Bevestigd
Feyenoord Dordrecht

Edit 1908.nl

Nieuws

Nieuwe alliantie Feyenoord & FC Dordrecht: It's happening!

FeyenoordTM

Feyenoord en FC Dordrecht gaan defnitief een nieuwe samenwerking aan. Dat bevestigt FC Dordrecht-trainer Michele Santoni zondag tegenover de camera's van ESPN.

Na afloop van van FC Dordrecht - Helmond Sport (0-0) reageerde de trainer van De Schapenkoppen: "Ik hoop dat Feyenoord ons gaat helpen qua structuur en oranisatie. Op bepaalde fronten komen wij te kort, maar wij willen wel stappen maken."

Eerder werd bekend dat Feyenoord en FC Dordrecht in de toekomst spelers uit zullen wisselen. "De buitenwacht verwacht meteen goede spelers bij ons. Ik heb geen twijfels dat die zullen komen. Wij willen hier graag de club naar een hoger niveau brengen en verder professionaliseren. Daar kunnen we de kracht van Feyenoord goed bij gebruiken."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Trauner is een twijfelgeval voor Oostenrijk. Kan Slot die Rangnick niet bellen en eisen dat Trauner niet speelt? Straks missen we Geertruida en Trauner…
Leuk voor Dordt en hopelijk goed voor beiden.
Prima zet van Feyenoord, hopelijk sturen we er ook een paar trainers heen die onze voetbalideologie daar kunnen toepassen. Zou een mooie neventaak van Hulshoff zijn denk ik, om counterpressvoetbal te introduceren in Dordrecht :D
@FTM betekent dit dan ook dat Feyenoord een Technisch Manager op het oog heeft, aangezien de vorige keer bekend werd dat fc dordrecht hierop wachtten.