trauner

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner niet fit: “Het gaat bij Gernot om de pijngrens"

Van de redactie

Gernot Trauner is niet ongeschonden uit de EK-kwalificatiewedstrijd gekomen met Azerbeidjzan. Dat meldt Voetbal International.

Trauner speelde vrijdag met Oostenrijk tegen Azerbeidzjan en moest vroegtijdig het strijdtoneel verlaten. Een kwartier voor tijd werd hij door bondscoach Ralf Rangnick licht aangeslagen gewisseld. 

Morgen speelt Oostentijk het volgende duel, dit keer tegen Estland. Het is maar de vraag of Trauner dan inzetbaar is. “Het gaat uiteindelijk bij Gernot om de pijngrens. We zullen zien of het gaat. Ook deze beslissing zullen we snel nemen”, aldus Rangnick.

Na de opgelopen spierblessure van Lutsharel Geertruida bij het Nederlands Elftal, is het fysieke ongemak van Trauner wederom slecht nieuws voor Feyenoordtrainer Arne Slot.

Delen

Reacties

Iedereen direct terug halen. Alles op het kampioenschap graag.
Dit heeft feyenoord sinds ik het va begin jaren 90 volg niet eerder meegemaakt, op drie fronten mee doen mag nooit ten koste van de titel gaan, desnoods wat mij betreft met een zooi wissels Europees spelen.
Hoop niet dat ze slachtoffers van hun eigen succes worden!
Nog even en de hele achterhoede valt weg. Iedereen denkt, dat Feyenoord op z’n makkie kampioen wordt. Wanneer naast Geertruida nog meer omvallen, wordt het nog een hele kluif. Iedereen zegt, dat Feyenoord een makkelijk programma heeft, maar vergeet gemakshalve de halve finale KNVB ende twee wedstrijden tegen Roma tussendoor.
Helemaal mee eens. Eerst sparta maar eens zien te winnen.
Huilie huilie. Zelfs met die Kasanwirjo worden we nog wel kampioen, maar voor de beker tegen Ajax hebben we wel Trauner nodig.
Oprotten met je pijngrens. Niet fit is niet fit en dan blijf je op de bank zitten. Blij als die achterlijke interlands voorbij zijn..
Ja dat kan je wel zeggen, Geertruida kan je wel vergeten als ook Trauner nog weg valt. En komen nog wat andere interlands aan.
De andere interlands zijn pas in juni. Dat maakt niet uit. Maar Geertje en Trauner missen kost je het kampioenschap, beker en europees. Gauw terug halen. Allemaal.
Ik hoop dat er toch een telefoontje van Arne naar hem toe gaat dat hij zich afmeldt voor de volgende interland.
Kan Slot die Rangnick niet bellen en eisen dat Trauner niet speelt? Straks missen we Geertruida en Trauner…
Ik neem aan dat er toch wel contact zal zijn tussen Slot en Trauner
Zou het niet meer dan normaal vinden als sowieso overlegd word met de club van een speler als er een blessure is. De club betaald namelijk zijn salaris en niet de bond. Lijkt me dus ook aan de club om te bepalen of een risico aanvaardbaar is of niet (eventueel in overleg met medische staf van de bond)