Ronald Koeman - VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

Koeman: "Mats is verder qua functionele techniek en positiespel"

Moreno

Mats Wieffer kende een bijzondere week. Drie maanden geleden had hij nog niet één keer in de basiself van Feyenoord gestaan, nu stond hij tussen de grote namen van het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman liet zich lovend uit over de Feyenoorder die gisteren debuteerde in het met 3-0 gewonnen duel met Gibraltar.

“Ik kijk zeer positief terug op Wieffer deze week. Niet alleen gebaseerd op deze wedstrijd, maar vooral op hoe hij zich staande houdt tijdens de trainingen”, aldus Koeman. “In de wedstrijd heeft hij gedaan wat hij kon Maar tijdens de trainingen zie je hoe hij het spel ziet, de vastigheid in zijn voetbal: daar zit veel toekomst in.”

Koeman vervolgt zijn lofzang over de Tukker. “Als je het over het voetbal hebt, over het positiespel en functionele techniek, dan is Mats al veel verder…”, waarna Koeman zijn zin afbreekt. Verder dan wie weten we niet, maar dat de controlerende middenvelder van Feyenoord indruk maakte op de bondscoach, lijkt duidelijk.

Delen

Reacties

Waarom zet je hem er dan niet in tegen Frankrijk. ***
Omdat hij niet 100% fit was. Is ook duidelijk verteld.
EuroMats! Kan ook tegen een schopje ;-)
Mats, Simons, Frenkie
Nieuwe middenveld van Oranje
dit is het einde van de interland carriere van de Roon.
Waarom Henk? Als Koeman zo positief is over Mats, zou het mij niet verbazen dat hij naast FdJ komt te spelen ipv de Roon.