Primeur Bevestigd
yv2023319yv2023319a1a06266

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner keert terug in Rotterdam

FeyenoordTM

Zondag werd bekend dat Feyenoord-verdediger Gernot Trauner niet ongeschonden is gebleven tijdens de interlandperiode. De centrumverdediger is daarop maandag teruggekeerd in Rotterdam.

Oostenrijk speelde vrijdagavond de eerste EK-kwalificatiewedstrijd thuis tegen Azerbeidzjan. Oostenrijk won (4-1), maar zag Trauner vroegtijdig naar de kant gaan.

Ralf Rangnick, bondschoach van Oostenrijk reageerde daags na het duel op het voorval: "Het gaat uiteindelijk bij Gernot om de pijngrens. We zullen zien hoe het verder gaat. Deze beslissing zullen we snel nemen."

Die beslissing is inmiddels genomen. Trauner bleek niet fit genoeg voor het tweede duel van Oostenrijk (maandagavond tegen Estland) en landde maandagnamiddag op Rotterdam The Hague Airport.

Het heeft er alle schijn van dat Trauner uit voorzorg teruggekeerd is. Feyenoord zag eerder Lutsharel Geertruida in het shirt van Oranje tegen Frankrijk (4-0 verlies) uitvallen met een hamstringblessure. De club communiceerde nog niets na de medische checks die maandag volgden.

UPDATE 19:14 • Trauner wenste zelf om zijn interlandperiode vroegtijdig af te breken, om zodoende enkele dagen revalidatie terug te winnen. Hiermee hoopt de mandekker zondag (uit bij Sparta) weer van de partij te zijn.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

De reactie van die trainer gisteren en wat vandaag is gebeurd, lijkt het in ieder geval niet op een spierblessure, maar meer iets van een flinke kneuzing of bloeduitstorting.
Dus die speelt zondag wel.
En met Luts hopen die er tegen RKC of Roma thuis weer bij is.
Geweldig dat Trauner op eigen verzoek teruggekeerd is naar Feyenoord.
Top gozer die het belang van Feyenoord bovenaan stelt zeker nu Geertruida geblesseerd is.
Waneer komt Feyenoord met een update over Geertruida?
Zodra Geertruida dat kenbaar wil maken... Staat gewoon in de tekst
Trauner er dan normaal gesproken zondag weer bij, Geertruida lijkt me sterk dat hij dan fit zal zijn.
Ongelooflijk. Zo kunnen ze beiden niet spelen zondag.
Lees nou man.. uit voorzorg terug gekomen.. rekening houdend met Feyenoord. Die zal er zondag gewoon bij zijn