Primeur Bevestigd
Carranza V3

Pro Shots | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord doet aanbod voor Carranza

FeyenoordTM

Julián Carranza moet Feyenoord komen versterken. zaterdag werd duidelijk dat de Rotterdamse club de eerste contracten had gelegd met de Argentijn en zijn entourage; ondertussen ligt er een concreet voorstel op de mat bij de spits. Een transfer hangt in de lucht.

De 24-jarige aanvaller moet overkomen van Philadelphia Union, de huidige nummer acht van de Amerikaanse Major League Soccer (Eastern Conference). Bij Feyenoord is de interne wens al langere tijd om over drie spitsen te beschikken en dus zou Carranza zich op termijn toe kunnen voegen aan het rijtje Rotterdamse spitsen.

Zoals de gewaardeerde journalist Tom Bogert eerder schreef, houdt het voorstel in dat Carranza in eerste instantie als transfervrije speler opgepikt kan worden, nadat hij aankomende jaarwisseling uit contract loopt. Mocht dat voorstel geaccepteerd worden, blijft het er niet bij. Feyenoord gaat zich bij een akkoord met de speler namelijk officieel melden bij zijn werkgever Philadelphia Union om een zomerse overgang te bespreken, waardoor het een (naar verwachting) lichte transfersom af moet tikken. 

De concrete toenadering staat geheel los van overige bewegingen rond de club: de Rotterdammers zijn volledig overtuigd van de kwaliteiten van Carranza en hopen hem met enkele weken te presenteren.

Haalbaarheid: hoog

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Afgaande op de beelden en statistieken absoluut (nog) geen gepolijste spits, maar wel een met een ander profiel dan wat we nu hebben. Is gewend vanuit balbezit aan te vallen en zich veelvuldig te laten terugzakken, waar combinerend een nummer 10 veel profijt van kan hebben. Met 16-meter spits Ueda en Lingr/Stengs erachter zeker een interessante opzet te maken als een wedstrijd daarom vraagt.
Mocht Santi voor een mooie som vertrekken is het uiteraard zaak een nieuwe beoogd basis-spits te halen of een project-signing met high potential die achter Ueda en Carranza gebracht kan worden. Leuke ontwikkelingen!
Kan hij dan ook op 10 spelen? Ik weet niet of Stengs de juiste 10 is om diep te gaan wanneer de spits inzakt. Zoals Til bijv.
Hijzelf denk ik niet, maar met een 10 zoals Lingr, Sem Steijn zoiets is het een ideaal alternatief als een wedstrijd doodloopt. Stengs zal de basis 10 bijven met een vaste diepe spits voor zich inderdaad.
Klinkt goed! Lingr is wel ideale invaller, vaak scoort hij al na een paar minuten na invallen.
Mathias Delorge van STVV zouden we volgens VI ook interesse in hebben (helaas niks concreets voor nu denk ik). Dat is wel echt een jonge creatieve middenvelder die ik zou willen typeren als een type veerman. @FeyenoordTM heb jij de naam van Delorge ook horen vallen binnen Feyenoord?
Interesse hebben we inderdaad in 350+ spelers, eerst maar eens zien wat er concreet wordt
Dit gaat wel erg snel. Zou mooi zijn als dit (voor een beperkt bedrag) lukt. Ik ken hem verder niet, maar voor weinig geld kun je je er geen buil aan vallen. Zou ook fijn zijn als het snel rond komt; heb je één ( mogelijk) vraagteken voor de selectie alvast opgelost.
Wilfried Nancy speelt ge-wel-dig voetbal met Colombus Crew in blijf het zeggen
@FeyenoordTM ;

Santiago Gimenez is getrouwd!

