Primeur Bevestigd
yv2022109a1b07926

Nieuws

Feyenoord diende vooralsnog geen bod in voor Zerrouki

FeyenoordTM

De titel zegt het al: Feyenoord heeft zich nog niet officieel gemeld in Enschede om Ramiz Zerrouki over te nemen.

Wat niet is, kan nog komen - maar voor nu lijkt de club vol door te zetten op Thomas van den Belt. Later meer.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Volgens Streuer heeft Fey gisteren 8 miljoen geboden.....bizar veel. Nu toch maar persoonlijk akkoord sluiten voor kmd zomer....
Als kokcu weg zou gaan 40miljoen minimaal geld zat dat Benfica... kan je zerrouki , van den belt , szymanski en nog een scorende rechtsbuiten erbij halen ook.

En anders inderdaad een extra middenvelder sowieso nodig,komen veel wedstrijden aan als er iemand uitvalt heb je een probleem.

Aan het eind van seizoen als je CL haalt verdien je toch het geld weer terug of als kokcu of een andere uitgaande transfer plaats vind.
Van den Belt en Zerrouki in (plus eventuele buitenkansjes?)? Kokcu out? Benfica moet dan toch wel heel stevig over de brug gaan komen (deadline day, captain, eerste plek, maar die hebben ook wel een aardig potje na Fernandez).

Guardian -> https://www.theguardian.com/football/live/2023/jan/31/transfer-deadline-day-enzo-fernandez-moises-caicedo

10.46 GMT
Chelsea’s pursuit of Enzo Fernandez: “Benfica’s president, Rui Costa, is trying to line up a replacement for Fernandez,” writes Jacob Steinberg. “I’m told that the man in the frame is the Feyernoord midfielder, Orkun Kokcu. But Chelsea still need to agree a fee with Benfica for Fernandez.”
Jozef_Borrelworst
@FTM, stel Feyenoord had 3 januari (bij het vorige bod) 8 mEUR neergelegd, had die dan gekomen denk je?

Dan had je hem kunnen gebruiken tegen ajax en Twente en PSV… in de maand Jan/Feb en betaal je eventueel of minder dan nu?

Heeft Feyenoord zich misrekent? Of was die toen ook al naar voor 8-8,5 mEUR op te halen?
Gewoon kopen die Zerrouki, Wieffer kan hooguit twee wedstrijden per week aan.
En als je een blessure of schorsing krijgt, zit je meteen heel krap.
De sterkte van de bank bepaald of je kampioen wordt of niet.
Daarbij je wilt toch ook verder in de EL en KNVB beker ?
We spelen nooit meer dan twee wedstrijden per week, dus dat hoeft geen probleem te zijn.
Feyenoord speelt gelukkig niet op een heel hoge intensiteit.

De belangrijkste 4 maanden van de afgelopen 20 jaar en dat is prima om met 4 middenvelders te doen. Wieffer, Szymanski, Timber zijn mannen van staal.

Komt helemaal goed.
We spelen nog steeds niet meer dan twee wedstrijden per week. Donderdag en zondag over het algemeen als we een midweeks programma hebben. Dus de stelling dat Wieffer niet meer dan twee wedstrijden per week kan spelen is overbodig, dat hoeft namelijk ook niet.
Eindelijk iemand die het snapt.

Feyenoord heeft 4 waardige middenvelders voor 3 posities. We spelen straks 3x in de week voor de EL, Eredivisie en beker.

Szymanski: WK in de benen en krijgt iedere week een schop, Timber: net terug van blessure, Wieffer: al maanden geblesseerd geweest. Bovendien heeft Slot al 10x aangegeven dat de staf het niet eens is met de intensiteit waarop Wieffer nu speelt.

En mensen schrijven hier letterlijk: is wel prima, doe liever maar buitenspeler nummer 7.

Onbegrijpelijk.

Als er straks 2 middenvelders stuk zitten in de kwartfinale EL tegen weetikveel, Juventus? Wie willen supporters dan inbrengen 20 minuten voor tijd? Taabouni????
Dat een extra middenvelder wel fijn zou zijn betekent niet dat we meteen dik te veel moeten betalen voor een basiskwaliteit speler. Of denk je dat we 8+ miljoen betalen om Zerrouki voor die laatste 20 minuten te halen? Of gaan we lekker rouleren, dat het nooit op elkaar ingespeeld raakt?
Nee, ze betalen 8M omdat PSV en Ajax historisch slechte seizoenen hebben en de staf inschat dat ze met Zerrouki kampioen kunnen worden.

