geertruida-trauner

VK Sportphoto

Nieuws

Persbericht Feyenoord: medische update Geertruida en Trauner

Moreno

Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner zijn om medische redenen vervroegd teruggekeerd van interlandverplichtingen. Beide spelers zijn inmiddels op trainingscomplex 1908 om aan hun herstel te werken.

Geertruida liep afgelopen vrijdag een hamstringblessure op in de uitwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Frankrijk (4-0) en is naar verwachting enkele weken uitgeschakeld. Trauner keerde terug met knieklachten na een tik in de wedstrijd van Oostenrijk tegen Azerbeidzjan. Hij is een vraagteken voor de uitwedstrijd tegen Sparta van aankomende zondag.

Bron: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Zondag zullen we zien, hoe groot het vertrouwen is in Kasanwirjo. Als hij de laatste tijd goed naar Geertruida en Trauner gekeken heeft, moet hij het nu onderhand toch wel door hebben?
Dit is geen nieuws want wisten we al.
Waar zijn die calimero's nu die zich altijd tekort gedaan voelen als er in hun ogen weer eens te weinig Feyenoorders geselecteerd worden? Tegen toplandenen gaan ze als team toch af en verder zitten er alleen maar schoppende anti voetballanden in de kwalificaties.


******* toch op met dat NL elftal waar bijvoorbeeld de Vrij met zijn staat van dienst al jarenlang onbetwiste basisspelet had moeten zijn. Het is één grote ajaks kliek. Altijd al geweest en zal altijd zo zijn.

Met een beetje pech waren we Wiefer tot t einde vh seizoen kwijtgeweest plus nu Geert voor een week of 4-6.

Ik wil kampioen worden en daarna presteren in de CL. Met Geert en met Wiefer. Dan leveren ze ook uiteindelijk genoeg op.
We hebben toch ook nog die gozer die van Groningen is overgekomen daar hoor je niks meer van
Wat moet je er ook van horen als hij op de reservebank zit. Traint gewoon altijd mee en zal er staan als we ‘m nodig hebben.
Die kan ook helemaal niet verdedigen
De duur van de blessure van Trauner vind ik een meevaller. Als er ook maar enige twijfel is over de fitheid van Trauner dan hoop ik dat hij zondag wordt gespaard. Als zowel trauner als Geertruida langdurig is uitgeschakeld heb je echt een probleem op RCV. Dan moet je daar met Rasmussen gaan spelen. Dat wil je niet tegen AS Roma.
Ik vind de competitie belangrijker dan de potjes tegen AS Roma , kampioen worden en de Champions League in daar gaat het om.
Kampioenschap is het belangrijkst, maar de UEFA cup vind ik bijvoorbeeld weer veel belangrijker dan de beker. Mijn punt is dat je met Rasmussen als RCV nog wel van RKC of Cambuur kunt winnen, maar een groot probleem hebt tegen sterkere tegenstanders als AS Roma. Met Trauner kun je dus beter geen enkel risico nemen. Beter een wedstrijd tegen Sparta missen dan dat hij risico loopt om veel langer geblesseerd te raken door te snel weer te gaan spelen.
Daar heb je idd helemaal gelijk in, laten we hopen dat het allemaal meevalt
Sparta is geen Cambuur en niet te onderschatten. Als Trainer kan spelen dan moet het. Sparta is de hoogst geklasseerd tegenstander nog. Staan niet voor niets zesde en ik wil die Hugo Borst rat niet zien lachen achteraf.
@rodney Met EL winst behaald je ook CL. Maar ik begrijp het sentiment.
Nu ik erover nadenk. Ik weet niet wat ik liever zou hebben... kampioenschap of UEFA cup. Mss zelfs wel de cup, zeker nu je daarmee ook CL haalt. Liefst beide. Kampioenschap is wel heel wat waarschijnlijker.
lang leve de interland periode & het drukke schema. 2 topverdedigers in de lappenmand.
Het kon erger met Geertruida. Hopelijk kan Trauner zondag meedoen.
zeker omdat Rangnick al aangaf dat de speler zelf mocht beslissen om te spelen.