https://www.telegraaf.nl/video/1624445984/feyenoord-voetballer-santiago-gimenez-en-fer-serrano-geven-elkaar-jawoord
Ik heb niet echt iets met spelers die het moeten hebben van arbeid/ethos. Dan maar zo’n zuid Amerikaanse teringlijertje die in de kern gewoon goed kan voetballen
Heb je dus helemaal niets aan…….
@redactie: kunnen jullie mij vertellen waarom we salaris besteden aan de scouting terwijl @3xLinks veel beter in de gaten heeft waar de talenten lopen en eigenlijk het technische beleid van Feyenoord zou moeten voeren???
Ik zie in dat filmpje he le maal niets van wat ik van een spits van ons hoop te mogen verwachten.
We hebben na een paar goede uitgaande transfers geld te besteden voor een stuk of 3 echt goede aankopen, maar kopen nog steeds voor de breedte of ‘gratis’ potentiële pareltjes die anderen nog niet opgevallen zijn.
Pure gokjes die goed uit kunnen pakken en/of geld opleveren.
Alsof Gimenez zo bekend en goed was destijds.. en kijk hoe dat uitpakte.
Idem als WIefer en Hartman
Het zal wel transfervrij worden voor deze zomer. Maar dan wel een percentage bij evt toekomstige verkoop. Win win voor beide clubs
@ Feyenoord tm;
Is er al iets bekend betreft Lingr?
Vind dit een heerlijke Feyenoord speler, inzet altijd 110%, zou graag zien dat hij een kans in de basis krijgt.
Leuke speler, alleen niet beter dan Stengs en die blijft zeker, dus hij zal altijd wel tweede keus blijven.
@FeyenoordTM Klopt dit? Gister had je namelijk nog gezegd dat ze keken naar een trainer met een 4-3-3 formatie. Volgens mij speelt hij dat niet.

-geen links, dank-
@FeyenoordTM Verwacht jij dat Bijlow vertrekt naar Arsenal?
Het lijkt op een spits die bijzonder goed zijn best doet, maar die niet over bijzondere kwaliteiten beschikt. Niet erg snel , niet iemand die een man kan passeren en niet een hard schot. Gelukkig is hij wel goedkoop.
Wel een leuke speler om erbij te hebben, want het is er denk ik wel een die kei en keihard z'n best doet voor onze club. Beetje net als Lingr, dat zijn toch prachtige jongens om te zien spelen.
Vind je?
Lingr mag er van mij bij blijven hoor. Maar je moet ook weer niet teveel van dat soort powerhouse opportunistische spelers hebben.
Nee maar zulke jongens zie ik wel graag, die willen echt vechten voor het logo en voor de club! Die met trots voor Feyenoord 1 spelen, dat zie ik graag. Niet net als bijv zo'n Szymanski/Dessers die Feyenoord alleen maar gebruikt hebben om in de picture te komen. Het gaat me meer om de mentaliteit die ze hebben snap je, ik heb het liefste ook dat ze daarnaast ook goed kunnen spelen natuurlijk.
Gelukkig voor je laatste zin ;-)
Ik ben namelijk echt heel erg blij dat we niet meer afhankelijk zijn van jongens die "zo lekker hard werken", maar er verder niet zoveel van kunnen.
De tijd met Lex Immers etc. doet nu nog pijn aan m'n ogen namelijk.
Haha ik snap je volledig, we moeten gewoon jongens hebben die excelleren in de Eredivisie en meekunnen in de CL, maar bijv niet goed genoeg zijn voor de Europese top, zodat we ze zelf lang kunnen houden, en die dus echt clubliefde krijgen. Dat zou ik het ideale scenario vinden voor een speler.
Een soort Argentijnse Wout Weghorst?
Alleen dan hopelijk zonder de arrogantie en agressie richting journalisten ;)
Hopelijk ook zonder dat geacteerde gedrag.
Is dit de verwachting qua transfers uitgaande voor deze zomer:

Geertruida
Gimenez
Wieffer
Hancko
Trauner
Bijlow of Wellenreuther (hoop dan toch dat Timon blijft)
Timber
Lingr

Inkomende:
Carranza
Nadje
En wellicht Simic

Blijven nog een boel posities over die aangevuld moeten gaan worden.

Wat te doen met Bullaude en gaan we Lingr overtuigen te blijven?
Hoe kom je er bij dat Trauner gaat? Die heeft aangegeven super gelukkig te zijn bij de club. En daarnaast hebben we hem nodig in de selectie, want is een van de weinige met veel ervaring.
Hoop ook niet dat ie gaat heb dat stuk echt wel gezien en gelezen, maar had ook het idee dat er interesse zou zijn voor hem. Vandaar dat ik hem in dat rijtje had staan.

Sorry
Gp joh! Vergissen kan toch. Trauner moet komend jaar wel gewoon genoegen gaan nemen met een rotatie functie want denk niet dat die nog goed genoeg is voor de basis bij ons, Beelen is hem gewoon voorbij kwa niveau.
Ja Beelen heb echt mega stappen gemaakt.

