Patrik Walemark

VK Sportphoto

Nieuws

Ook goed Feyenoord-nieuws: Bijlow maakt goede indruk; ook Wålemark terug

Moreno

Op een dinsdag met wat minder nieuws omtrent Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner is er ook positief nieuws te melden. Justin Bijlow trainde weer met zijn handen, waar ook Patrik Wålemark weer een fitte indruk maakte, meldt feyenoordtraining.nl.

De doelman van Feyenoord liep wekenlang met een brace om zijn hand en pols. Hij kon wel fit blijven door dingen met zijn voeten te doen tijdens trainingen, maar keepen zat er voor Bijlow niet in. Vanaf deze week kan hij dat wel weer en wordt hij klaargestoomd voor het einde van het seizoen, waar de prijzen te verdelen zijn. Wat Bijlow vandaag op de training liet zien, zag er weer goed uit.

Ook Patrik Wålemark was weer van de partij tijdens de training. Voor de interlandperiode was hij ook al op het trainingsveld te aanschouwen, maar toen trainde de Zweed nog individueel. Inmiddels traint hij volledig met de groep mee en oogde hij als terug van weggeweest. Wanneer beide spelers weer bij de selectie zitten, moet nog blijken. 

Delen

Reacties

Ik krijg bij PW altijd het gevoel dat hij overcompenseert als hij eens mag invallen of starten. Beetje opgefokt lijkt het wel. Misschien heeft hij gewoon een paar wedstrijden achter elkaar nodig om z’n draai te vinden.
Ik geef walemark niet op, jammer dat hij veel blessures heeft gehad. Hij zal concurrentie aan moeten gaan. Hij is wel iemand die meer kan voorzetten op onze spits en heeft ook goed schot.
Hoop dat hij nog de laatste wedstrijden belangrijk kan zijn.
Geweldige voorzet, maar dat was het ook wel een beetje. Is nu al meer dan 1 jaar bij ons en heeft nog niet veel bewezen. Maargoed, hopelijk zit ik er zoals gewoonlijk weer naast!
Hoe kijkt men tegen de status van Walemark aan binnen Feyenoord? Dit zou toch zijn seizoen moeten worden, maar komt er mede door blessures te weinig uit. Lijkt ook voor het slot van het seizoen achter de andere buitenspelers te staan.
Wordt het dan een verhuur volgend seizoen of een nieuwe kans vanaf de start?