van-dijk

Foto VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord bevestigt vertrek Joris van Dijk

Van de redactie

Commercieel directeur (CCO) Joris van Dijk legt per 1 februari 2023 zijn werkzaamheden bij Feyenoord neer. De club gaat op korte termijn op zoek naar een nieuwe CCO. Tot die tijd bestaat de directie van Feyenoord uit algemeen directeur Dennis te Kloese en financieel directeur Pieter Smorenburg.

Joris van Dijk trad 1 juli 2020 in dienst bij Feyenoord. De club spreekt nadrukkelijk haar dank uit voor zijn inspanningen en bijdrage aan de geboekte resultaten sinds die tijd. 

Van Dijk zelf geeft aan ‘dat het een unieke ervaring was om in een periode van sportief succes voor deze prachtige club te werken. Maar als de verwachtingen ten aanzien van de toekomst uiteen gaan lopen, is het beter op een goede en volwassen manier uit elkaar te gaan. Ik ben er trots op dat ik in deze functie heb mogen bijdragen en wens club en supporters het allerbeste.’

Delen

Reacties

Zegt helemaal niks anders dan dat ze het niet met elkaar eens waren. En dat word je niet obv omzet uit reclame borden. Ben benieuwd. Ik zou het zoeken in het gevecht om de inkomsten stromen rond het stadion en dat Van Dijk daar als hoofd reclame borden verkoper bijvoorbeeld niet in mee wilde of niks kon brengen.
Een tekst en uitleg die meer vragen oproept dan beantwoordt. Misschien deze functie op managementsniveau invullen en wel een zelfstandige TD aan stellen?
Te Kloese is als het op transfers aankomt als een volslagen malloot bezig; Terwijl Wieffer zondag liet zien gelijkwaardig aan of zelfs beter dan Zerrouki te zijn en Timber al weer terug is, zou er dus toch nog weer een bod op Zerrouki zijn gedaan. Totaal bezopen!!!
Heb je gemist dat er informeel contact is geweest met Benfica die mogelijk onze aanvoerder weg wilden halen?! Dan lijkt me even informeren in Enschede niet zo vreemd... Er is geen concreet bod uitgebracht volgens deze site! Dat noem ik gewoon voorbereid zijn op dingen die kunnen gebeuren en dat is juist goed...
Vlgs mij wil die te Kloese het alleen heerschap!
Dat kan nooit goed gaan.
Domste fout waa wel om Arnessen te laten gaan, die handelde sneller en beter
kwam in de docu wel sympathiek over. Te Kloese lijkt de directie naar zijn hand te willen zetten. We gaan zien hoe dit uitpakt.
@ftm als Zerrouki niet komt is er dan een optie dat ze van de belt EN een buitenspeler gaan halen?