Betrouwbaar
Soccrates Images - Thomas van den Belt, PEC Zwolle middenvelder

Soccrates

Nieuws

'Van den Belt blijft naar verwachting bij PEC Zwolle'

Van de redactie

Thomas van den Belt blijft volgens zijn management en de technisch directeur van PEC Zwolle Marcel Boudesteyn 'gewoon' bij zijn huidige club, PEC Zwolle. Dat meldt journalist Tijmen van Wissing zojuist via zijn twitterkanaal. 

Volgens Van Wissing is het nog altijd de vraag of de Zwollenaren een 'bod die niet te weigeren is' vanuit Rotterdam-Zuid kunnen weerstaan. De Rotterdammers en de speler zijn er onderling al uit.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Prima lekker bij Zwolle laten
we moeten iemand hebben die klaar is voor het grote werk, ook Europees !
Zelfs deze speler kunnen ze niet halen,erg triest allemaal!!
PEC Zwolle wilde 3 miljoen volgens FTM in de twitter space...
Vind je het dan heel erg gek dat ze hem liever voor 8 ton van de zomer oppikken?!
Wij hebben nog steeds weinig speelruimte, zie jaarverslag 2022. Transfers hebben netto 12 miljoen opgeleverd. EV is nihil. Kortom je kunt niet veel op de transfermarkt.
ik vond dit altijd zo.n leuk medium maar vind het heel erg teleurstellend hoe het niveau daalt de laatste tijd. jammer. de ***'s en de kk vliegen je om de oren. Mensen toon respect voor elkaar en ieders mening.
Wil je echt op 3 plaatsen (competitie, beker en Europa) mee blijven doen dan is uitbreiding van de selectie m.i. Noodzakelijk. De transferperiode heeft niets opgeleverd, het vertrek van een directeur tel ik niet mee maar is na vertrek van Arnesen een slecht signaal op directieniveau.
ik vond dit altijd zo.n leuk medium maar vind het heel erg teleurstellend hoe het niveau daalt de laatste tijd. jammer. de ***'s en de kk vliegen je om de oren. Mensen toon respect voor elkaar en ieders mening.
Volgens mij gaan we kampioen worden met deze selectie en is er voorwerk gedaan richting zomer. Toch hoopt iedereen (inc. Ik zelf) op een verrassing. Wel duidelijk dat sommigen wat last hebben van transferstress ;-). Hou vol, bijna daar!
Ik denk dat als je echt voor kampioenschap wilt gaan in iedergeval een back up nodig hebt voor Wieffer en een nieuwe buitenspeler.
Wieffer redt het helaas nog niet om hele wedstrijden op niveau te spelen en zo,n beetje alle buitenspelers stellen teleur.
Ben bang dat je dat nog veel punt verlies kan opleveren.
En nu? Wie kunnen er nog uit de hoge hoed komen?
Uiteindelijk komt er geen speler meer zeker
Om 23 uur vanavond nieuws Vilhena komt nou dan lever mijn seizoenskaart in. Wat een armoede.
Als die mogelijkheid er was had Feyenoord dat allang gedaan hoor, en is zeer welkom!
Mannsverk halen en Belt halen. Maar hoorde iets over een speler huren
Is toch onvoorztelbaar dat bv twente een bod van 8 miljoen van tafel veegt en fucking pec zwolle zo.n jongen de kans ontneemt?
Nee hoor, Europees voetbal poulefase levert Twente minstens 5 miljoen en Zerrouki wordt ook niet perse minder waard door hem nog even te houden. Eredivisie betekent voor Zwolle bijna 2 miljoen extra tv-gelden, meer sponsorinkomsten etc. En die jongen kan ook nog meer waard worden. Nederlands voetbal zit in de lift en buitenlandse clubs kopen ook regelmatig in de kkd. En transfersommen stijgen nog sneller dan de prijzen in de supermarkt.
Hij wordt niet meer waard want hij mag komende zomer voor 8 ton gaan. Is contractueel vastgelegd.
Ze denken allemaal feyenoord het vel over dd oren te trekken blijkbaar
Zullen we orkan kökcu verkopen voor 20 miljoen?
Dat gejank dat Slot gaat vertrekken aan het einde van het seizoen word ik ook beetje moe van. Hij weet waar die aan is begonnen en dat de winter periode niet de makkelijkste is qua transfers.
Alleen maar klote nieuws .wat is Feyenoord een armoedig clubje geworden zelfs Zwolle wil niet in zee met ze .pingelen voor drie ton .
Blij dat jij het beleid niet maakt. Zijn we binnen de kortste keren arm. Alsof VD Belt het verschil gaat maken komende 4 maanden.
Als je het niet probeert weet je het nooit
DTK heeft er trouwens weer een directeur uitgewerkt en gaat de marketing er zelf ook bij doen.
Hij kon anders naast Taabouni gaan zitten. Beter proberen om Szymanski te houden en met deze groep door gaan. Kokcu verkopen in zomer en Zerrouki halen. Geen goede KKD spelers nodig. Nu te laat maar met 1 goede buitenspeler erbij had je de kans vergroot maar dan nog. Dit jaar en met deze groep moet je tot op de laatste dag meedoen om de titel.
