geertruida

VK Sportphoto

Nieuws

'Feyenoord weken zonder Geertruida'

Moreno

Feyenoord moet het de komende weken doen zonder Lutsharel Geertruida. De verdediger liep tijdens de interland tegen Frankrijk aan het eind van de wedstrijd een hamstringblessure op, wat hem volgens het Algemeen Dagblad in ieder geval tot half april aan de kant houdt.

De krant meldt dat Geertruida in ieder geval de wedstrijden tegen Sparta Rotterdam, Ajax, RKC Waalwijk, AS Roma (thuis) en Cambuur moet missen. Dat zou betekenen dat de rechtsback annex centrale verdediger op zijn vroegst tijdens de uitwedstrijd tegen AS Roma, op 20 april, weer deel uit kan maken van de selectie van trainer Arne Slot. Vanmorgen werd de 22-jarige Rotterdammer al dansend gespot in de gym van trainingscomplex 1908, maar dat betekent niet dat de blessure meevalt, meent het AD. Daarentegen bericht RTV Rijnmond iets optimistischer. Volgens het regionale medium zit hij in ieder geval tot en met het duel met RKC niet bij de selectie. 

Ook Gernot Trauner is niet helemaal fit. De Oostenrijker is voor het treffen met Sparta van aanstaande zondag een vraagteken, maar de ernst van zijn knieblessure is een stuk minder dan de hamstringblessure van Geertruida. Trauner verliet het trainingskamp van Oostenrijk vroegtijdig, in de hoop fit genoeg te zijn voor het duel van zondag.

Delen

Reacties

Smerige *** oranje, hekel aan die schijtzooi. Gelul over meer waarde van spelers wanneer ze spelen in dat oranje baggershirt. ONZIN!!! Club moet eissen dat in bepaalde fase van competitie er geen spelers zomaar worden uitgeleend.
Wij gaan nu bewijzen dat we ook zonder die 2 jongens, wedstrijden blijven winnen ;-)
Als dat maar goed gaat en niet het kampioenschap gaat kosten
Voor wat het waard is dit verhaal, maar dan zou het een lichte hamstringblessure zijn, waar het ad inschat dat het 3 weken herstel kost.
Dan hebben we het over een verrekking of overspanning, kan het ook 2 weken zijn.
Als Trauner dan maar zondag kan spelen dan is het nog te overzien. Moet niet die Kokcu geblesseerd terugkomen anders zijn we de ***.
Idrissi doet in ieder geval niet mee, ik dacht dat walemark weer in training was, maar lees ik niks over of hij zondag bij selectie zit.
Zolang er niks door Feyenoord gecommuniceerd is het gissen naar dingen
Verdorie door die snertpotjes van ajax2.0 ..laten we wel wezen als ze als feyenoord willen spelen.moeten ze als eerst bereid zijn dezelfde mentaliteit aan te meten..