Bevestigd
Björn Hamberg | Pro Shots

Pro Shots

Transfers

Feyenoord dicht bij aanstellen nieuwe assistent-trainer Hamberg

Bombarda

Feyenoord is volgens Aftonbladet dicht bij het aanstellen van een nieuwe assistent-trainer. Volgens het medium moet Björn Hamberg één van de nieuwe rechterhanden van Brian Priske worden in De Kuip.

Hamberg werkte eerder bij verschillende clubs samen met Graham Potter. Waar Potter ging, ging Hamberg met hem mee. Beide heten hebben een verleden bij Östersunds, Swansea City, Brighton & Hove Albion en Chelsea.

De 39-jarige assistent-trainer is transfervrij beschikbaar op de markt. Hamberg is niet de enige kandidaat voor de assistentenrol die begeerd wordt door de Rotterdammers: zo werd er eerder ook gesproken met Anders Nielsen en Lukas Babalola.

🎖️ - Het nieuws over Hamberg is overgewaaid uit Scandinavië en is ondertussen bevestigd door ingewijden.

Naast de mogelijke komst van Hamberg komt er naar verwachting nóg een assistent-trainer bij, ondanks het feit dat Etienne Reijnen naar verwachting niet meegaat naar Liverpool vanwege de problematiek rond zijn werkvergunning.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zou Marinus Dijkhuizen ook niet een mooie aanvulling zijn in de staf?
Wordt een mooie staf als dit doorgaat
Misschien heeft Alex Pastoor wel oren naar positie als assistent. Zou mooi en naar mijn idee verfrissend zijn.
@Bombarda
Heb jij de naam van di Zerbi ooit rond horen gaan als mogelijke trainer voor Feyenoord?
Lees dat hij na genoeg rond is met Olympique Marseille. Lijkt me een club waar wij wel tegenop gekund hadden?
Dit was geen optie, Marseille kan zoveel meer salaris bieden dan wij
Als Reijnen blijft hebben continuïteit vanuit de lijn Slot, aangevuld door het hogeschool voetbal van Potter, onder leiding van onze nieuwe kampioenenmaker. Wat een combo zeg.

Prima als hij daar nog een geschikte vertrouweling aan toevoegt.

Zelf zou ik overwegen om de stoute schoenen aan te trekken en Rogier Meijer op te bellen. Hij heeft het maximale al gepresteerd met NEC en heeft nu geen opties om door te groeien in de Eredivisie. Assistent bij een CL club kan een mooie springplank zijn voor hem. Zie Schreuder, Pusic.

De technische staf van Feyenoord was dit jaar op tactisch vlak het meest van NEC onder de indruk, en hij kent de competitie natuurlijk goed. Lijkt als persoonlijkheid ook wel te passen. Ik zeg proberen en een mooi salaris bieden
@Bombarda naar welke spelers voor de 10 positiee is feyenoord concreet op het moment? Stengs past niet in het systeem van Priske op 10 en de andere spelers vind ik net niet basiswaardig. 10 = dus prioriteit naast de rechtsbuiten positie.
Lingr op 10 en Stengs RB of verkopen.
Gronbaek halen als Timber vertrekt.
Dit zou wel fantastisch nieuws zijn zeg
@Bombarda verwacht je dat Feyenoord zich nog verder op de noord/midden/zuid Amerikaanse markt gaat begeven? If so, dan hebben ze vast geleerd van het verleden door deze spelers eerder in de window aan te trekken, vanwege het papierwerk en het acclimatiseren in Nederland. Carranza is daar een voorbeeld van, al heeft hij ook een Italiaans paspoort
Komen er vast nog meer gaan, heb genoeg namen gehoord
Stengs voldoet prima op 10 tegen de mindere of ploegen uit het rechter rijtje, in CL vindt en top eredivisie vindt ik hem ook vaak onder de maat presteren.

Op rechtsbuiten voldoet hij gewoon wel, tegen Atletico uit was hij zelfs wegaloos op die positie.

