yv2022614a1a08920

VK Sportphoto

Nieuws

Stefan de Vrij blijft voorlopig in Milaan

Van de redactie

Feyenoordsupporters zien Stefan de Vrij graag terugkeren op het oude nest. Daarvoor zullen ze alleen nog even geduld moeten hebben, als het er al van komt. 

De inmiddels 31-jarige verdediger is namelijk vergevorderd om zijn contract bij Inter met twee jaar te verlengen, zo meldt Algemeen Dagblad. Het huidige contract van De Vrij loopt komende zomer af. Naar verluidt tekent de oud-Feyenoorder een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2025 bij de Nerazzurri.

De Vrij en Inter praten al geruime tijd met elkaar, waarbij het de vraag was of beide partijen elkaar zouden gaan vinden. De Oranje-international kan dit seizoen immers niet altijd rekenen op een basisplaats. Mogelijk heeft het transfervrije vertrek van Milan Skriniar naar Paris Saint Germain de onderhandelingen in een stroomversnelling gebracht. De Italiaanse topclub zou niet staan te springen om beide ervaren spelers uit Milaan te zien vertrekken.  

De Vrij werd door Feyenoord in 2014 aan Lazio Roma verkocht. De Romeinen betaalden circa zeven miljoen euro. Na vier jaar bij Lazio stapte de verdediger transfervrij over naar Inter. 

Delen

Reacties

Hij heeft het schijnbaar goed naar zijn zin in Milaan. Het is hem gegund hoor.
Ik zou zowel De Vrij als Wijnaldum heel graag zien terug keren. Prima spelers en beide een topgozer. Maar de realiteit is ook dat je je kunt (moet?) afvragen of het voor Feyenoord de beste opties zijn.
De Vrij speelt op de plek van Trauner, waar ook Geertruida prima uit de voeten kan. Wijnaldum zou op de plek waar nu Kökcü speelt het beste tot zijn recht komen. Dat zou dan prima passen als je rekening houdt met een vertrek van Orkan, maar voor die plek komen ook Timber en Bullaude in aanmerking en ook zou een mogelijke aankoop als Thomas van de Belt er prima kunnen spelen.
Kortom, los van het sentiment is het misschien voor spelers en club helemaal niet de beste optie.
Toch zie ik Wijnaldum echt heel erg graag komen, zeker in een seizoen waar we Champions League spelen. Onze selectie is heel dun en we hebben naar mijn weten niemand met Champions League ervaring. Gini heeft alles gewonnen wat er te winnen valt en kan met zijn bakken aan ervaring een goede steunpilaar zijn wanneer rest van het team, gezien zijn donatie aan onze jeugd zal hij ook heel graag de jonge spelers beter willen maken.
Aan de Vrij hoef je niet meer te beginnen, ik vind niet erg dat hij bij gaat tekenen. Je hebt Trauner en ik zie liever een jongere verdediger komen.
Mooiste zou zijn als er 1 uit jeugd volgend jaar doorstroomt, ik geef Hall nog niet op.
Katjawiro is ook al gecontracteerd. Feitelijk al een beetje voorgesorteerd
Heb je gelijk in, die is al gehaald. Maar gaan er denk ik wel nog een paar weg, denk Geertruida en voor linkerkant centrum dan Rasmussen. Daar zou je eigenlijk ook een speler voor moeten halen.
Aangezien ik op je andere post niet kan reageren. Doe ik dat nu hier. Als Geertruida vertrekt , hebben wij inderdaad nog een andere nodig . En dat zal niet iemand zijn vanuit de Nederlandse markt . Misschien wil Ake wel terugkomen 😀