fares-chaibi-twitter

@fareschaibi28 [Twitter]

Nieuws

Feyenoord-doelwit Chaïbi staat er goed op: "Hij is een jongen die de top kan halen"

Stan

Gisteren meldde 1908.nl dat Feyenoord bovengemiddelde interesse heeft in linksbuiten Farès Chaïbi. De Algerijn, die onder contract staat bij Toulouse, lijkt te beschikken over een geweldig potentieel. Ook zijn ploeggenoot in Frankrijk Thijs Dallinga is in gesprek met Voetbal International erg te spreken over Chäibi. 

Als Dallinga gevraagd wordt een speler te noemen die de absolute wereldtop kan halen komt hij uit bij zijn ploeggenoot Chaïbi. “Dat is een jongen met wie ik nu speel, ik denk dat die ook nog niet bekend is bij jullie, Farès Chaïbi. Ik las toevallig net dat hij in de belangstelling staat van Feyenoord. Maar ik denk dat hij wel een jongen is die écht de top kan halen.”

De spits van Jong Oranje legt de lovende woorden voor het Feyenoord-target uit: “Je ziet het aan zijn techniek en hoe hij speelt. Bij sommige spelers zie je gewoon dat ze iets extra’s hebben. Ik denk bij hem wel, dat is ook moeilijk in te schatten uiteindelijk, dat hij veel potentie heeft om de top te halen.”

Delen

Reacties

Dacht, dat ze een type Sinistera zochten, dan is deze speler niet echt een goede match wat ik er van kan zien. We hebben iemand nodig die uit het het niets kansen kan creëren en een mannetje helemaal dol kan spelen/draaien. Wanneer je deze transfer doordrukt,word je net zo opgelicht als bij Timber.
Dat kan deze speler ook wel, alleen is hij grilliger dan Sinisterra.
Persoonlijk heb ik liever een Zuid Amerikaan dan een Noord Afrikaan. Zuid Amerikanen doen het beter in marktwaarde en verkoop je vaak tegen betere prijzen.
Waar staat dat we een type Sinisterra zoeken? Sini is een uniek talent, en als we dat zoeken, moeten we hem terug kopen.
Kan toch zijn dat Slot een andere visie heeft op een linksbuiten, dan dat Sini was. Misschien past deze speler wel beter in de visie van Slot dan Sini.
Uhm, traint dagelijks met deze jongen dus hij kan het niet weten?
Het wordt hem gevraagd. Denk je zelf dat hij gaat zeggen "niet aan beginnen"? Tuurlijk zegt hij dit
Er wordt hem gevraagd een speler te noemen… Goed lezen
Oke Juf.

Het gaat niet om de vraag maar om het antwoord dat hij geeft
Waarom zijn er zo veel lekken?
Wat interesseert het mij met wie ze praten of interesse in hebben. Is het pruimentijd in de journalistiek ofzo. Ga lekker met vakantie en breng alleen die spelers die echt tekenen.
Naja feitelijk is het ondertussen hetzelfde als iedere andere voerbalsite, je dropt 10 namen en er zit er altijd een tussen wat uiteindelijk gaat lukken.
Dus iets langer wachten tot de kans 50 /50 is ipv 90/10 zou wel rustiger voor het gemoed zijn
@FTM Zou je in een artikel de visie uit kunnen leggen wat Feyenoord met Dordrecht wil ook in verhouding tot de O21 van Feyenoord. De aangekochte spelers bijv die direct worden gestald bij Dordrecht wat is daar het hogere doel mee. Kortom de visie, het beleid, de licentie, waar gaat het heen ook op langere termijn? En wat ls Dordrecht promoveert?
@FTM Ik snap ten eerste niet zo goed waarom mensen alleen op YouTube filmpjes deze jongen gaan beoordelen. Maar wat moet hij denk je kosten en zou het aantrekken van deze jongen betekenen dat Igor weer rechtsbuiten gaat staan?
Fey had Dallinga vorig jaar ook moeten halen. EXC boid hem meerdere keren aan voor een miljoen en nog 1 jaar laten rijpen bij Exc. Slot vond hem helaas niet goed genoeg voor Fey.
Het nadeel met Afrikaanse spelers vind ik altijd die Africa Cup wat om de twee jaar wordt gehouden.
En ook jaarlijks vasten, hoewel bij Kokcu dat helemaal niet uitmaakte.
Ik lees wat negatieve reacties op basis van zijn filmpjes. Ik zie een type Idrissi, maar wel pas 20 jaar met prima statistieken in de Ligue 1. Een jongen die direct een meerwaarde kan zijn voor het elftal en nog flink wat beter kan worden. Dat een speler als Dallinga, die intelligent overkomt, dat over hem beweert, zegt ook wel iets. Het lijkt mij een uitstekende aanwinst. Dat zou overigens ook voor de andere genoemde buitenspelers gelden. Veel van de namen waar Feyenoord tot nu toe in verband worden gebracht lijken me goede aanwinsten. Moet er dan wel een paar van komen ;-)
Aan de bal lijkt hij er op.
Maar vind het al verder in bijvoorbeeld het drukzetten en passing

Maar goed Idrissi was ik ook niet grote fan van
Dat helpt niet mee
En hij is pas 20. Het lijkt me op de beelden een speler met een prima pass die ook in een wat meer vrije rol vanaf de zijkant kan spelen. In combinatie met Gimenez, Szymanski en een snelle speler op rechts zoals Paixao lijkt me dat wel interessant. Overigens ook weer een speler waar Frankfurt interesse in heeft. Misschien moeten we maar delen. De een Nakamura en de ander Chaibi ;-)