Primeur Bevestigd
parterre5

1908.nl

Nieuws

Parterrevakken in De Kuip dichtgezet

Van de redactie

In De Kuip is men begonnen met het dichtmaken van de parterre vakken. De werkzaamheden aan de laaggelegen tribunes zijn erop gericht om aan de richtlijnen van de UEFA te voldoen. Tevens kan de aanpassing leiden tot besparingen op de schoonmaakkosten.

In het stadion zijn werklieden bezig met het afdekken van de parterrevakken. Aan de achterkant en onder de stoelen worden metalen platen gemonteerd. Door de aanpassing voldoet het stadion aan de richtlijnen van de UEFA, waarover de KNVB alle clubs heeft geïnformeerd. Deze richtlijnen voorzien erin dat tribunes aan de grond zijn verankerd en helemaal dicht zijn. 

Doordat er geen afval meer onder de tribune kan vallen, hoopt het stadion tevens een besparing te realiseren op schoonmaakkosten. De meeste uren van schoonmakers gaan naar het opruimen van het afval onder de tribunes.

Naar verwachting zijn alle parterrevakken tegen het einde van de week afgedekt. Dit zou betekenen dat de werkzaamheden voor de thuiswedstrijd komende zondag tegen PSV zijn afgerond.

parterre5
parterre2
parterre1

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gaan ze er nog iets over heen doen? Mooie ruimte om een van onze helden een goed plekje te geven zoals ze buiten bij de trappen ook gedaan hebben.
Misschien eens tijd om gewoon betonnen tribunes te maken. Ik vind deze oude tribunes zo armoedig. En deze metalen platen zijn zo los en dus liggen ze zo op het veld. Lekker veilig.....
Beton? Ga lekker naar de Arena! Dat klinkt voor geen meter.
Hahahha ja inderdaad beton bennie helemaal gek
Ziet er toch niet uit man. Verzin dan wat beters
Misschien eens tijd om gewoon betonnen tribunes te maken. Ik vind deze oude tribunes zo armoedig. En deze metalen platen zijn zo los en dus liggen ze zo op het veld. Lekker veilig.....
Mwua, vindt de parterre juist uniek zoals ie is. Al denk ik dat die platen een gigantische ******* herrie gaan maken.
Wordt dat niet 1 grote metalen klankkast?
Dat is toch juist wat De Kuip De Kuip maskt.
Lang geleden dat ik het woord "werklieden" heb gelezen. Nu gauw volspuiten met graffiti.
Ook fijn voor de portemonnee van de club!
Ja of als je portemonnee tussen je stoeltje valt
Maken ze het op de tribunes zelf tussen de rijen ook dicht dan? want anders kan het vuil er juist nog wel onder komen.
Is ook wel strak! Straks misschien wat graffiti art spuiten en het ziet er al een stuk beter uit