Szymanski nooit voor dat afgesproken bedrag halen. Denk dat Bullaude nu al beter is, en Szymanski is zo inconsistent als wat
Dan zou Bullaude niet de meeste minuten bij de O21 maken.
Toch echt wat nodig voor erbij anders ben ik bang dat het niks wordt.
Bied gewoon die 1miljoen en geef dermane voor 1,5 half jaar erbij.
Komen zoveel wedstrijden aan als je beetje mee wilt blijven draaien zal we toch echt wat bij moeten komen.
Als je 8 miljoen kan uitgeven aan zerrouki is er toch geld snel schakelen maar.
Vreemd dat PEC schijnbaar 1,5 miljoen vraagt en je niet meer dan 9 ton wil betalen. Terwijl je net 8 miljoen hebt geboden op Zerrouki. Hoe graag wil je die jongen dan? Als ik van den Belt was zou ik dan lekker naar een andere club gaan.
Als ik een Ferrari voor 500.000 wil kopen, en dat gaat niet door, dan betekent dat toch niet dat ik die 5 ton dan wel voor een Opel Astra wil betalen?
*** *** te kloesse er komt niemand meer .wat een armoede nog geen 1 miljoen in kas naar wel 8 voor zerrouki *** droeftoeters wat een *** beleid
Ten Kloese wil niet, dat Feyenoord kampioen wordt. Nog even loopt Slot ook gefrustreerd rond en zal aan het einde van het seizoen zonder kampioenschap verder kijken dan naar Feyenoord. Terecht.
Juist die vertrekt aan einde seizoen is de armoede beu
Precies hoe het gaat gebeuren ben ik bang
voor. Die worden zo echt geen kampioen. Medelijden met Slot.
Ongelooflijk dat je zelfs iets meer als 1mil niet kan of wil betalen
Onvoorstelbaar hè dit word straks weer zo Schouten verhaal ook laten lopen en dan aantal jaar later denken hadden we hem maar gekocht
Dus het wordt weer helemaal niets vandaag....
Je bent in een goede positie om hoog te eindigen dit seizoen, met nu extra kwaliteit erbij, versterkt je die positie alleen maar, investeren!
Jammer om te lezen dat veel mensen zo erg tegen dit soort transfers zijn, wat kan er nou misgaan? Door zijn leeftijd heeft hij sowieso nog voldoende waarde om doorverkocht te worden. Plus we hebben maar vier échte middenvelders, dat is szymanski al meegerekend. Is deze jongen dan zoveel minder als een taabouni? Ik zeg gewoon geld op tafel leggen, los van de transfer geef je als club ook aan echt voorbereid te kunnen zijn op alle scenario’s
Wij willen kampioen worden toch? Wil je met deze speler de CL in? Hobbelt meer dan prima mee met PEC maar komt echt tekort voor het niveau waar Feyenoord naartoe wil
En als kerst op de taarthalen ze fucking postbode vilenha. Dat zou toch n aanfluiting zijn als die gast zou komen.
Heel erg jammer dat Zerrouki niet komt, maar ook bepaald niet onverwacht. Als je van der Belt echt graag wil hebben moet dat toch mogelijk zijn? Biedt een miljoen, anderhalf seizoen huur dermane (kan die volgend seizoen ook Eredivisie-ervaring opdoen) en een bescheiden doorverkoop percentage. Dat lijkt me een win-win situatie. We horen helaas niks over huur van een vleugelspeler die echt een verschil kan maken. Is ook heel moeilijk te halen natuurlijk. Ben een beetje bang dat deze transferperiode als een nachtkaars uitgaat. Maar ik hoop dat het glas rond middernacht halfvol is.
Heel goed om niet teveel geld voor een KKD speler uit te geven.
Het is toch triest dat ze een speler van Zwolle nog niet kunnen binnen halen...
Niet anders verwacht echt weer typisch Feyenoord talent laten lopen wat over aantal seizoenen misschien goed verkocht kan worden. Zal me niet verbazen als Tony vilhena word gehuurd
Anders loopt ie weer naar een andere club betaal gewoon dat bedrag doe nie zo moeilijk
Misschien noemen ze helemaal geen bedrag he. Onze onderhandelingspositie is zwak want zij hoeven niet te verkopen.
Het is net alsof hij ook gewoon moet werken ;)
Hij is nieuwe transferonzin aan het verzinnen
Wat is dit nou het is nu je kans
Ff srs, hoe moeilijk is dit. Leg gwn 1 miljoen neer en leen Dermane 1,5 jaar uit en je bent klaar
Misschien even afwachten en controleren of je aannames wel kloppen?
Met alleen kasanwirjo is deze transferperiode echt ruk. Feyenoord heeft gewoon geld in huis. Dat Twente zo gek is om 8 miljoen te weigeren prima. Maar haal gewoon deze jongen wel.

Wieffer was zondag al helemaal leeg na 60 minuten. Kokcu heeft binnenkort een schorsing. Szymanski krijgt zoveel trappen dat ie nog is geblesseerd raakt. Je hebt iemand gewoon nodig erbij.
Kan mooi bij Zwolle blijven. Je gaat toch niet meer dan 1 miljoen voor een speler neerleggen die het dit jaar leuk doet in de KKD? Hadden eerder moeten doorpakken bij een buitenlandse transfer of het nou talentvol of ervaren was. Zerrouki ook echt teveel geld