Dan maakt 8M geen donder uit, ook omdat je minimaal 30 voor Orkun krijgt deze zomer.

En 'dat het nooit op elkaar ingespeeld raakt' zou gelden voor elke middenvelder die je haalt. En het is ook nog 10.000 keer gezegd dat de staf Zerrouki als ideale middenvelder ziet omdat hij plug-and-play is.

En omdat deze site om een of andere reden een reageer limiet heeft per thread, nog even over je comment hierboven: de staf geeft toch letterlijk aan dat Wieffer de minuten niet aankan? Wie de fuck ben jij dan om hier te gaan roepen dat het wel prima is?

Sommige mensen man..
Dat was inderdaad waar aan het begin van de maand, toen we Zerrouki goed hadden kunnen gebruiken voor de vier topwedstrijden die we in de eerste maanden zouden spelen. Nu hebben we er twee gehad (met beide puntverlies), zou hij de derde (tegen PSV) nog zeker geen basisspeler zijn, en houdt je er dus nog één (AZ thuis) over in je bepalende maand. Het is mosterd na de maaltijd om hem nu nog voor veel geld te halen.

En als je denkt dat 8 miljoen geen donder uitmaakt, denk dan ook even na hoe onze selectie in elkaar zit. Szymanski is gehuurd en moet nog gekocht of vervangen worden. We bezitten pas een fractie van de transferrechten van Gimenez, daar moeten we nog een deel van bijkopen. En als Kökçü daadwerkelijk vertrekt, moeten we daar ook nog een vervanger voor halen. Weet jij met je glazen bol hoeveel van die 30 miljoen we daadwerkelijk kunnen investeren in de selectie? 8 miljoen is gewoon nog steeds heel veel geld voor Feyenoord.

Ik snap best dat de staf Zerrouki er graag bij wil hebben, goede speler. Maar er speelt meer bij de club dan alleen wat de staf wil (anders zou Mijnans ook komen). De directie moet ook nadenken of het wel een verantwoord risico is om 8 miljoen uit te geven voor een breedte versterking. Of we het risico kunnen nemen dat we zelfs met hem erbij geen kampioen worden en dus niet die CL inkomsten hebben. Of we dat geld niet beter kunnen verspreiden over meerdere investeringen dan alles op één speler te gooien. Een speler voor achter Wieffer, prima, slim. Een speler die meer dan 8 miljoen kost? Onverstandig.

