jaimy-kroessen bron Feyenoord.nl

Foto & tekst Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord contracteert doelman Jaimy Kroesen

Max1908

Feyenoord Onder 21 zal dit seizoen versterkt worden met de komst van Jaimy Kroesen. De 19-jarige doelman komt transfervrij over van sc Heerenveen en tekende dinsdag een eenjarig contract op Varkenoord. De sluitpost is daardoor tot medio 2023 verbonden aan Feyenoord.

‘Met Jaimy halen we een doelman in huis die de afgelopen seizoenen behoorlijk wat ervaring heeft opgedaan bij sc Heerenveen,’ zegt Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord. ‘Jaimy gaat dit seizoen deel uitmaken van de selectie van Feyenoord Onder 21 en is daar een van de drie doelverdedigers.’

Kroesen zelf is blij om na zes jaar weer terug te zijn bij de club waar hij eerder al een gedeelte van zijn opleiding genoot. ‘Dat ik vanaf nu weer het Feyenoord-shirt mag dragen, betekent dat ik me de afgelopen seizoenen goed heb ontwikkeld. Ik hoop deze ontwikkeling hier een positief vervolg te geven en bij Feyenoord Onder 21 veel speelminuten te maken.’

De in Hellevoetsluis geboren Kroesen zette zijn eerste stappen op het voetbalveld van VV Hellevoetsluis. Tussen 2013 en 2016 was de sluitpost actief voor Feyenoord Academy en vervolgde hierna zijn carrière bij VV Spijkenisse en Excelsior Rotterdam. Via eerstgenoemde club belandde Kroesen in 2018 bij sc Heerenveen, waar hij een jaar later zijn officieuze debuut in de hoofdmacht zou maken.

Delen

Reacties

Zou het gaan gebeuren dat dan die Ofir weg gaat.
Dan trakteer ik eind van het jaar op bier, wel zelf dan ticket boeken.
zou het van zijn kant begrijpen jansen hijgt in zijn nek en ook hij zal graag weer alle potten willen keepen en dat gaat met Bijlow en jansen echt niet gebeuren
Jaaaaaaaaa nieuwe speler!!!!! Zijn lekker aan het doorpakken in het maasgebouw.
Thijs Jansen lekker verhuren nu!
Enkel als dit aan een Eredivisie club kan anders bij de selectie houden
Als je hem dan toch verhuurt, dan het liefst aan een ploeg waar hij zeker kan zijn van speelminuten. Eredivisie is leuk, maar niet als je alleen maar op de bank zit. Dan kan je hem net zo goed bij je houden.
Natuurlijk enkel en alleen verhuren als die eerste keeper wordt, maar denk dat hij beter nog een jaar 2de/3de keep bij Feyenoord kan zijn dan dat hij gaat keepen in de KKD. Als we hem verhuren wordt Tein Troost 3de keep of moet je weer iemand halen. Hou liever dan Thijs bij de selectie.
Thijs Jansen wordt wellicht tweede keeper naar het schijnt.
@FTM

Wat zijn jouw verwachtingen voor de komende periode?

En super dat je tijdens je vakantie nog enigzins ons op de hoogte probeert te houden!

Fijne vakantie
Off topic: ik zie wel steeds meer media schrijven over senesi naar as Roma voor ongeveer 17 tot 19 miljoen ?

@FTM
Contract tot 2023 spreekt niet van heel veel vertrouwen in zijn kunnen. Wellicht denkt Feyenoord dat deze jongen de 021 kan helpen aan promotie. Zal onderling met Devin Remie uitmaken wie de potjes gaat keepen, gok dat Berger nog zal keepen voor de 018.
Kan natuurlijk dat het ook zijn keuze is geweest? Aangezien hij toch echt wel zal moeten vechten voor speelminuten.
Net als Ladan vorig seizoen idd geen aanwinst voor het eerste maar puur voor de O21. Dan zullen ze beiden wel blij zijn met een kort contract.
Ziet feyenoord in de spelers die voor de 021 worden gehaald ook toekomstige eerste elftal spelers?
Naar mijn mening: Sommigen wel, deze niet.
Die stond niet op je scoutingslijstje ...verrassend
Hoppa daar is de grote aanwinst.