Wordt een lange spannende transfer zomer ben ik bang voor
Zeker, we zullen een hoop verliezen, maar komen denk ik ook mooie nieuwe gezichten bij!
Haha die lijst met verrekkers zuig je zo uit je duim, om er vervolgens een totaal hypothetisch verhaal aan vast te plakken.
Jij moet journalist worden.
Gewoon minder speculeren en lekker afwachten, wijsneus.
Slaap lekker jochie. Is niet moeilijk hoor om deze namen te noemen die mogelijk weggaan... Zou zelfs jij kunnen. Dus wees een grote jongen en klets van die onzinnige dingen uit maakt jou in ieder geval niet veel slimmer
Jochie zei hij, haha. Als je moeder had gewild, had ik je vader geweest.

Ga maar meer namen noemen, ben je tenminste nog ergens in je leven goed in.
Je ging van "verwachting weg" naar "mogelijk weg".
Wat is het nou? Ferdinand 😅
@FR_0183 waarom denk je dat je niet mijn vader werd je bent en niet goed genoeg bevonden en je hebt geen idee waar je het over hebt. Heb wel medelijden met je hoor
Lekker antwoord m'n vraag wel.
Wilde aankoop? Of staat de scouting er ook achter?
Het lijkt op een spits die bijzonder goed zijn best doet, maar die niet over bijzondere kwaliteiten beschikt. Niet erg snel , niet iemand die een man kan passeren en niet een hard schot. Gelukkig is hij wel goedkoop.
Nu blinkt Don Dennis voorlopig nog niet bepaald uit in doorpakken, dus eerst zien dan geloven, maar als deze echt binnen twee weken wordt gepresenteerd geeft dat de burger moed voor de zomer.
@FeyenoordTM Komt deze van de scouring of uit netwerk DtK? Is iedereen overtuigd?
Wil ik niet m'n stempel op drukken, maar zoals je in de tekst leest: Feyenoord is overtuigd, daar gaat het uiteindelijk om.
Mooie aanpak, in ieder geval goedkoop qua transfersom.
Off the record. Geen CL voor AS Roma. Die plek gaat door de overwinning van Atalanta naar Benfica.
En ook geen Lazio, ik zeg kansen op overwinteren in de Champions League nemen alleen maar toe hahahah
Als je deze speler kan halen is het gewoon een goede zaak, er wordt dan gezegd de competitie stelt daar niet veel voor, dat is onze competitie ook niet. Feyenoord is nu aantrekkelijk omdat we CL spelen, voor de rest zijn we gewoon niet interessant voor echte toppers. Die spelen liever in een andere competitie.
Verder is voorlopig nog niemand verkocht.
Ja die gozer die in Portugal speelt. Maar onze goede spelers zijn er nog allemaal.
Veel van jullie in de comments hier slapen op Julian Carranza! Geef deze jongen een half jaar/jaar om te wennen en dan speelt hij Ayase eruit.
Julian is een veel meer meevoetballende spits, hij maakt zijn goals en voegt daarnaast met zijn meevoetballen nog wat extra’s toe aan de aanval!
Je hebt hem meerdere malen zien spelen?
Zeker een keer of 5, let maar op: als hij de tijd krijgt om te wennen gaat dit een sensatie worden!
Ueda is ook een goede spits. Je moet wel blind zijn als je dat niet ziet. Mooi als we straks 3 spitsen hebben.
Ueda is zeker een goeie spits! Deze jongen heeft echter bijna alles wat Ueda heeft + meevoetballende kwaliteiten.
Mooi toch. Hebben we 3 goede spitsen. Worden we niet slechter van. En een koopje nog wel.
Nee joh. Prima afmaker maar meevoetballen juist niet.
De man is 24 en voetbalt nog in de MLS. Laten we niet doen alsof we straks de Zuid-Amerikaanse Haaland hebben binnen gehaald.
Kunnen we ook niet dus onzin vergelijking
Zo!
Jij mag 'm gewoon nij z'n voornaam noemen.
Deze jongen heeft een hoog Ueda gehalte. Aardige afmaker, maar niet al te mobiel.

