Betrouwbaar
zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

Streuer reageert rond middaguur op berichtgeving Zerrouki

FeyenoordTM

FC Twente technisch directeur Jan Streuer komt vanmiddag met een update over de stand van zaken rond Ramiz Zerrouki.

Volgens Voetbal International is Feyenoord een nieuw bod aan het voorbereiden om de middenvelder over te nemen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Volgens mij kunnen Zerrouki en Wieffer ook prima samen spelen, als je het goed afstelt. Dan heb je een restverdediging van beton. Allebei goede balveroveraars, goede passers, en ze hebben lengte. Wieffer zou je dan zelfs nog iets naar voren kunnen schuiven want die is allround.
Leven ze daar in een andere tijdzone ?
Waar blijft de toespraak van Streuer?
Opmerkelijk. FR12 meldt dat 1908.nl meldt dat Twente de hoofdprijs verlangt van 10 miljoen. En hier op 1908…………….. zie ik daar niets over terug… 🤷🏻‍♂️
WijwillenGnonto
WijwillenGnonto
Is op twitter vermeldt
En terecht, als Heerenveen 13 miljoen vangt voor Sarr dan is 10 miljoen voor Zerrouki nog te weinig.
Misschien een niet langer af te slaan bod uit het buitenland of uit een niet nader te omschrijven geografische eenheid in de buurt van Diemen?
In tegenstelling tot 2/3 weken geleden ben ik nu geen voorstander van deze transfer. Wieffer is over de laatste drie wedstrijden de beste speler van Feyenoord, zet daar een Van den Belt achter die als een komeet gaat en in geval van nood kun je nog altijd Timber in de defensieve rol laten spelen (hoewel hij aanvallender meer in zijn kracht komt). Het Zerrouki verhaal kan ik niet los zien van de interesse in Van de Belt (Feyenoord zet druk op Zwolle/Twente ziet Van den Belt als ideale vervanger Zerrouki en moet nu iets). Of of of er speelt iets rondom Kokcu (zie Fernandez), dan zou de hernieuwde interesse wel logisch zijn. Meest waarschijnlijke/gewenste scenario lijkt me toch dat we bij het sluiten van de markt Van den Belt in de Kuip mogen verwelkomen.
Feyenoordmuntendam
Zerouki niet nodig.maar wel n nieuwe buitenspeler.
Buitenspelers zat
Maar krijg je blessures of schorsingen op het middenveld ben je de ***
Scenario: Zerrouki naar Feyenoord, van den Belt naar Twente
Dat zou een slecht scenario zijn. Van den Belt voegt met zijn scorend vermogen uiteindelijk meer toe dan Zerrouki. Die haal je voor een positie waar Timber kan spelen (we stonden met hem op 6 ook gewoon bovenaan na 13 wedstrijden!) en Wieffer zelfs nu al 4 wedstrijden uitblinkt.
Wanneer Zerrouki speelt schuift Kokcu wat meer naar voren. Die heeft meer scorend vermogen dan van den Belt
10 miljoen plus v/d Belt zou een optie kunnen zijn.
Twente zou het aanbod graag willen accepteren maar gaan weigeren omdat ze geen tijd meer hebben om een vervanger aan te trekken.
Onze Jantje gaat zijn shine weer pakken hoor, door te zeggen dat niemand te koop is bla bla bla
Dat is wel te hopen iig.
Ik ben toch bang dat Kokcu gaat. Heb jij andere opties?
Lees veel Feyenoorders die bang zijn dat Kokcu gaat maar wil Kokcu zelf wel? Aankomende zomer heeft hij de clubs voor het uitzoeken
Nee dat niet maar dan nog vind ik dat met Wieffer en Timber binnenboord Zerrouki niet de logische speler is om te halen als Kökcü vertrekt. Hooguit zou je dan zoveel euri hebben dat je Van den Belt èn Zerrouki haalt. En het dan Wieffer & Zerrouki + Timber & Van den Belt onderling laat uitvechten.
In dat geval kun je 3 kritische kanttekeningen plaatsen:
A. Ga je dan uit luxe niet aan kapitaalvernietiging doen? Zelfs met een spectaculaire afkoopsom voor Kökcü staat Feyenoord er financieel nog niet heel sterk voor.
B. Als je dan toch zoveel geld aan echte kwaliteit inde breedte uitgeeft, heeft dan de komst van een linkspoot op het middenveld niet veel meer de voorkeur. Die zou nl meer toevoegen.
C. Is met het oog op de twee Champions League-tickets NA het komende seizoen, de komende zomer niet een beter moment om relatief grote investeringen te doen. Met de huidige selectie hebben we toch ook de koppositie te pakken en dan weet je waarschijnlijk (nog) beter welke kwaliteiten je tekort komt dan halverwege deze competitie.
