dilrosun-feyenoord-geknipt

Nieuws

Feyenoord dicht bij aantrekken Javairo Dilrosun

Dennis

Feyenoord heeft Javairo Dilrosun (24) zo goed als binnen. De aanvaller van Hertha BSC staat hoog op het verlanglijstje van trainer Arne Slot en moet de naar Leeds United vertrokken Luis Sinisterra doen vergeten.

Na Danilo Pereira da Silva moet Dilrosun deze zomer de twee aanvallende versterking worden van de Rotterdammers.

Een paar dagen geleden meldde 1908.nl reeds de interesse in Dilrosun. Na de beklonken Sinisterra-deal met Leeds United lijkt Feyenoord nu de financiële middelen te hebben om door te pakken op de transfermarkt. 

Dilrosun doorliep de opleiding van Ajax en besloot als jeugdspeler vroegtijdig de overstap te maken naar Manchester City. Bij The Citizens kwam hij niet in aanmerking voor de hoofdmacht, waarna hij de overstap maakte naar Hertha BSC. De Duitse club verhuurde hem afgelopen seizoen aan Girondins de Bordeaux waar hij een basisplaats verwierf. Desalniettemin staat Hertha BSC open voor verkoop, ondanks een nog twee jaar doorlopend contract.

Dilrosun is eenmalig Oranje-international. Onder bondscoach Ronald Koeman maakte hij als invaller zijn debuut in de Nations League wedstrijd tegen Duitsland in 2018.    

Delen

Reacties

zou hem ook graag zien...
https://m.youtube.com/watch?v=rI9f0X0zDpg
Heeft al de nodige ervaring,hoop dat dit doorgaat.
Ik vind dat over die Italiaan allemaal beetje overdreven, ik zie liever een echte spits met ook beetje lengte, dat missen nu.
Vind zelf die Strand Larsen een goede spits. Zal aardig wat kosten maar Groningen had altijd interesse in Diemers. Daar zal je niet de hoofdprijs voor krijgen maar dan is er wel weer iemand van de loonlijst af.
Yes, prima aanvallende middenvelder!
Gaat denk ik op de flank spelen
Als Slot het in hem ziet zitten om met hem te werken geloof ik daarin.
Weet nog niet wat ik moet verwachten van deze gast. Nog nooit zien voetballen
https://twitter.com/gibranaraige/status/1545570123737604097?s=21&t=7gOKVL-Fynjo82Un_UoCpg
@FTM

Igor Paixão

Gaat dit de volgende sini worden?

https://www.youtube.com/watch?v=j0EnSNjDOfk&ab_channel=EMProductions

Moet ongeveer 800k tot miljoen kosten denk dat Feyenoord dit zich wel kunnen veroorloven op dit moment. Hij is goedkoper dan Sinisterra toen we hem kochten. Braziliaan goed voor Danillo
Interessante speler. Kost alleen zeker meer dan 800k. Zie berichten dat coritiba minstens 7 miljoen wil hebben.
Ziet er in dit filmpje zeker niet verkeerd uit maar als hij op een lijstje staat weet #FTM dat vast wel
@FTM Is de naam van Myron Boadu een serieuze optie voor de spitspositie?
Hoop als vervanger van Nelson. Voor een vervanger van Sini, een aanvallende middenvelder en spits hoop ik op betere verrassingen.

Overigens mooie site! Bedankt.
Wat moet Feyenoord voor Gnonto neerleggen dan #ftm?
Zal niet veel meer dan €5m worden als ik het zo aanhoor
Zal echt geweldig zijn! Avond gratis zuipen van mij.
Lijkt mij een prima bedrag voor iemand die afgelopen seizoen is doorgebroken bij een club als Zürich. Wel International, maar 10 mil lijkt me aan de te hoge kant. Laten we hopen dat we hem binnenhalen.
Is dit wat zurich verwacht of wat wil Feyenoord max wil geven ? Mits het echt 5 miljoen is moet dit toch gewoon rondkomen ?
Voorzitter van zurich zei 15 miljoen minimaal....
De Blues? Dat is Chelsea goos. Bijnaam van Man City is The Citizens. Maar goed denk ook wel een goede aankoop. In zijn enige interland onder Koeman vond ik hem echt goed spelen. Helaas werd hij daarna geblesseerd.
Hopelijk heeft Feyenoord het succes van oranje U17 ook goed gevolgd, zitten wel wat talenten van mindere clubs tussen die mij wel haalbaar lijken.
Heb een goed gevoel bij deze aanstaande transfer. Staat ook nog hoog op het lijstje van Slot en Feyenoord had hem vorig jaar in het oog voor ‘degene waarvan we de naam niet meer uitspreken’
@FTM geen persoonlijk akkoord met Gnonto, wil hij wel naar Feyenoord? Anders lijkt me dit nu totaal onhaalbaar.
Iedereen in de war. Media zegt wel persoonlijk alkoord😂🤪
Dit lijkt mij eerder een grap (hoop ik)
Kan niet de hele nacht in onzekerheid leven @FTM
@FTM zal wel een goede voor reden hebben dat ie zo positief is over Gnonto, dus heb er zelf wel alle vertrouwen dat het goed gaat komen al duurt het gigantisch lang.
Nee, er is geen persoonlijk akkoord. Is onjuist. Wel is er mondelinge toezegging. Dat is wat anders. En ja, speler wil alleen naar eredivisie. Verwacht persoonlijk dat Feyenoord een deze dagen toenadering gaat zoeken.
@FTM er zullen veel shirts van Gnonto verkocht gaan worden zodra ie tekent, is nu al een held voor de meeste.
Mogen ze snel wezen. Zie 020 hem op***ken.
@FTM wordt hij gezien als rechts-of Linksbuiten?
Sinisterra vergeten we nooit meer! Gaat verder een lastige opgave worden voor Dilrosun. Als vervanger van Sini verwacht en hoop ik meer. Als vervanger van Nelson is het dan wel weer prima.
Kan overal, even kijken hoe ze hem neerzetten op trainingen