Bevestigd
ondrej-lingr-iii

slaviapraha

Transfers

Feyenoord druk bezig met de komst van Lingr

FeyenoordTM

Feyenoord strijdt concreet om de handtekening van Ondřej Lingr. Dat bevestigen ingewijden aan deze site, in navolging op de berichtgeving van sport.cz.

De Rotterdamse club zou volgens het genoemde medium zelfs al een aanbieding hebben neergelegd om de Tsjech los te weken. Beide partijen zouden daardoor dicht bij een akkoord zijn.

Lingr is een 24-jarige aanvallende middenvelder van SK Slavia Praag. Hij staat tot medio 2024 onder contract in Tsjechië, waar al langer is gebleken dat hij uit mag kijken naar een nieuwe werkgever.

🎖️ - De rechtspoot geniet ook belangstelling van Panathinaikos, maar het is Feyenoord wat sinds maandag doortastender is in het onderhandelingsproces. Een akkoord wordt spoedig verwacht.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Een linkje voor de kameraden die bang waren dat onze Ondrej alleen in de buurt van de doellijn tot scoren zou komen:
https://twitter.com/EuropaLeague/status/1694364118587941080?t=lXagmkwvbYTVHVFecs2jyQ&s=19
Kweenie hoor. Komt best wat minder verfijnd over.
Leuke voetballer met een goed schot en oog voor de ruimte, draait ook makkelijk weg
Zat net artikel te lezen op AD hierover.
En dat psv bij snel doorpakte met de aankopen van lang en pepi en nu die schouten .
Ik vraag me af waar psv dan al die miljoenen vandaan haalt .
Dat vraag ik mij ook af. Ze hebben nou ook geen bijzondere uitgaande transfers volgens mij
Nee precies hoe de fck kunnen hun dan zo makkelijk spelers kopen
En dat dit lezen :

PSV heeft tot dusver minimaal 11,4 miljoen euro aan uitgaande transfers verdiend deze zomer. De club van Peter Bosz hoopt na afgelopen seizoen, waarin beslag werd gelegd op de Johan Cruijff Schaal en de TOTO KNVB Beker, een gooi te kunnen doen naar de titel en de groepsfase van de Champions League te kunnen bereiken. PSV werd afgelopen seizoenen in de kwalificatierondes van het miljardenbal uitgeschakeld, maar wist vervolgens wel te overwinteren in de Europa League.
Had het er gisteren met een bevriende PSV-supporter over: die hebben vorig jaar nauwelijks iets uit gegeven en natuurlijk in de winter 90 miljoen gepakt met Madueke en Gakpo. Als Sangare dan ook nog voor 37,5 miljoen gaat en ze pakken dat CL-geld er ook nog bij, dan is er, ondanks een jaarlijks gat op de begroting van 40 miljoen, wel redelijk wat mogelijk. Helaas...
Andermaal gokken op championsleague miljoenen
Hopen dat de Rangers die lui uit eindhoven eruit gooien.
Zou wel lachen zijn, het 2e jaar op rij.
Kan joey veerman weer janken hoe onterecht het allemaal is.
Nu zei hij weer, "thuis maken we het af"
Zei hij vorig jaar ook😉
En na een nachtje slapen denk ik ineens.

Helemaal geen slecht idee deze constructie, houd in dat je het geld voor de aankoop naar volgend seizoen doorschuift, maar op deze manier wel een speler kan halen.

Maar ben niet eens en blij met de keuze voor de speler. En dat heeft alleen te maken met dat je geen "8" haalt nu. Het geeft de onnodige ruimte om te gaan kijken naar een 4de keeper om aan Slot zijn wensen te voldoen. Waarom dan Lamprou gehaald
Feyenoord doortastender dan een andere club? Dat lijkt me het meest spectaculaire nieuws van maandag 21 augustus 2023.
Wat zou het toch mooi zijn als Sini toch nog op het laatste moment toegevoegd wordt voor links en rechts die Greenwood van ManU gehuurd wordt.
Lekker dromen kerel, dat is nou precies niet wat er gaat gebeuren. Zou wel mooi zijn ja
Ik zie niets van middenveldwerk, alleen maar goals en assists. Ik zou willen zien hoe hij is als middenvelder.
Verricht veel loopwerk iig. Type Szymanski/Til.
Laat op de avond meer - ik focus me eerst op een ander 'nieuwtje' ;-)

