Primeur Bevestigd
roma-web

VK Sportphoto

Europees

Feyenoord-delegatie overlegt in Rome over uitfans

Van de redactie

Feyenoord heeft een delegatie naar Rome gestuurd om te discussiëren over het toelaten van uitsupporters voor het treffen in de Europa League van 20 april, melden ingewijden. 

De club AS Roma zelf wil wel supporters toelaten, maar de Romeinse burgemeester lijkt wat meer moeite te hebben met de Rotterdamse supporters. Momenteel is een delegatie van Feyenoord in Rome om onder andere over deze casus te praten. De stad Rome heeft aangegeven nog een aantal dagen nodig te hebben om tot een besluit te komen. AS Roma heeft aangegeven dat de businessclub van Feyenoord in elk geval wel gewoon welkom zal zijn op de thuisvakken van AS Roma. 

Mocht Rome geen supporters toelaten, wordt de kans aannemelijk geacht Feyenoord bij de UEFA in beklag gaat over de gang van zaken. Dat zal waarschijnlijk niet tot resultaat leiden voor de wedstrijd tegen Roma, omdat het maar de vraag is of de UEFA dit wel af kan dwingen. Het is daarom niet uitgesloten, maar absoluut ook nog geen zekerheid dat Feyenoord net als Eintracht Frankfurt naar de rechter stapt om af te dwingen dat de stad Rome uitsupporters toe zal laten.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Kunnen ze gewoon niet afspreken dat wij niet daar welkom zijn en zij niet hier?
Als 2 teams onderling dit afspreken heeft de UEFA geen poot om op te staan. Niemand doet beklag namelijk.
Doe maar niet. Je kan op je vingers natellen dat er weer een paar debielen tussenzitten die gaan slopen. Juist omdat het Rome is.

Dan kan je dit jaar wellicht kampioen worden maar speel je volgend jaar dan uberhaupt nog wel serieus? Het is wachten op uitsluiting door de UEFA. De laatste straf vond ik al mild.
Juiste woorden.zijn vaak dezelfde debielen die t verzieken
Nou, het zal mij benieuwen of die huisjurist eens iets voor supporters gaat doen.
Zou mij eens benieuwen dat al onze uitfans zich kunnen gedragen.een keer geen boetes of dingen slopen.Kan men zeggen ja is een kleine groep maar die worden ook niet aangesproken van he zo kost t de club geld