En daarbij, nogmaals, het punt is dat we niet meer dan twee wedstrijden in de week spelen. Als de staf klaagt over of Wieffer het speelschema fysiek wel aankan, betekent dat dat hij niet in staat is twee wedstrijden in de week te spelen. Ik kan er ook niets aan doen dat jij niet snapt dat een wedstrijd op donderdag en een wedstrijd op zondag toch echt maar twee wedstrijden zijn.
Ja, niks mis mee met die Taabouni!!
Heeft Fijenoord geen geld voor!
Waarom je geld niet bewaren voor onze Poolse vriend?
Heb de laatste wedstrijden nou niet echt het idee dat onze Poolse vriend die 10 miljoen koopoptie nou heel erg aan het waarmaken is eigenlijk.
Had Feyenoord in de zomer iets sneller doorgepakt bij Grillitsch, hadden al dat gehannes rond Zerrouki en nummer 6 op zich niet gehad. Jammer.
Kokcu gaat weg vandaag. 50 miljoen
Zerrouki en hilgers halen voor 20 miljoen.
Worden we nog Kampioen. :)
Kokcu gaat nooit weg deze winter
Nutteloos gezever. Laat Mats daar lekker staan en laat Twente het hubekeluup krijgen.
Willen meer dan 10 miljoen. Nou kappen met dat Twente was er al klaar mee maar nu helemaal
Er moet nog steeds iets met de server capaciteit gedaan worden. Op dagen als deze gaat het als stroop 😏
Beide middenvelders graag.
Ook een Wieffer kan richting 8 en ik zou zelf Szymanski wel eens rechtsbuiten neerzetten.
Ik heb het idee dat beide middenvelders komen daar Feyenoord 1m krijgt voor baldé, dat kan dan naar zwolle en wie weet maakt vd belt het seizoen wel af in zwolle?
Ach hou toch op! Feyenoord stelt zich inmiddels echt op als een extreem wanhopige partij hoor. Een puppy met de staart tussen de poten. Je bent nu inmiddels 2x keihard afgewezen. De laatste keer was nog op een zeer sluwe manier ook. Twente wil gewoon simpelweg geen zaken doen met Feyenoord, accepteren en door! Het was de laatste keer al vermoeiend, het is nu in de tussentijd wel echt zielig te noemen. Laat Twente maar zo sterk mogelijk blijven en de strijd aan gaan met AZ, PSV en Ajax, die ze alledrie nog een keer moeten gaan bestrijden. Feyenoord moet gewoon 1.5miljoen neerleggen voor van den Belt en de overige 7 miljoen (die ze anders in Zerrouki zouden moeten investeren) achter de hand houden voor versterkingen in de zomer.
Eens, Zerrouki kan altijd nog gehaald worden in de zomer
Alle msm inc de nos melden dat streuer het nieuwe bod serieus neemt, en 1908 meld det er geen bod is gedaan.....hele vreemde situatie, of 1908 is verkeerd geinformeerd, of de msm kletst uit hun nek....
Gisteren was het allemaal onzin en niet waar en vandaag is de prijs ineens 10 miljoen,die rutger kan het allemaal mooi verzinnen!!
Ik denk dat Zerrouki absoluut (grote) kwaliteiten heeft, maar vraag me af of hij het geld en de moeite waard is. Bij mij spookt het doelpunt van Feyenoord afgelopen zondag door mijn hoofd. Eerst laat hij zich met een simpele lichaamsschijnbeweging volledig op het verkeerde been zetten door Gimenez. Vervolgens trapt hij de bal wat wild weg, bal wordt onderschept en Feyenoord scoort. Vond hem zondag verder niet echt opvallend spelen.
Misschien als vervanger van Kokcu? Die gat natuurlijk volgend seizoen weg. Zouden Wieffer en Zerourki dan naast elkaar kunnen voetballen? Ik weet. Dan heb je het natuurlijk over de zomer. Ik weet dus niet of ze naast elkaar kunnen voetballen en Timer dan op 10.
Dat is dan voor de zomer pas aan de orde. Kökcu is straks inderdaad niet meer te houden en met heel veel pech vertrekt hij nog vandaag op deadline dag. Chelsea zit volop achter Enzo Fernandez aan en Benfica heeft al langer serieuze plannen om dan voor Kökcu te gaan (en zij hebben geld genoeg om Kökcu op te pikken). Zerrouki kan dat gat niet dichten en naast Wieffer spelen is leuk, maar dan heb je nog steeds 2 blessuregevoelige spelers (Wieffer en Timber) op het middenveld en geen back up. Timber op 10 betekent dat je voor 90% aan scorend vermogen inlevert tov Kökcu. Zou echt een enorme dreun zijn voor Feyenoord die niet zomaar op te vangen is.
Moet eerst nog zien dat Kokcu weggaat. Als er echt belangstelling was hadden we dat nu wel gehoord
Halen die klasbak
Zerrouki moet je ook bij Twente laten. Kan hij Ajax, PSV en AZ punten afpakken. Daar is netto meer winst te boeken voor ons.
Dat vind ik wel een mooi verfrissend standpunt! Zit zeker wat in!
NoPalabrasSinoHechos
Mocht Zerrouki aan het eind van de dag toch Feyenoorder zijn, dan heeft ie na deze transfersoap bij veel supporters al direct een streepje tegen, denk ik zo. Zou jammer zijn als ie zich daarom niet welkom zou voelen bij onze club
Waarom streepje tegen? Hij wilde altijd graag, maar mocht niet.
Onbegrijpelijke reactie. Steeds weer gaf hij te kennen zeer graag te willen komen, waarom zou men dan nu tegen hem zijn. Ik geloof daar niets van.
NoPalabrasSinoHechos
Ik zou het ook belachelijk vinden. Maar als ik sommige comments hier de afgelopen weken lees dan vreest een deel van de supporters dat we te diep gaan voor een speler en vooral Twente ermee helpen. Niet mijn mening, ik zie hem graag komen.

Denk je niet dat er cynische supporters zijn die Zerrouki dan "ons in de maag gesplitst" vinden?
Dat slaat als een stijve *** op een slagroomtaart. Het spettert maar je hebt er verder niets meer aan. Iedereen weet dat Zerrouki naar Feyenoord wilde dus waarom zou hij zich niet welkom voelen?
Als Fernández naar chelsea gaat zal het gaan rollen in transferland
Waar komt het nieuws dan vandaan? Komt niet uit de lucht vallen en Streuer zou er dan ook niet op gaan reageren toch?
Dat is een hele geruststelling.
van den Belt strikken en nog vol voor een buitenspeler gaan!
Lijkt me beter inderdaad.