Naar mijn mening zet je hem gewoon op rechtsbuiten en hoef je die dan niet te kopen, maar in plaats daarvan haal je een briljante nr 10...
Gezien de afkoopsommen (en salarissen) van spelers als Diallo, Minteh en Hutchinson, kan ik me wel vinden in je suggestie. Al denk ik dat Stengs ook best bruikbaar is tegen tegenstanders van hoger kaliber dan het rechterrijtje ED.
Albert Grønbaek zou een goede optie kunnen zijn als meest aanvallende middenvelder, al is zijn transferwaarde op transfermarkt.nl ook al aan de hoge kant. Met hem erbij kan Stengs rechtsvoorin spelen met Hadji Moussa als stans-in.
Met Paixão of Ivanušec op links (al zijn daar ook Sauer en Sebaoui nog voor!) heb je de zijkanten voorin dan prima bezet.
Ken Grønbaek Albert alleen van TM, Transfernieuws en statisitieken. Ik heb hem nog nooit zien spelen en vraag mij af of hij de briljante 10 is die ons sterker gaat maken. Het lijkt me meer een 8 die wel op de 10 positie terecht komt in wedstrijden.

Daarbij heeft hij zijn contract in januari verlengd tot 2028 en is zijn transferwaarde door TM bepaald op 12 mln. Ga er dus vanuit dat hij niet onder de 18 mln te koop is en daardoor nu nog niet haalbaar is.

Nu hebben we met Milambo, Van der Belt en Timber soort gelijke middenvelders die de 8/10 positie bezetten. We gaan er dan maar vanuit Timber verkocht wordt en dat we de eerste 2 genoemde niet de verantwoordelijkheid moeten geven in CL wedstrijden op die leeftijd, want dat kan ze ook kapot maken en laten we alsjeblieft voorzichtig omspringen met een mega talen als Milambo.

Hoewel ik Van der Belt celtic uit prima vond en denk dat Milambo echt snel basisspeler wordt en een transfer van Grønbaek Albert zijn ontwikkeling gaat tegenhouden.

Lingr is ook een 10, maar is in mijn ogen een lopende 10 met veel energie die zeker bruikbaar is met ruimte op het veld, dus als je voor staat of moeilijke uitwedstrijd hebt waarvan je weet dat de tegenstander gaat aanvallen.

Ik zie liever een technische 10 komen met goeie trap, maar die ook de intensiteit kan brengen met druk zetten. Zeg maar een soort kopie van Szymanski of echt een Zuid Amerikaans wonderkind ;-)

Shilo "T Zand vergeten, maar net als Milambo misschien nog te jong, maar wat goed is komt snel... :-)
Mij lijkt Grønbaek een ander type middenvelder dan Timber en vind Szymanski wel erg goed maar niet als pure technicus (Stengs heeft dat dan meer) maar juist als slimme loper met idd ook nog eens een fabelachtige trap. Maar het gezegde luidt niet voor niets 'zoveel mensen, zoveel zinnen'. En 'onzinnen' staan er zeker niet in je verhaal. We wachten dus maar af. Veel zal ook afhangen van wie er uiteindelijk effectief vertrekt.
@Bombarda is het een optie dat Reijnen of een andere assistent een jaar bij Dordrecht wordt gestald zoals afgelopen jaar?
Zit er een bedoeling achter zoveel assistenten of wordt met de 2e assistent de performance trainer bedoeld?
@Bombarda Feyenoord geïnteresseerd in Lassina Traoré? Lijkt me onzin toch?
De Zerbi in gesprek met Marseille. Was zo gek dus nog niet om hem aan Feyenoord te linken.
Ik denk dat die wat makkelijker een topsalaris neerleggen dan wij. Idem met bepaalde spelers daar.
Blijft Reijnen dan bij Feyenoord??
@Bombarda @FeyenoordTM hoe moet ik Dichtbij in deze context zien? Hij wilt zelf ook en er is bijna een akkoord?
@Bombarda Ik neem aan dat de nieuwe assistent(en) komen op verzoek van Priske??
Goed samenspraak tussen rekruteringsgroep, bestuur, Priske en scouting
Slimme zet ! Aangezien Potter ook op ons lijstje stond
En Anders Nielsen wordt die ook toegevoegd of alleen deze man?
Ze wilden er volgens mij 2 toevoegen, dus kan allebei
*UP-DATE* Het nieuws over Hamberg is overgewaaid uit Scandinavië en is ondertussen bevestigd door ingewijden.

Naast de mogelijke komst van Hamberg komt er naar verwachting nóg een assistent-trainer bij, ondanks het feit dat Etienne Reijnen naar verwachting niet meegaat naar Liverpool vanwege de problematiek rond zijn werkvergunning.