Betrouwbaar
Zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

'Zerrouki blijft bij FC Twente'

Van de redactie

Ramiz Zerrouki blijft bij FC Twente. Ondanks dat Feyenoord naar verluidt een verhoogd bod heeft uitgebracht vertrekt de middenvelder van de Tukkers deze transferperiode niet. Dat meldt clubwatcher Tijmen van Wissing zojuist via Twitter.

Naast Zerrouki blijft ook Brenet de komende maanden in dienst van FC Twente, laat de journalist weten in het onderstaande bericht.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Manmanman..
Wat een schande! Echt feyenoord weer altijd maar praatjes en niks waarmaken.
En de soap gaat gewoon door, eind van de transferwindow is er bij FEYENOORD niets veranderd alleen een directeur minder.
Natuurlijk nooit 8 miljoen neerleggen voor zerrouki. Wordt al 25 en het is maar de vraag of hij voor minimaal het dubbele ooit verkocht kan worden.
Klopt maar die hebben we voor 5 ton overgenomen. Was het gokje wel waard en heeft het uitstekend gedaan.
8 miljoen is veel geld voor feyenoord om zomaar even uit te geven
Koste ook maar 500.000. Dat risico kon je wel nemen
Stel dat we Champions league halen hebben we van de zomer echt een paar kanonnen nodig om op drie fronten mee te strijden.
Kokcu vertrekt waarschijnlijk voor een topbedrag dus misschien is het handig om wijnaldum te paaien met een contract van 2-3 jaar en de aanvoerdersband. Gaan we kijken of hij echt van de club houdt.
Er moet ook echt een stabiele buitenspeler bij met een goede voorzet waarvan je kan verwachten dat hij 10-15 goals maakt.
Ik denk ook dat gimenez beter rendeert met een nummer 10 vlak achter hem die ook goed is in de combinatie.
Szymanski kopen of hopen dat bullaude zich goed ontwikkeld en zn kans pakt als pure schaduwspits.
Trauner zal wel blijven maar anders proberen weer proberen om de vrij te overtuigen met een lang contract(4 jaar ). Hij wordt in februari pas 31 dus kan zeker in de eredivisie nog jaren mee met zijn ervaring en inzicht.
Gewoon 10m neerleggen.
En nu al deal maken voor van de zomer
Hopelijk nu niks meer over Zerrouki. Wat een onzin soap. Zonde van al die energie. Verder kijken en geen paniek aankopen a.u.b.
Jammer, maar nu er nog meer middenvelders naar PSG gegaan zijn is het wellicht een idee om een Wijnaldum tot het einde van het jaar te huren? Dat is win-win-win een ervaren middenvelder voor Feyenoord, een Wijnaldum die zich weer fit kan spelen en een PSG dat een speler terugkrijgt met een Europa League (beker?) op zak.
Je verwacht het niet..... O wacht toch wel.
Is trouwens ook eens hoog tijd dat iemand het lek binnen Feyenoord de laan uit stuurt en daarmee die Rutger/ @FTM en 1908 de mond snoert. Dat gelek en plaatsen doet meer kwaad dan goed heb ik het idee. Leuk deze site voor nieuws en interviews maar dat lekken moet stoppen mijns inziens. Nergens anders dan bij ons wordt er zoveel gelekt in de media geplaatst t.a.v. transfers
Het zit je hoog hè? Maar ik snap de commotie niet zo goed want ik luister 100x liever naar Rutger en 1908 dan naar die kwal van een Krabbendam of Valentijn Driessen.
Hey zit me hoog dat alles zo uitlekt bij ons en of Jan, piet, Valentijn, Martijn of Rutger het nou als eerste plaatst dat interesseert me echt geen ene Reet. Feit is gewoon dat het niet bepaalt helpt bij het tot stand komen van transfers integendeel zelfs.
Dus degene binnen de club die het in fluistert bij wie dan ook moet er gewoon uit.
Maar sorry dat je dacht dat ik je vriendje aan viel
Wordt veel gelekt maar niks waar gemaakt dus wat dat betreft haha komt hoogst waarschijnlijk toch weer niks nu je kan mee doen om het kampioenschap.
Je verwacht het niet..... O wacht toch wel.
Is trouwens ook eens hoog tijd dat iemand het lek binnen Feyenoord de laan uit stuurt en daarmee die Rutger/ @FTM en 1908 de mond snoert. Dat gelek en plaatsen doet meer kwaad dan goed heb ik het idee. Leuk deze site voor nieuws en interviews maar dat lekken moet stoppen mijns inziens. Nergens anders dan bij ons wordt er zoveel gelekt in de media geplaatst t.a.v. transfers
Als jij daadwerkelijk denkt dat het één lek is heb ik echt medelijden met jou. Dan heb je wel een heel vertekend beeld. + Je zit hier wel op de site te kijken naar de leaks. Prima als je het niet mee eens bent maar ga dan lekker weg en verwijder je account. Start een petitie, weet ik veel. Succes ermee
Laat Twente lekker in hun waan, voor dat geld is er zeker beter te krijgen. Als hij werkelijk zo goed is waar blijft Duitsland england enz. Gewoon Doorschakelen. En wiefer lekker laten spelen op die plek
Zo is dat! Zo klaar met die schlagerfestival!
@FTM word het zerrouki geld aangespoord voor buitenspeler misschien isaksen.?
Lijkt me een goed alternatief ondanks het een andere positie is
Kunnen ze beter doen inderdaad of een andere topper misschien huren voor op de de flanken.
En dan van den belt betaal je die 1,5 miljoen toch gewoon handig om erbij te hebben.
Net balde voor een miljoen ook weg gedaan kan makkelijk dit.