Als het filmpje het beste weergeeft wat hij heeft te bieden, moet je er niet aan beginnen. Het wordt sowieso tijd dat we op een hoger niveau gaan inzetten. Smal is ook al zo'n fysiek beperkte speler.

PSV zette vorig seizoen al op een hoger niveau in. Het gevolg kennen we. En zij zullen alleen maar nog hoger inzetten.
Dit worden ook niet de topaankopen denk ik, daarvoor moet je eerst een paar sterkhouders verkopen zoals Geertruida en dan komen de komen spelers tussen de 8 en 12 miljoen aankopen denk ik
In Amsterdam deden ze dat ook met de transfer van Bergwijn, het levert dus niet altijd succes op. En wat de linksback betreft, Smal is waarschijnlijk niet voor de basis gehaald. Er staat vanzelf wel een back op uit de jeugd. Ga maar na; Haps, Bjørkan, Lopez hebben allen niet echt weten te overtuigen met als gevolg dat een jeugdspeler zijn kans greep.
Dom gelul. Je moet wel blind zijn om te zien dat Feyenoord steeds sterker wordt. Totaal niet nodig om dit alles af te zeiken.
Zou er nou niets beters in Europa rond lopen? Ik snap de gedachte van Feyenoord aan de ene kant wel, deze Argentijn is waardchijnlijk voor een schijntje op te pikken. Maar die spelers uit de andere kant van de wereld, met een andere taal, cultuur en een ander ritme wat betreft interlandvoetbal... Wat dat betreft zie ik gewoon liever een speler uit Europa, die minder zal moeten wennen en zich sneller kan gaan richten op het voetbal. Maar goed, dat ben ik maar vanuit mijn luie stoel haha!
Vooralsnog weer geen plek dus voor Dallinga
Wat een gezeur zeg. We hebben (nog) Gimenez, en Ueda en voorlopig komt deze jongen er extra bij. Een extreme luxe voor Feyenoord. Mocht Gimenez vertrekken komt er nog 1 bij.
Gewoon vertrouwen hebben in de scouting. Hier kun je geen buil aan vallen.
Wat ik gezien heb op YouTube is zeker niet slecht. @FeyenoordTM dit is er 1 die ze langzaam brengen of zal die er meteen staan??
Intercontinentale transfers hebben altijd wat acclimatisatie nodig
Top aankoopje. Toevallig zien spelen laatst. Net als castellanos toenook een goeie
Kan mij voorstellen dat Dennis op zoek is naar meer scorend vermogen. Psv heeft laten zien dat veel spelers die een goal kunnen maken het verschil maakt buiten het controleren van een wedstrijd. Een speler als Rodriguez erbij voor op rechts zou helemaal top zijn.
Maar Rodriguez lijkt me duidelijk niet meer te halen
Staat toch altijd supermooi, een Argentijnse spits, heeft ook een lekkere voetbalnaam nu nog hopen dat hij kwaliteit genoeg heeft voor de CL. Verhaal van Feyenoord wil 3 spitsen is leuk maar dit is gewoon vroegtijdig anticiperen op vertrek van Santi. Lijkt 99,9% zeker dat die weg gaat.
Ik geloof er niet in dat Feyenoord met een transfervrij spits uit Amerika anticipeert op het vertrek van Santi.

Mocht Santi vertrekken komt er gewoon een spits voor terug.
Lijkt me sterk dat ze bij vertrek van Giménez een spits halen die hem 1 op1 kan vervangen en die dan Ueda en Carranza uit basis houdt. Dan moet je echt in segment 15 miljoen+ zoeken denk ik.
Mooi ze hebben geleerd van vorig seizoen, ga zo door. Dit seizoen moet ons seizoen worden. Laten we psv en de rest van de eredivisie zien dat we klaar zijn om te strijden.

