Betrouwbaar
VK Sportphoto - Sven Mijnans, middenvelder Sparta Rotterdam

VK Sportphoto

Nieuws

AZ biedt op Sparta-middenvelder Sven Mijnans

FeyenoordTM

AZ heeft dit weekend een bod uitgebracht op Sven Mijnans. Dat meld De Telegraaf zondagavond.

De huidige nummer twee van de Eredivisie wil de deal snel rondmaken. Mijnans wil binnen 24 uur beslissen waar hij zijn carrière voortzet.

Afgelopen week informeerde ook Feyenoord naar de middenvelder, maar tot verdere concrete toenadering kwam het niet.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Pakt AZ Feyenoord terug omdat Slot van AZ naar Feyenoord is gegaan?
patrickvangalen76
patrickvangalen76
Gaat az worden ruildeal met bazoer
patrickvangalen76
patrickvangalen76
Loopt er niks in de jeugd ??
Wat een paniek om deze speler, ik vind het niet echt een versterking, maar blijkbaar moet er iets gekocht worden. Nou dat is vorig jaar ook gedaan, daar is er geen van geslaagd en jaar ervoor pratto, daar ben ik nu nog niet van bijgekomen.
Haal eens wat uit de jeugd erbij, beste voorbeeld is Hartman, die had ook al bijna bij Excelsior gespeeld. Nee die Bjorkan moest en zou komen, die kon geen eens lopen
AZ zal hier wel wat miljoenen voor neerleggen.
Wat is de prijs die je er voor moet betalen? Voor Sven een enorme stap vooruit.
Wat een hysterie om een niet zo bijzonder talent van Sparta die daar nauwelijks het verschil maakt. Mensen lijken hier geobsedeerd door het Nederlandse paspoort van genoemde spelers, maar laten we ook even de kwaliteit/prijsverhouding in de gaten houden. Als je dan iemand in de eredivisie voor de positie 10/rechtsbuiten zou halen, kijk dan naar die Booth van Utrecht die hieronder al werd genoemd. Technisch veel verfijnder en spelend met meer intensiteit dan Mijnans.
Je weet dat een Utrecht echt niet hun beste speler gaat verkopen voor minder dan 8 miljoen toch? Hebben ze ook gedaan met Timber aan ons.
Nog een buitenspeler?? Schei toch eens met dat gejammer... Je hebt er genoeg in de selectie die op de vleugels kunnen spelen maar niet de kans krijgen....

Wålemark is nog steeds linksbenig zet hem gewoon eens op links en Paixão is rechtsbenig zet hem eens op rechts. Szymanski onhaalbaar in de zomer?? Mooi dan nu vaker de kans voor anderen bieden die wel toekomst bij Feyenoord hebben. Een Bullaude ofzo je hebt ze niet voor niets gekocht toch??
Laat mijnals maar naar AZ gaan. Kunnen wij een bod doen op Taylo Booth van Utrecht. Gevaarlijke buitenspeler erbij (was ook een wens) En dan kan Dilrosun het middenveld gaan versterken. Die is minstens zo goed als mijnals.
Humphrey Mijnals is op 27 juli 2019 overleden. Zo slecht zal de scouting bij AZ toch niet zijn, dat ze die bij Huiberts en Pascal Jansen hebben aanbevolen?
Ben zeker van mening dat Dilrosun op middenveld ook een sterke speler zal zijn... Maar dat er op vleugels nog meer bij moet.... Nee dat is niet nodig je zou ook aan anderen kunnen denken die bijvoorbeeld in o21 zitten.
Zou een typische AZ aankoop zijn die daar prima past in de speelstijl en ongetwijfeld zich goed gaat ontwikkelen.
Feyenoord heeft een vermogen uitgegeven aan Argentijnse nummer 10 die zelden speelt. Dan heb je niet meer de luxe dat je er nog een jongen bij kunt kopen voor de toekomst
Of zou Bullaude tegenvallen?
BrabantseGezellighejd
Ik gok dat Bullaude een half jaartje vol in het krachthonk zit en daarna onze Poolse nr 10 op zal volgen. Is op de toekomst gekocht, is een speler die het type Guus Till kan worden als hij wat meer fysiek ontwikkelt.
Laten we nou weer het kaas van ons brood eten?

Nee toch zeker hè!!!!
Nachtburgemeester
Misschien een keer kijken naar dat buitenspelertje van Utrecht. (Wel een beetje bord op schoot scouting vanuit mezelf). Maar daar zie je echt wel aan dat die kan ballen en hij is nog jong ook.

Voor Arne ook fijn, "hij kent de competitie".
Speelt afgelopen weken ook constant.

Of anders proberen toch Azarkan terug te halen, waarom moeilijk als 't ook makkelijk kan.
Dan heb je denk ik wel wat gevaarlijkere buitenspelers.
Het lijkt nu veelal als volgt te gaan: Er komt een gerucht dat Feyenoord interesse heeft in speler A. Vervolgens worden andere clubs wakker en kapen de deal. Of zou AZ werkelijk al langer dit van plan te zijn geweest? Al met al een ongelukkige transferperiode van ons.
Het is andersom, 1908.NL maakt dit wereldkundig zodat het de prijs omhoog drijft voor AZ. Concurrentie verzwakken
En daar gaan we weer niet 1 speler lijkt naar Feyenoord te willen .het wil allemaal spelers halen en er is geen euro te besteden man man wat triest wat zal slot teleurgesteld zijn in deze lamlendige directie altijd treuzelen,overleggen en dan zijn ze weer te laat .
Boehoe.....neem een zakdoekje huilebalk
Lijkt me handig als nog wel een middenvelder/10 halen helemaal als het een talentje is. Volgend seizoen kocku en szymanski weg dus kan die al mooi klaar gestoomd worden
Feyenoord, bied meer!
Feyenoordsupporter
Kiest binnen 24 uur
Sven gaat dus naar AZ
Beetje zielige actie als je het mij vraagt