shirtverstand

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord draagt een speciaal shirt: 'Gebruik je verstand"

Van de redactie

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC Waalwijk betrad Feyenoord het veld met een speciaal shirt om een statement te maken naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens de bekerwedstrijd tegen Ajax (1-2). Die wedstrijd werd gestaakt nadat een aansteker tegen het hoofd van Ajacied Davy Klaassen was gegooid.

De Feyenoordspelers droegen een rood shirt met daarop in grote blokletters de tekst “Gebruik je verstand” met daaronder “En steun je club”. Die boodschap ligt in lijn met de woorden die assistent-trainer John de Wolf woensdagavond sprak toen de wedstrijd tijdelijk was gestaakt. Het Feyenoordicoon riep daarin de supporters op hun ‘verstand te gebruiken’. Het speciale shirt is een initiatief van Feyenoord en hoofdsponsor Europarcs.

Dat Feyenoord bij opkomst voor de competitiewedstrijd een speciaal shirt draagt is het volgende initiatief van de club om op te treden tegen wangedrag. Eerder werden al supporters opgespoord die betrokken waren bij ongeoorloofde gedragingen in De Kuip en besloot de club om de rest van het seizoen netten rondom het veld te plaatsen.

Delen

Reacties

Topactie. Alle zogenaamde supporters verdrijven uit ons mooie stadion. Voetbal voor de liefhebbers.