Betrouwbaar
gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

'Feyenoord bezit 70% van de transferrechten Giménez'

Van de redactie

Feyenoord zou op dit moment zeventig procent van de transferrechten van Santiago Giménez bezitten. Dat meldt de Feyenoord-watcher van VI, Martijn Krabbendam. 

De club heeft dus al zeventig procent en kan daar nog twintig procent bij kopen, meldt Krabbendam. Zo kan Feyenood uitkomen op negentig procent van de rechten van de Mexicaanse spits. "Bij een goed, groot bod houdt Feyenoord het geld in ieder geval binnen de eigen organisatie", aldus Krabbendam. 

Giménez, die afgelopen week één interland speelde, geniet volgens Portugese media behoorlijke interesse van Benfica. Ook Sevilla FC werd al genoemd als mogelijke volgende bestemming voor de Mexicaan.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is er ook bekend hoeveel transfersom dan uiteindelijk is betaald?
Als ik het me goed herinner ging het om 4 miljoen voor de eerste 50% en 4 miljoen voor de resterende 40%. Latere berichten gingen vooral over wanneer er een bepaald percentage bijgekocht moest worden.
Klopt zo werd het telkens in de media voorgeschoteld
@FTM is het aannemelijk dat komende transferwindow erg op vorige zomer gaat lijken? Of gaat Feyenoord proberen om de sterkhouders met 3+ jaar contract te behouden met het oog op CL voetbal?
Ik mag hopen dat ze de selectie zo veel mogelijk in tact willen houden. Kokcu zal wel verkocht worden. En geen idee hoe het staat net Scymanski. Selectie aanvullen met het oog op CL voetbal.
Idrissi en Szymanski zullen wel betrekken. Kokcu zal ook wel vertrekken.
Voor Geertruida gaat zeker interesse komen.

Feyenoord zal zich willen versterken op de flanken, aanvallend. Op het middenveld en rechts/centraal achterin.

Drukke periode, denk ik, maar minder wild als afgelopen zomer.
Hopelijk ook Dilrosun. Die kan ik echt niet uitstaan. Zit gewoon in rijtje Nelom en Diks.
Is je buitenspeler met de meeste goals en assists dit seizoen deed het goed maar moest toen noodgedwongen op 10 spelen
Het komt er niet altijd uit en zeker de laatste weken niet, staat op een andere positie en zoals ilax30 vermeldt is het de meest productieve buitenspeler, zit nog zat potentie in denk ik.