Academy, die bijna drie jaar geleden op Varkenoord zijn handtekening zette onder zijn eerste profcontract, blijft daardoor tot medio 2026 aan de club verbonden.

‘We zijn als club blij dat we met de contractverlenging van Fabiano opnieuw een talentvolle speler uit onze eigen Academy langdurig hebben kunnen vastleggen,’ zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. Fabiano maakt als fysiek sterke én makkelijk scorende spits een uitstekende ontwikkeling door en heeft dat dit seizoen onder meer al kunnen laten zien tijdens de verschillende wedstrijden van Onder 21 en Onder 19 in de UEFA Youth League.

‘Het doet me veel dat ik mijn contract bij de in mijn ogen mooiste club van Nederland heb mogen verlengen,’ zegt Rust, kort nadat hij zijn handtekening in het Perscentrum van De Kuip heeft gezet. ‘Ik wil me de komende jaren door ontwikkelen tot een complete spits en bij Feyenoord Onder 21 mijn doelpunten blijven maken. Wanneer de tijd daar is hoop ik uiteindelijk de stap naar Feyenoord 1 te maken.’

De in Delft geboren aanvaller kwam de eerste jaren van zijn voetbalcarrière uit voor SVLY uit Den Haag, DHC uit Delft en de jeugdopleiding van ADO Den Haag, voordat hij in de zomer van 2019 de overstap naar Feyenoord Academy maakte. Op Varkenoord doorliep hij vervolgens alle jeugdteams en is hij het huidige seizoen speler van Feyenoord Onder 21.

Tekst via Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM Klopt er iets mbt geruchten over Jovan Mijatovic?
Ga ik nog een transfercheck over tikken
Even off topic. Schrok me wezenloos. Dacht Ihattaran te zien met een Feyenoord shirt. Maar gelukkig was het een shirt van Slavia Praag.
Gelukkig zag ik de slavia logo bij de kop van de artikel. Maar snap goed dat je schrok. Grappige is als hij het goed doet zal slot dan toch een belletje plegen met hem ik hoop het niet moet er niet aan denken.
3ven off topic. Ik schrok me wezenloos, dacht dat ik Ihattaran met een Feyenoord shirt zag... Maar gelukkig, het was die van Slavia Praag. Heheheh
Misschien te vroeg om te zeggen maar als rust so door gaat mag hij best derde spits worden. En dan hoeven we ook geen geld uitgeven voor een derde spits als ueda en minteh afwezig zijn.
Ben bang dat Jayden ons 1e nooit gaat halen.
Al is bang een te groot woord.
Voor hem dan een ander, toch.
Ja klopt ik denk dat hij te licht is. Is niet de rechtsbuiten die nu beter is dan de rest bij feyenoord.
Helaas vind hij en misschien ook zijn omgeving dat hij een goede voetballer is en niet hard zijn best moet doen om verder te komen. Ik zie hem vaak spelen en het lijkt altijd net alsof hij het meer overlaat aan zijn medespelers. Bij Slot ben je deel van het collectief.