Primeur Bevestigd
jim-breeman-sports-photography-feyenoord-fc-emmen-5-0-19

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Lichtshow voorafgaand aan Nederland - Gibraltar

FeyenoordTM

De KNVB gaat maandag voor het eerst gebruik maken van de LED-lichtshow die afgelopen winter werd geïntroduceerd in De Kuip. Zondagmiddag vonden daarvoor de laatste tests plaats.

Maandag is de KNVB de organisator van het evenement. Het is de eerste keer dat Stadion Feijenoord gebruik maakt van de lichtshow.

Feyenoord zelf koos er vooralsnog niet voor om de lichtshow in te zetten rond wedstrijden van de club. Wel is de stadionverlichting voorafgaand aan Feyenoord - AZ (2-1) in de Eredivise uitgezet. Het tafereel zorgde voor een spectaculaire opkomst.

Het duel tussen Nederland en Gibraltar wordt maandag om 20:45 afgetrapt in De Kuip en is live te volgen via de Nederlandse Publieke Omroep.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het zal me jeuken eerlijk gezegd. Ik hoop dat Koeman het niet in z'n harses haalt om Wieffer op te stellen. We hebben met Geertruida en Trauner al genoeg schade opgelopen in de afgelopen dagen.
Volgens mij hebben we al een keer een lichtshow gehad. Alleen zal de rest van Nederland dat misschien niet gezien hebben.
https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjL7Zr7uv79AhXsgf0HHfcEAsYQwqsBegQICBAF&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Ddz_rlZwgpYM&usg=AOvVaw1CuKiGTUFoNnVqMF15Ayp9
Mooi voor bij het Nederlands elftal, meer niet.
@SterkerDoorStrijd ik weet niet of je er bij was tegen az, maar die sfeeractie was gruwlijk, en mag wat mij betreft echt wel vele malen vaker gebeuren, zeker tegen bijvoorbeeld ajax en Europees.. laat de kuip ook maar op die manier angst inzaaien
Dat vond ik iets heel anders, op die manier zeker vaker doen. Doelde op lichtshows zoals bij psv Heerenveen enz, dat moet je gewoon niet willen.