@FeyenoordTM wat is het?
@FeyenoordTM wanneer komt dat nieuwtje met de knipoog. Mensen blijven speciaal wakker
@ftm kunnen we al naar bed ook heb je nog nieuws?
Ze willen hem huren, zie andere net geplaatste artikel
ik zag het idd. wat raar huren met nog 1 jaar contract iets klopt niet of het huren of dat hij nog maar 1 jaar contract heeft
Ik snap hier erg weinig van. Het is geen talent (over 6 weken is hij 25), het is geen speler die ons ‘aan de bovenkant’ versterkt, met een marktwaarde van vier miljoen. Het klinkt mij vooral als middelmaat in de oren. Dat we concurreren met Panathinaikos zegt mij ook genoeg
Lijkt me ook geen scouting, maar een door zaakwaarnemer aangeboden speler
Kwam vanavond nog een nieuwtje toch? Ondanks dat er nog 21 minuten hebben haha
Ik ga echt bijna denken dat ivanusec voor ons de messi gaat worden hahaha, Feyenoord is zolang met hem bezig en alle supporters willen hem zo graag hebben (ik ook hoor ;) het wordt nu echt zo gezien dat hij onze hele seizoen gaat redden!
Denk dat het een goeie speler is ja, maar ik denk dat er teveel van hem word verwacht en nu al zoveel druk op hem word gelegd. Ik denk dat het alleen maar kan gaan tegenvallen. Ookal lijkt het mij ook een goeie speler hoor.
Wellicht is deze jongen met zijn loopvermogen en scorendvermogen de missinglink, zodat Zerrouki en Wieffer samen kunnen spelen. En ook Gimenez meer steun krijgt. (Dit is wat Slot aan gaf)
Zerrouki, Wieffer en deze jongen. Dan heb je er een die scoort, maar nul die een spits voor de keeper zet.
Dat kunnen Wieffer en Zerrouki wel. Als dat afwisselen, Wieffer als voorbeeld in de kampioenswedstrijd. Die heeft wel een eindpass in zich en ik denk Zerrouki ook wel.

Maar wat ik hier schrijf is onderbuik gevoel
Nee joh, dat zijn allebei goede controleurs, Wieffer scant prima, Zerrouki stuurt nog wel eens een buitenspeler weg in de counter maar geen van beiden steekt Santi weg hoor. Kan je vergeten.
Wel grappig opzich dat Kokcu vorig jaar in de Eredivisie maar 2 assist heeft gegeven. En Wieffer 5. Dus hebben we een middenvelder nodig die Santi weg steekt?
Moet zeggen dat ik dit helemaal niet verkeerd vind, dit is de wat technischer Guus til en heeft ook veel loopvermogen wat past in het spel van slot. Denk ook echt dat ze zelf minder betalen dan 4 miljoen want heeft aflopend contract en ze wouden hem dus weg hebben. Als ze 3 miljoen of minder voor hem betaald hebben is het zeker een goeie deal!!
En jou conclusie dat het een goeie deal is,omdat je net dat filmpje hebt gekeken of heb ik het verkeerd? Want van dilrosun zou je ook nog wel een goed filmpje van kunnen maken maar dat zegt niks.
Nee zeker niet, op het filmpje lijkt het natuurlijk allemaal geweldig maar met zijn speelstijl en statistieken ZOU het een goeie aanwinst kunnen zijn! En iedereen zegt altijd wel leuk dat we spelers goed vinden omdat we dat baseren op filmpjes maar de mensen die lopen te zeiken kijken ook alleen maar filmpjes. Gewoon iedereen een eerlijke kans geven
Mocht deze jongen wel op 24 september in de arena de winnende maken dan hoor je niemand er meer over!
Waar komt het verhaal vandaan dat die knakker niet van de scouting komt? Dat zou helemaal van de ratten besnuffeld zijn.
Nou je kant het ook bekijken dat geen enkele speler vanuit Scouting haalbaar is.
Morgen wordt (hier) bekend gemaakt wie hem heeft aangedragen.
In ieder niet de scouting en dat is best triest eigenlijk...
Ik lees zoveel paniek bij mijn medekameraden in de reacties hieronder.
Een speler die 25 minuten in de competitie heeft gespeeld (Zerrouki) wordt meteen al afgeschreven. Ongelooflijk. Die man is 2 jaar lang de beste speler van Twente. Hele goede speler voor ons en met hem en Wieffer heb je gewoon top defensieve middenvelders. Na Sangare de beste in de eredivisie naar mijn mening.
Stengs wordt ook compleet afgeschreven door velen hier. Die jongen heeft een conditionele achterstand en kan nu nog niet met onze intensiteit 90 minuten lang. Dat zie je duidelijk. Daar moet hij aan werken. Maar ik heb er echt wel vertrouwen in dat wanneer hij conditioneel en intensiteit om druk te zetten op peil heeft, hij echt een hele belangrijke speler voor ons kan zijn op 7/8 of 10.

