1908.nl Eerste Graphic Edit

Nieuws

Pushmeldingen beschikbaar voor artikelen 1908.nl op iOS

Van de redactie

Vanaf vandaag zijn voor Apple-gebruikers pushmeldingen beschikbaar voor 1908.nl. Wil jij ook pushmeldingen ontvangen van de nieuwste artikelen op de website? Volg dan onderstaande stappen.

  1. Download de nieuwste software-update van Apple, iOS 16.4.
  2. Voeg 1908.nl toe aan je beginscherm. Dit doe je door naar de website te gaan en onderin op het icoontje te klikken. Daar vind je de functie ‘Zet op beginscherm’.
  3. Open 1908.nl via je beginscherm. Hier wordt gevraagd om cookies te accepteren en of je pushmeldingen wilt ontvangen. Klik aan dat je pushmeldingen wilt krijgen. 
  4. Als je een melding krijgt van een artikel, kom je op de homepage terecht en staat het nieuwste artikel er nog niet altijd tussen. Klik dan even op het 1908.nl-logo bovenaan de pagina. Dan ververst de website en kan je het nieuwste artikel lezen.

Delen

Reacties

Wat als je de optie voeg aan beginscherm toe niet krijgt ? Ligt dat aan het type telefoon (iPhone 11) of kijk ik verkeerd ?
Hoe lang is dit al? Ik krijg al best een tijdje push meldingen op m’n iPhone
Sinds gisteren is iOS 16.4 uit. https://tweakers.net/nieuws/208088/apple-brengt-ios-164-uit-met-notificaties-voor-webapps.html