Varkenoord

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord wint in besloten oefenduel van Vitesse 

Van de redactie

Feyenoord heeft dinsdagmiddag op Varkenoord een oefenoverwinning geboekt op Vitesse, zo meldt De Gelderlander. De Arnhemmers werden achter gesloten deuren met een nipte 2-1 overwinning aan de kant gezet. Buitenspelers Jaden Slory en Oussama Idrissi tekenden voor de doelpunten aan de kant van de Rotterdammers.

Lange tijd leken de zwart-gele dicht bij een openingstreffer nadat de ploeg uit Arnhem al meerdere keren op doelman Timon Wellenreuther was gestuit. De Duitse sluitpost kreeg dinsdagmiddag de kans zich te laten zien in het Rotterdamse doel. Bij Feyenoord kregen meerdere reguliere reservespelers speeltijd op Varkenoord, waaronder Oussama Idrissi, Patrik Wålemark, Ezequiel Bullaude en aanwinst Neraysho Kasanwirjo. 
Toch was het jeugdspeler Jaden Slory die halverwege de tweede helft de eerste treffer van het duel maakte. Hij kon de bal in het doel werken na een fout van Vitesse-goalie Jeroen Houwen. Vitesse, dat vlak voor de 1-0 nog een penalty had willen krijgen, kwam al snel langszij via spits Simon van Duivenbooden. 

Ruim een kwartier voor tijd bleek Feyenoord echter aan het langste eind te trekken toen Idrissi de eindstand op 2-1 bepaalde. De Marokkaanse aanvaller kon de winnende treffer in alle rust binnenschieten. Met deze overwinning tankt de ploeg van Arne Slot nog wat extra vertrouwen richting het belangrijke treffen met PSV aankomende zondag.

Delen

Reacties

Giovanni van Zwam van Vitesse moet je in de gaten houden. Potentiële top speler!
Idrissi begint weer ritme te krijgen. Aan het begin van het seizoen had hij ook 3 wedstrijden nodig, om op rendabel niveau te komen. Ik hoop dat hij gaat vlammen in zijn laatste half jaartje.
Slory verdient echt veel meer speeltijd. Wordt een gigantische speler!
Een wedstrijd organiseren om in het ritme van 2 wedstrijden te blijven en dan wel veel wissels opstellen ?
Idrissi had er tegen aan Twente 2 in moeten schieten slappe zak
Niet alleen tegen Twente hoor, dat deze gozert meer speeltijd krijgt dan walemark die toch altijd wel voor de nodige dreiging zorg is belachelijk
Dit boeit niet we willen transferssss!!!!