Sterker door strijd. 🔥💪
Ik ken de knakker niet. Of deze jongen nou wel of niet slaagt in de kuip zal de tijd leren, maar dit is toch wel doorpakken
Klasse, snel doorpakken voordat een andere club het doet 🙌🏽
@FeyenoordTM wat is denk je de reden dat Feyenoord deze zomer zo vroeg al in actie komt op de transfermarkt? En dat terwijl we vorig jaar alles pas na de competitiestart rond hadden?
Denk toch wel de 1e 2 gelijke spelen van afgelopen seizoen😂
Ze willen niet nog een keer vier punten verliezen in de eerste twee competitieduels, wat mede veroorzaakt werd door enorm slechte anticipatie in de transferzomer van 2023
Ah helder, goede zelfreflectie van de directie dan als je het mij vraagt! Hoe zou Feyenoord op het gebied van anticiperen kunnen verbeteren in jouw optiek? Heeft dat te maken met de vakantieplanning van DtK onder andere, of bijvoorbeeld vooral met scoutingrapporten die wel/niet op tijd rond zijn?
NIet op vakantie gaan als boardmember in transferwindows en de scoutingslijsten al vroegtijdig klaar hebben: dat lijkt beide het geval te zijn, waardoor we een enorm goede window kunnen gaan draaien. We zitten er bovenop, vooralsnog. Maar het geraamte van het basiselftal gaat wel wegvallen.
Je hoeft er niet slechter op te worden. Je moet dan wel nu al anticiperen, met verantwoorde risico’s, en niet pas na de verkopen. Anders loop je alsnog teveel achter de feiten aan.

Iets anders @FeyenoordTM, nu we weer gescoute minder bekende spelers gaan kopen, is het mogelijk om een spelersprofiel bij de artikelen te doen met wat data?
Zou ik graag de tijd voor hebben, haha ;-)
Je bedoeld enkele spelers uit de as van het elftal...... Wieffer Geert Santi Hancko....
Geraamte wegvalllen:
Keeper
Geertruida
Wieffer
Timber
Hancki
Gimenez
Minteh.
Zoierts?
Verwacht je snel ook aankopen die het geraamte terug brengt
Hebben van geld denk ik, en de relatief slechte afgelopen 2 windows
Bestedingsbudget zonder verkoop ligt niet eens zo hoog
hoeveel gok je dan. ik neem aan toch wel 15a18 miljoen?
Dat zou wel gek zijn als men eerst een Ueda-achtig bedrag klaar heeft liggen voor Rodriguez (9-10m), waar nog eens 14m aan gratis geld voor de trainer bij is gekomen.
Kan me herinneren dat het herinvesteringspercentage 2 jaar terug op zo’n 40% lag van de inkomende transfersommen. Met de verkopen van Sinisterra, Malacia, Senesi enz. Ligt dat percentage nu hoger?
Dit zijn toch heerlijke transfers! Gewoon een speler die marktwaarde heeft van 6m en die pik je vanwege ze contract voor bijna niks op (waarschijnlijk)
Klopt het dat dit pas na 1 juli kan rondkomen? Want formeel is Carranza pas per 1 juli vrij om met een nieuwe club te spreken
Is het niet verstandig om eerst een coach aan te trekken? Tis toch veel minder aantrekkelijk om naar feyenoord te komen omdat er nog geen concreet plan voor desbetreffende spelers?
In elk systeem, van welke coach dan ook, benut je toch spitsen? Waarom zou Feyenoord wachten?
Heerlijk dat we eindelijk spelers kunnen halen voordat er geld binnen moet komen en ze niet Sam Lammers hoeven te heten..
Je hebt verschillende soorten spitsen die bij verschillende soorten speelstijlen passen.

Normaal heeft een trainer ook iets te zeggen over nieuwe spelers. Daarkm haalt Feyenoord nu voornamelijk goedkope gokjes en nog geen spelers die in eerste instantie voor de basis worden gehaald.
Helemaal mee eens! Heb je trainer die inzakt ,heb je een snelle spits nodig... heb je een trainer die heel aanvallend voetbalt heb je handige spits nodig(die goed is in de kleine ruimte)
Met alle respect maar stop nou ff met zeggen eerst trainer dan transfers! Als we een trainer hebben die zegt ja die speler wil ik en die dan krijg je weer de Zerrouki’s en van de belt’s. Nu doen we het vanuit de scouting! Is toch heerlijk anders kunnen we net zo goed geen scouting nemen.
Heeft ook te maken met het type spelers die bij het spelsysteem van een bepaalde trainer past.
Ze zijn aan het koken in het Maasgebouw🔥
3 spitsen die alledrie willen/verwachten te spelen is toch helemaal niet gezond? Dit moet wel de vervanger van Santi of Ueda zijn.
Volgens mij juist erg gezond. Je wilt toch op drie fronten mee doen.
Nee 2 spitsen is gezond, 3 is teveel. Dessers/Linssen, Danilo/Santi, dat zijn duels die je moet hebben. Gooi je er nog een derde bij krijg je zoals ajax wat niet om balans is. Of je 3de spits moet multifunctioneel zijn/of een jonge speler die bijv. Ook in O21 kan spelen.
En wat als 1 van die spitsen een langdurige blessure heeft?