Kom op Jan, volhouden en dus weigeren. Daarmee bewijs je Feyenoord een enorme dienst. Wieffer is nl beter dan Zerrouki, Timber is alweer terug en de ideale opvolger van Kökcü is Thomas van den Belt. Zerrouki is een prima speler maar niet (meer) voor ons.
volgens mij weet je niet dat timber de vervanger van kokcu is en dat van den belt puur voor de breedte gehaald zou worden, zerrouki is duidelijk een speler die direct er staat en in de basis kan en ja, ten koste van wieffer
Je pretendeert te weten wat ik niet weet en daarin vergis je, je. Timber is idd gehaald als mogelijke opvolger van Kökcü. Het zou zo maar kunnen zijn dat als de leiding van te voren had geweten dat Kökcü zou blijven en Aursnes zou vertrekken, dat mogelijk toen Timber niet en Zerrouki wel was gehaald. Al zullen we dat nooit zeker weten.
Maar om bovenstaande gaat het mij niet eens. Het gaat erom dat zondag definitief vast is komen staan dat Wieffer nu al gelijkwaardig is aan Zerrouki en Feyenoord ook al bovenaan stond toen Timber op de positie van meest controlerende middenvelder stond. Kortom Zerrouki voegt, al zijn kwaliteiten ten spijt, nu veel minder toe dan Van den Belt die meer scorend vermogen heeft dan Zerrouki en Timber samen. Als je hem nu haalt, staat hij komende zomer op pole position om Kökcü op te volgen.
Wat een vergelijking zeg. Je vergelijkt een speler van de KKD met spelers die als controlerende middenvelders opgesteld staan bovenin de eredivisie.
Douvikas heeft nu al meer doelpunten gemaakt dan Benzema. Is hij dan ook een betere spits? Dat is namelijk de vergelijking die jij maakt.
Van de Belt is een defensieve middenvelder en rechtspoot en zou dus gaan concurreren met Wieffer. Timber kan op alle posities op het middenveld uit de voeten, maar is volgens mij allereerst een nummer 8 en daarmee de opvolger van Kokcu komend seizoen. Voor Zerrouki geldt hetzelfde als voor Van den Belt, met het verschil dat hij op dit moment direct meerwaarde heeft voor het elftal. Aangezien je als topclub een kwalitatief brede selectie moet hebben, zeker gezien de intensieve speelwijze van Feyenoord, het drukke programma en dat je tegenwoordig 5 keer mag wisselen zou Zerrouki (en in iets mindere mate van den Belt) een welkome versterking zijn. Naar mijn mening heeft Feyenoord echter allereerst behoefte aan een hoogwaardige buitenspeler die het liefst op beide vleugels uit de voeten kan. Daar heeft genoeg kwantiteit, maar de kwaliteit is (nog) niet helemaal voldoende voor een ploeg die kampioen wil worden.Aan de andere kin je met de komst van Zerrouki/van den Belt wel wat makkelijker schuiven op het middenveld en Szymanski doorschuiven naar rechtsbuiten in een vrije rol.
Waarom reageert hij erop als er niets speelt?
Lijkt me echt superslim om hem nu nog over te nemen NOT! Je hebt Twente 2 x gehad, doet mee om het kampioenschap, waarbij Twente niet alleen een outsider is,maar ook een team dat de andere concurrenten puntverlies kan bezorgen. En van dat team ga je een van de betere, zo niet de beste, speler weghalen. En nog voor de absolute hoofdprijs ook!Hoe dom ben je dan? Alleen een overeenkomst met tijdelijke terughuur aan Twente zou nog acceptabel zijn.
Het lijkt me absoluut SUPERSLIM om hm inderdaad NU over te nemen en niet te wachten tot de zomer totdat PSV, Ajax en buitenlandse clubs mee gaan bieden en de transfersom nog meer omhoog gaat.
Zo kijkt de directie er denk ik ook naar. Nu 8 miljoen lappen of anders aankomende zomer kansloos zijn.
Wizard_Szymanski
Hopelijk betekent dit niet:
Kökcu—> Benfica
Zerrouki —> Feyenoord
patrickvangalen76
patrickvangalen76
🤞🤞🤞🤞 fingerscross
Het is toch apart dat Krabbendam hier zijn "reputatie" nog verder de grond in trapt dan.
Hoezo? Zou Streuer reageren op een bericht wat nier klopt? Dan blijft hij bezig. Er ligt blijkbaar een bod. Twente gaat dat natuurlijk nooit meer accepteren op de laatste dag vannde transferdeadline. Ze kunnen niet zo snel meer een vervanger halen.
Krabbendam zegt dat Feyenoord 8 miljoen heeft geboden, 1908 zegt, volgens ingewijden, dat dat niet klopt. Ben benieuwd dan.
FTM heeft hier al aangegeven dat er een bod ligt. Kan zijn dat Krabby andere bronnen heeft dan FTM.

