Primeur Bevestigd
Aliou Balde

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Nieuws

Aliou Balde hard op weg naar Lausanne

FeyenoordTM

Feyenoord en FC Lausanne-Sport naderen een akkoord voor de definitieve overname van Aliou Balde (20). De Rotterdammers houden bij een akkoord rond de één miljoen euro over aan de Senegalese buitenspeler, die in de winter van 2020 voor enkele tienduizenden euro's overkwam van Diambars.

FC Dordecht, waar Balde aan verhuurd was, ziet graag vanuit Feyenoord vervanging komen voor Balde. Een tijdelijke transfer van Youssef Amyn naar de Schapenkoppen lijkt een lastig verhaal te gaan worden: Amyn kwam namelijk dit seizoen ook al in actie voor Viktoria Köln.

Een derde termijn bij een club in één seizoen is vrijwel onmogelijk, maar wellicht is er een kleine opening. De Nederlandse onder-21 competitie wordt niet door iedereen gezien als een officiële competitie.

Er is geen haast bij geboden om Balde naar het Franstalige deel van Zwitserland te krijgen. De transfermarkt sluit daar pas op woensdag 15 februari.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Altijd weer hetzelfde domme gedoe... Elke idioot ziet dat Balde een topper in wording is
Kan je daar die van den belt weer voor betalen win-win situatie toch?
Prima winst op gemaakt dan (al had het meer kunnen zijn als die Baldé betere mentaliteit had). Door investeren in nieuw talent.
Extra miljoen naar Twente en snel!!
Dit is zoon speler die over 6 jaar bij een topclub speelt..
Juist! Wederom een ontzettend domme actie van Feyenoord