Dan heb je al geen gezonde situatie meer.
Dat kan je van elke positie zeggen. Dan kunnen we net zo goed 4-5 spelers voor elke positie want wat als iedereen gebleseerd raakt? Dat is echt een kulargument en slaat helemaal nergens op.

En nogmaals, ik zeg ook dat het wel kan, mits je een duidelijke hierachie hebt, zoals 1 die multifunctioneel is of een jonge speler die moet wennen, of alleen een pinchitter. Niet als ze alledrie speeltijd verwachten.
Ik snap wat je zegt ik begreep dat deze jongen ook op de 10schaduwspits zou kunnen. Daarbij is een vertrek van gimenez natuurlijk wel een zekerheidje.
Dat is helemaal geen kulargument. Als centrumspits spelen is echt een kwaliteit op zich.

Heel ander verhaal dan wanneer je een 8 op de 6-positie laat spelen. We hebbe minimaal 5 verdedigende middenvelder, dus dat is veel makkelijker op te vangen. Hetzelfde geldt voor 6 aanvallende flankspelers, waarbij een Ali, Paixao en Minteh aan beide kanten kan spelen.

Geertruida en Hancko kunnen zowel op de CV-positie als op back spelen. Etc.

Daarbij heb je veel multifunctionele spelers als Stengs, die zowel op 10 als op rechtsbuiten kan spelen.

Feyenoord wil niet voor niets al jaaaaren een 3e spits.

Ik vind juists helemaal niet dat je een hiërarchie moet hebben (behalve als je er een jong talent achter zet). De spelers moeten elkaar scherp houden. Speel je een tijdje slecht, dan moet je je concurrent in de nek voelen hijgen. Mijn voorkeur gaat uit naar 2 spitsen met meer ervaring die volop met elkaar concurreren en een jonge talentvolle 3e spits daarachter.
Heel gezond juist. En je kan makkelijker een andere systeem gaan spelen. Plan B en C
Hoe vaak wissel je je spisten? Je geeft ze toch langere tijd de kans? Je hebt vaak gewoon 2 spitsen, de derde hangt er een beetje bij. Als die een specifieke rol heeft is het prima, maar als die ook 'verwacht' te spelen heb je gewoon een probleem. Of je moet telkens roteren, wat ook weer nadelen heeft en niet goed voor het vertrouwen van spitsen.
Je kan nu ook 4-4-2 gaan of 5-3-2 gaan spelen. Dit seizoen heb je juist te vaak, aan hetzelfde systeem moeten vasthouden.
We hebben als club een hele duidelijke visie met een bepaalde speelstijl, dat ga je toch niet omgooien? De trainer moet ook voldoen aan die speelstijl. Je maakt het jezelf alleen maar moeilijker door met systemen te wisselen. En dat is ook niet een probleem geweest de afgelopen 3 jaar.
Ook voor de tegenstander maak je het moeilijker. Ik vind juist wel, dat je meerdere stijlen moet beheersen. Op een gegeven moment wist iedereen hoe je Feyenoord moest bestrijden. Dan moet je of hogere kwaliteit spelers halen, of kunnen verrassen met ander systeem/tactiek
Heerlijk nieuws dit, al enig idee wat de laatste ontwikkeling zijn rond Nadje? 3 dagen terug was bekend dat feyenoord persoonlijk akkoord met hem naderde
Heerlijk nieuws, dit is snel handelen! @FeyenoordTM toch nog ff benieuwd, kunnen we stiekem nog hopen op summerville als optie deze window?
Die van Summerville kan ik ook wel beantwoorden: op de PlayStation wel, in de echte wereld niet.
Summerville absoluut niet haalbaar lijkt mij. Als die komt eet ik m’n schoen op en dat lijkt me geweldig😂
Dan moet je naar de voetzoolbank😂
Hahaha ja hoop het gewoon heel erg, is ook heel erg goed bevriend met milambo en ‘t zand dus zou toch mooi zijn als hij weer komt. Ze moeten ff goed woordje doen😜