Primeur Onbevestigd
amyn

Alamy

Nieuws

FC Dordrecht denkt aan Amyn ter vervanging van Balde

FeyenoordTM

Zondag kwam het nieuws naar buiten dat FC Lausanne-Sport concreet werk aan het maken is van Aliou Balde. Feyenoord leent de Senegalees dit seizoen uit aan FC Dordrecht, wat ook nog wat te zeggen heeft over zijn mogelijke vertrek. 

FC Dordrecht ziet namelijk graag vervanging voor Balde komen. Die vervanging loopt mogelijk bij Feyenoord rond; de Schapenkoppen zien namelijk versterking in Youssef Amyn (19), die afgelopen zomer zijn krabbel zette onder een contract bij het Feyenoord onder-21 van hoofdtrainer Melvin Boel.

Maandag speelt FC Dordrecht een besloten oefenduel tegen SBV Excelsior. Als alles meezit, kan Amyn zijn eerste (onofficiële) opwachting in het shirt van FC Dordrecht maken.

Amyn kwam bij Feyenoord onder-21 tot elf optredens. Daarin was de Duitse buitenspeler één maal trefzeker.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dordrecht gaat dus boven promotie van O21 - dat lijkt helemaal geen prio meer te hebben
FR_compilations
FR_compilations
@FTM gaat Feyenoord ook een (flink) doorverkoop percentage vragen?
Aan wat voor transfersom moeten we denken bij Balde?
Valt me behoorlijk tegen eigenlijk. Zou toch meer waard moeten zijn, gezien alle omstandigheden? Wintertransfer, doorlopend contract, Feyenoord hoeft niet en is gewoon talent dat uitblinkt? En Lausanne heeft geld
Meer dan "tonnen" voor een speler van de nummer 17 van de KKD? Je hebt wel een heel hoopvolle kijk op de werkelijkheid, Marijn.
Is gewoon onze spelert he, en in dit soort situaties mag je best wel wat durven te vragen vind ik. Wij zetten hem niet in de etalage, Lausanne komt er zelf mee en Balde zit prima bij Dordt. Ik zeg twee miljoen, en als ze niet meer willen dan houden we hem gewoon :P
Sorry, ik had niet begrepen dat het als grap bedoeld was maar nu je €2.000.000 noemt valt ook bij mij het kwartje. Het is al laat, hè.
FeyenoordPresident
Jij speelt te veel footbal manager 🤣🤣