1908.nl (eigen foto) - Openbare Training

Archieffoto 1908.nl

Nieuws

Bijlow met handschoenen, Geertruida werkt binnenprogramma af, Trauner ontbreekt op 1908

Van de redactie

Justin Bijlow is dinsdagochtend weer aan het trainen met de groep inclusief keepershandschoenen op trainingscomplex 1908. Lutsharel Geertruida traint binnen apart van de groep. Dat meldt Feyenoordtraining.nl zojuist via Twitter.

Lutsharel Geertruida viel in de wedstrijd van afgelopen vrijdag met het Nederlands Elftal tegen Frankrijk uit met een hamstringblessure. Over de ernst van het kwetsuur is nog niets officieel bekend, maar Hans Kraaij jr. wist bij ESPN te melden dat de Feyenoord-verdediger waarschijnlijk een spierscheuring heeft. Volgens onbevestigde geruchten zal hij zes weken uitgeschakeld zijn, met een verwacht hersteltermijn van eind April. RTV Rijnmond meldt via Twitter dat Quinten Timber evenals Lutsharel Geertruida een binnenprogramma afwerkt.

De ziekenboeg bij Feyenoord heeft ook goed nieuws te melden. Justin Bijlow lijkt bijna genezen te zijn van de zeldzame breuk in zijn hand. Enige weken geleden werd al duidelijk dat het herstelproces naar behoren verliep. De bewuste breuk is er eentje die zelden tot nooit voor komt in de sportwereld, waardoor er geen referentie-kaders voor een hersteltermijn zijn. Dat Bijlow nu weer voorzichtig met handschoenen aan op het veld staat is een veelbelovend vooruitzicht voor de komende weken, waarbij één ding zeker is: Feyenoord zal geen risico nemen door hem te vroeg op te stellen.

Tot slot is daar ook nog de blessure van Gernot Trauner. Hij is nog niet gesignaleerd op of rondom het veld van trainingscomplex 1908. Volgens ons bekende informatie krijgt de Oostenrijker vandaag een onderzoek naar de ernst van zijn knieblessure. 

Later meer...

Delen

Reacties

Een slijtageslag wanneer je wordt opgeroepen voor een nationaal elftal. Elke keer maar weer hopen dat onze spelers niet geblesseerd terugkomen.
Fijn he die interlands jonge jonge leeftijd at een gedoe komen allemaal half terug
Ziet er gelukkig niet ernstig uit bij Geertruida, hopelijk is ie er al eerder bij
Waar haal je dat uit de info dan.... 6 weken met indicatie eind april klinkt best ernstig.
Zijn slechts geruchten, beelden zeggen genoeg lijkt mij. Trainen en dansen zou ie anders echt niet gedaan hebben.
Het lijkt me niet dat je binnen traint, wanneer je een spierscheuring heb. Maar iedereen is weer hysterisch omdat Hans Kraay, die amper goede bronnen heeft, iets naar buiten brengt
Geertruida kan in ieder geval nog wel door zijn knieen heen en wat danspasjes doen, ziet er niet heel ernstig uit, en nu maar hopen dat het zo is ( RTV Rijnmond )
Geertruida traint binnen. Met een spierscheuring zou je dat niet verwachten.

Toch?
Dacht ik gelezen te hebben......
trauner is niet aanwezig. Iemand deelde een foto van het bovenstaande bericht, maar dat is een oude foto ;)
Snap ook niet waar ik dacht iets te hebben gezien.
Volgens Kraay Trauner knie blessure.
Wat een ellende. Zullen die shit interlands het kampioenschap onnodig spannend maken...