Bevestigd
yv2022525a1a09944

VK Sportphoto

Europees

Feyenoord Business Club toch niet welkom bij Lazio

FeyenoordTM

Romeinse autoriteiten en Feyenoord liggen overhoop als het gaat om kaartverstrekking voor Lazio - Feyenoord voor leden van de Feyenoord Business Club. Beide ploegen trappen aanstaande donderdag om 21:00 in Rome af voor het eerste groepsfaseduel in Groep F van de UEFA Europa League.

Nadat vorige week het nieuws naar buiten kwam dat er -ondanks het verbod op uitsupporters- alsnog 200 leden van de Business Club naar Rome af zouden reizen, gaat het hele feest nu niet door.

De Romeinen doen last-minute moeilijk over het verstrekken van kaarten. Ook zijn er enige problemen om de hoek komen kijken bij het regelen van vluchten. De kans is aannemelijk dat enkel journalisten Feyenoord kunnen volgen in het Stadio Olimpico.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Er zitten ook een paar onverbeterlijke hooligans in dei businessclub natuurlijk.....;-)
Gewoon dat hele Lazio ook weigeren hier in Rotterdam.. paupers.
De incidenten vooraf de wedstrijd met AS Roma worden al jaren misbruikt door de Italianen. De business-club van Lazio ook keihard weigeren!
..die de romeinse politie veroorzaakte...rare jongens die romeinen...asterix en obelix hadden gelijk..
De Romeinse politie heeft destijds onmiskenbaar fouten gemaakt maar om die als aanleiding of excuus voor zinloze vernieling en straatterreur op te voeren is volslagen ridicuul.
Ik krijg 'n deja-vu gevoel .... misschien leuk voor 1908.nl om het interview te plaatsen wat Beenhakker gaf voorafgaand aan de, ik dacht, CL wedstrijd Lazio-Feyenoord 2000? Ik hoop dat de staf en selectie voorbereid zijn dat ze nu ook weer flink zullen worden gesard door Lazio. En daar dan juist veel kracht en teamspirit uithalen zoals dat toen ook gebeurde ... 1-2 :-)
Wat een onzin zeg van die *** Italianen.
Nou dan laten we die SS fans hier ook niet komen
...ik weet wel een plekje waar we we Curva Nord heen kunnen sturen...heb hun navigatie al ingesteld op Marseille...wordt lachen...de L'Hom fanatics eten die Super Sissy Nazi boys op als een Franse clochard 30 liter wijn en 1 kilo croissants verslind na een hongerige week..bon apetite!