Tuurlijk zijn we niet blij met 2 uit 2 en had het gewoon 6 uit 2 moeten zijn. Maar ik heb er echt wel vertrouwen in met de komst van Ivanusec, Idrissi en eventueel deze Lingr dat we voorin en rond de 16 van de tegenstander beter voor de dag gaan komen. Geef spelers de tijd om hun vorm fitheid en plek te vinden in de selectie.
JC schaal verloren, competitie futloos begonnen met vier verliespunten. Een hoop geld uitgegeven, zonder dat een van die spelers ons direct sterker maakt of snel die potentie heeft. Vorig jaar zag je direct dat er pareltjes tussen zaten. En nu? Wie heeft nu het vermogen een Hancko, Szymanski, Santi of Paxao te worden? Ueda waarschijnlijk, maar die begint nog wel even op de bank. En verder?
JC schaal speelde PSV sterker dan ons. Die geef ik je. Competitie start je door een vroege rode kaart waardoor je het heel zwaar krijgt 65 minuten lang om echt een vuist aanvallend te kunnen maken. Alsnog hadden we die wedstrijd gewoon kunnen winnen tegen Fortuna. Sparta uit is lastig, maar je komt knap terug na een dekkingsfout van Beelen. Hierdoor moet je nog meer naar voren drukken en krijg je de tweede tegen op een moment dat Feyenoord echt sterk aan de tweede helft begon. Uiteindelijk toon je zoveel veerkracht en mentaliteit dat je alsnog een 2-2 eruit sleept. Futloos is niet het woord wat in mij opkomt als ik naar de eerste twee competitie wedstrijden kijk. Teleurstellend zeker, maar niet futloos.
Er is 28,5 miljoen uitgegeven (Zerouki 7, Stengs 6, Ueda 9 , Beelen 2,5, Nieuwkoop 2, vd Belt 1) Wellenreuther 1)
Er is voor 33 miljoen verkocht. Waaronder je beste en belangrijkste speler.

Vorig jaar start van het seizoen tegen Vitesse speelden we met de volgende 11 . Bijlow Geertruida Trauner Rasmussen Pedersen Aursnes Timber Szymanski Walemark Dilrosun Danilo. Wonnen we 2-5 overigens.
2e wedstrijd tegen Heerenveen thuis 0-0. Met dezelfde spelers als in de eerste wedstrijd.

Enkel Szymanski speelde ten opzichte van nu die je in feite mist. De pareltjes welke er nu nog zijn speelden toen nog niet.. En die eerste twee wedtrijden van Szymanski waren ook niet heel overtuigend nog en werd hij beide keren na een uur gewisseld.

Wij kwamen vorig seizoen pas na de 4e wedstrijd op stoom en begonnen echt beter op elkaar ingespeeld te raken.