Waarom zou Streuer er anders in de middag op reageren? Als het niet zo is kan hij het ook direct als onzin af doen toch?
Ik denk dat we weer teveel geld gaan betalen voor een speler van een "concurrent". Maar als hij nog een half jaar mee kan draaien en leren van Orkun , denk ik wel dat het een waardige vervanger van Orkun kan worden.
@ftm
In hoeverre denk je dat dit rond komt?
Je zou verwachten dat Twente hier niet aan meewerkt, op de laatste dat. Dat valt toch niet uit te leggen aan hun achterban?

Maar wat willen ze mer Zerrouki? Wieffer doet het toch uitstekend? Willen ze een aankoop van 8 miljoen op de bank zetten? Of willen ze Wieffer, die het juist zo goed doet, plotsklaps weer degraderen naar de reservebank? Lekker signaal naar Wieffer dan.
Wieffer doet t 3 4wedstrijden goed. Als zerrouki komt word dat geen bank. Maar wieffer. Tis toch logisch dat ze voor de breedtte nog een goeie erbij moeten. En concurrentie hooet bij feyenoord. Moeten niet omdat wieffer t nou een paar wedstrijdjes aardig doet denken dat we klaar zijn. Je heb gewoon meer en betere spelers nodig. Wij zijn feyenoord
Back up is prima maar toch niet voor 8 miljoen, dat is kapitaalvernietiging
Dat heet topvoetbal.
Wieffer is nu al na 60-70min op.
Bovendien is het meer een loper en kan prima op 8.

Dit is beleid maken. Vooruitlopen op toptransfers en concurrentie.
Als je een rol van betekenis wil spelen in Europa en nog vol mee wil doen voor het kampioenschap, en dus volgend jaar Champions League, kan je zo'n breed mogelijke selectie goed gebruiken. Ik neem aan dat je in Europa niet ineens Wieffer wil vervangen met een jeugdspeler die nog niks heeft laten zien.
Feyenoordmuntendam
Ook nu laten ze hem echt niet gaan.Ze zijn niet echt slim daar.Ze zeggen concurrent tezien van feyenoord maar staan dichter bij sparta dan bij feyenoord
Nee natuurlijk niet prima investering kampioenwaardig. Dit is ook een goed signaal naar Arne Slot van het bestuur.
Hoop dat het gaat lukken.
Als slot hem echt echt echt zo graag wilt hebben…. Laat dan maar komen!
Vind dit geen goed plan. We hebben hem niet nodig en hij kost veel te veel.
Dus het is wel waar..
Ben heel benieuwd!
Vind het een slechte investering. Veel te veel geld voor deze speler.
Vind ik ook maar met hem erbij heb je op het middenveld op elke plek 2 basiswaardige spelers. Daarnaast zullen er ook nog europa league potjes komen waarbij je niet alleen vanuit kan gaan dat wieffer ze allemaal speelt
Dat het veel geld is ben ik helemaal met je eens, maar dat het een slechte investering is niet. Zerrouki is een directe versterking die onze kansen op een kampioenschap, in mijn ogen, vergroot. Daarnaast zie ik hem na 2 of 3 jaar bij feyenoord nog steeds voor minimaal het dubbele we gaan. Wieffer doet het fantastisch maar kan nog geen 90 minuten per week op het zelfde niveau volhouden laat staan met een doordeweekse wedstrijd erbij.. Een hoop geld is het zeker en ik gun Twente eigenlijk geen stuiver, maar ik zou zijn komst toejuichen.