Nieuws

Maatsen niet met Chelsea naar USA

FeyenoordTM

Chelsea FC neemt Ian Maatsen (20) morgen niet mee op trainingskamp naar de USA. Dat laat journalist Adam Newson vrijdagavond weten op Twitter. 

Chelsea strijkt voor twee weken neer in Los Angeles ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Aansluitend op het trainingskamp speelt de club wedstijden tegen Club America, Charlotte FC en Arsenal. Het ontbreken van Maatsen geeft aan dat hij niet voorkomt in de plannen van trainer Thomas Tuchel.

Vanochtend kregen een aantal spelers - waaronder Maatsen - de kans tijdens een ingelaste onderlinge oefenwedstrijd op het trainingscomplex van Chelsea. De definitieve lijst voor het trainingskamp werd daarna vastgesteld.

Feyenoord blijft geïnteresseerd in Maatsen. De Nederlander gaf Feyenoord eerder te kennen voor zijn kans te willen strijden in Londen. Die strijd lijkt na vandaag gestreden. Maatsen gaat nu meetrainen met jeugd bij Chelsea. De kansen voor Feyenoord om Maatsen in te lijven lijken daarmee toegenomen. De Rotterdammers zijn nog steeds op zoek naar een talentvolle linksback sinds het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United.

Delen

Reacties

Schijnt al in Nederland ( terug) te zijn???
Onderweg naar Nederland. Op zijn Instagram verhaallijn rijdt hij aan de rechterkant, ik schat in in Frankrijk. Zal wel met de boot en zijn auto zijn gekomen.
Maatsen is al in Nederland, op zijn Insta zit hij in de auto en rijd hij aan de rechterkant van de weg 🫡
Maatsen is opgepakt en zit in de cel. Reed tegen het verkeer in.
Maatsen en Quagliata zijn beide goede backs.
Samen met die back van Heracles prima om de linksback posities op te vullen. Dan gaan je er wellicht que breedte zelfs op vooruit.
Zou toch heerlijk zijn als je volgende week Maatsen, Dilrosun en Gnonto kan presenteren, dan ziet het leven van een Feyenoorder er weer een stuk rooskleuriger uit;p
Feyenoorders trekken door de Sahara van de ene bijna uitgedroogde oase naar de andere af en toe zit er iets meer in maar ze gaan door en vragen zich niet af waarom.
@FTM, we want more information about Gnonto and Maatsen!!!!!!!!
Gnonto: Geen bod, geen persoonlijk akkoord. Feyenoord gaat nu aanstalten maken.
Gnonto zelf wil wel naar Feyenoord ?
Volgens het AD was er al een persoonlijk akkoord toch?
Geen persoonlijk akkoord? Wordt dus niks.
Hoezo geen bod? Geen nieuw bod? En wil toch naar Feyenoord?
Presenteert morgen het nieuwe Uitshirt 😜
Feyenoord gaat nu aanstalten maken voor Gnonto? Dus dat kan dan opeens hard gaan? Kan en wil feyenoord aan de vraagprijs voldoen?
Is er al iets ‘meer’ concreet over de interesses in die spelers?

Hoe staan ze er zelf in?
Wat wil Feyenoord geven?
Maatsen, Gnonto, Dilrosun, wijnaldum.
Wijnaldum zie ik helaas eerder naar psv gaan
Is voor PSV onhaalbaar, dus voor ons ook. Vrij simpel; die wil niet inleveren of PSG wil er geld voor.
Als je deze speler voor een redelijk bedrag kan halen zou het fantastisch zijn. Is hij meteen zo goed als malacia. Nee zeker niet maar heeft hij meer mogelijkheden dan een brenet of sinkgraven
Absoluut
It's happening! 🎖 Maatsen voor 5 jaar naar Feyenoord. Feyenoord betaald ongeveer €2,5 miljoen voor de diensten van Maatsen. Maatsen die in het verleden al uitkwam voor de stadionclub zag geen perspectief meer om bij Chelsea door te breken en hoopt nu bij Feyenoord zijn carrière nieuw leven in de blazen. Waarschijnlijk volgen Gnonto en Dilrosun hem snel. Feyenoord is al een tijdje bezig met Gnonto en heeft al een persoonlijk accort met de speler. Maar omdat de president van Zurich ineens veel meer geld wilde hebben moest Feyenoord noodgedwongen wachten. Waarschijnlijk betaald Feyenoord ongeveer €6 miljoen vast en wat nog oplopen met bonnussen tot €8 miljoen. Dilrosun word voor ongeveer €5 miljoen binnen gehaald en tekent voor 4 jaar met een zijdige optie voor nog een jaar
Bestaat dat account nog wel? Zie er niks meer van voorbij komen.
Hij heeft denk ik de eer aan zichzelf gehouden
Persoonlijk accort
Een zijdige optie

Dus..
Off topic, waarom word er geen stukje geschreven over dilrosun ?

Ja laten we het hopen tot dit onze back word!
Haha, ik heb ook weekend. Ik check het en kom later nog met info.
Kan je meteen ff checken of Feyenoord nog in gesprek is met Zurich over Gnonto? Ik wordt een beetje nerveus van het Dessers verhaal
Hahaha voor deze keer dan, of achter de schermen aan het genieten van meer transfers ?😏
Omdat clubs dan rustig alle tijd hebben zonder dat ophype media er gelijk nog meer een bediengsspelletje van maakt waarom denk je gnoto deal niet gelukt.
Nog niet gelukt moet ik zeggen er is niks verloren gegaan
Maatsen en gnoto presenteren straks👌
Kan me niet voorstellen dat hij bij die betreffende premier leauge club in de basis zal staan. Als ie een beetje verstandige mensen om hem heen heeft komt hij heel snel naar ons.
Binnenharken en snel voordat er weer een andere club langskomt.
Hij is volgens mij naar stade brest
Top hoor, Gnonto en Maatsen zou een geweldige begin zijn! En ik wil toch nog een keer zeggen dat ze moeten informeren naar Edouard Michut van PSG, was samen met Simons een van de grootste talenten daar.
Niet twijfelen, gelijk werk van maken
Hij wilt zelf niet, dan en Chelsea wilt hem alleen verkopen. Dat hoeft geen probleem te zijn. Maar hij wilt zelf in de PL of championschip spelen heb ik gelezen van een Engelse journalist. Klopt dit?
Wie zegt dat hij niet wil? Hij wou voor zijn kans gaan in Londen. Die kans krijgt hij niet. Dan is een deal toch weer erg close lijkt me, gezien hij al bijna gesloten was.