geertruida

VK Sportphoto

Nieuws

Lutsharel Geertruida is weer terug van weggeweest

Van de redactie

Lutsharel Geertruida is terug in het basiselftal van Feyenoord. De verdediger liep eind maart bij het Nederlands Elftal een hamstringblessure op in de wedstrijd tegen Frankrijk.

Geertruida stond ruim twee weken aan de kant met de kwetsuur en maakte vanavond tegen RKC Waalwijk zijn rentree voor de Rotterdammers. “Hij is er niet zo heel lang uit geweest”, vertelt trainer Arne Slot tegen ESPN.

“Woensdag was het zo net wel net niet moment.” Geertruida had graag al in de Klassieker tegen Ajax op het veld gestaan. “De speler wilde super graag, maar we hebben toch de keuze gemaakt om hem nog een goede trainingsweek te geven”, aldus Slot over het voorzichtig brengen van één van zijn sterkhouders.

Delen

Reacties

Wat een verademing weer... weg met pedersen na dit seizoen aub
Pedersen komt zeker tekort voor de basis. Verdedigend niet geweldig en aanvallen echt te weinig overzicht. Maar het is met zijn snelheid en inzet voor nu een prima backup. Veel verder dan bijvoorbeeld Benita. Ik ben het wel met je eens overigens. Pedersen zou zomaar een mooie transfersom zou kunnen opleveren, want hij is Noors international, vrij jong en pijlsnel. En als Geertruida ook vertrekt - wat ik verwacht - zullrn we dan twee nieuwe rechtsbacks moeten halen...