Wie heeft nu het vermogen een Hancko, Santi Paixao te worden? Ik denk Hancko Santi en Paixao zelf.
Met daarbij Ueda zoals je aangeeft. Stengs moet nog conditioneel stappen maken. Dat zie je aan alles. Die zal echt wel aanhaken uiteindelijk en beter gaan spelen als hij fitter wordt. Verder als Ivanusec en eventueel deze Lingr en Idrissi komen vind ik dat je toch wel een hele goede selectie hebt staan.
Korte, nietszeggende en onnodige reactie.
Net als die van jou nu bedoel je? Dit team is niet het sterke team van vorig jaar. Dus niet te vergelijken met jouw o zinnige verhaal 😉
@FTM Dus je komt met geen enkel nieuwtje meer vanavond?
Rutger met maar weer is een keertje een belofte die hij niet nakomt. Ach ja wat mis ik? Hij zit er toch altijd naast deze window🤣🤣 VI, Telegraaf, AD en zelfs Vluggejapie>>>Prutger
Je hoeft niet te komen he. Zo ziek van die azijnzeikers
Zo ziek van de hoera maffia die werkelijk geen enkele vorm van kritiek kan verdragen.
Kritiek opspelers prima. Gefundeerd.
Maar op iemand die zn best doen ons te voorzien van info in zn eigen tijd is zielig. Punt
Vergeet niet dat daar gewoon een verdienmodel achter hangt en dat u gewoon het product bent.
Leg uit dan? Reclame zie ik niet
Ziek van deze dooddoener. Blijkbaar is het verschil tussen inhoudelijk kritisch zijn en het zijcken om het zijcken niet duidelijk voor je. Al helemaal waar het op de man spelen richting Rutger betreft.
Deze jongen kan toch ook al komt Ivanusec gewoon basis? Lijkt me in alles beter dan stengs
De een is van mening dat Lingr de vervanger wordt van Szymański en de ander beweert van Bullaude. Gezien zijn leeftijd en ervaring is Szymański aannemelijker.

Hoe is Lingr ineens op de radar gekomen? Schuiteman? Hij had bij mijn weten ook Trauner getipt.
Ivanusec - Gimenez - Paixao

——————-Lingr——————
Bitello————————-Wieffer

Hartman - Hancko - Nino - Nieuwkoop

Bijlow

Dat zal ze transferzomer in mijn ogen nog enigzins goedmaken zeg! 😁
Bijlow opstellen is nou niet echt oke😂
Lingr niet uit de scouting.
Zullen morgen vast gaan lezen dat ie via de zaakwaarnemer van DtK is aangeboden 😂
Wat boeit het allemaal...als we maar kampioen worden!!!!

Denk je echt dat DTK slechte spelers gaat aannemen via zijn zaakwaarnemer om vervolgens zijn naam en prestaties te grabbel te gooien?!?

Gewoon kappen met dat tendentieuze gelul en achter ons cluppie staan 💪
Kampioen worden? Nou dat begint dan lekker met nu al 4 punten verknald en moeten de grote clubs nog komen
Je kan zeggen wat je wil maar was Sparta afgelopen seizoen niet 5de geworden
Is Fortuna Sittard niet 13e geworden?
Weet je nog eerste thuiswedstrijd Feyenoord - Heerenveen 0-0. Na 8 gespeelde wedstrijden 17 Punten dus al 7 verliespunten. En toch kampioen geworden. Dus gewoon afwachten en kijken of Slot ook dit elftal aan de praat krijgt.
Nou mij maakt het geen moer uit hoe ze binnen komen. Maar Rutger vind het nodig om een artikel te maken dat deze jongen niet gescout is.
De enige reden zal zijn dat ie is aangedragen door de zaakwaarnemers van DtK en/of Slot
Tot nu toe is iedere speler buiten de scouting ik gefaald, vind je gek dat mensen zich zorgen maken?
Iedere speler?
Ueda is al gefaald? Beelen is al gefaald? Geen idee wat er vorig jaar buiten de scouting om is gehaald? Wieffer? Kwam gimenez ook niet uit het netwerk van DtK?
Dit is het terrein van Schuiteman. Hij zou toch degene moeten zijn die heel Midden-Europa in kaart heeft gebracht?
Bron van FTM(lees: iemand van de scouting) zegt dat deze speler niet van de scouting komt. Ben bang dat zijn bron een beetje buitengesloten wordt.
1. Dat denk ik ook.
2. Welk nut heeft het, om te vermelden dat het wel/niet uit de scouting komt?

Ik heb het gevoel dat 1908 een beetje DtK in een kwaad daglicht wil zetten. Zou het te maken hebben dat die van Arnesen wel info kreeg en van DtK niet?

Wie zal het zeggen
Denk dat er best een kern van waarheid in je gevoel zit. Ik vind het echter wel interessant om te weten wie er via de scouting komt en wie via een bevriend netwerk. Als dat een totaal scheve verhouding is dan gaat dat op termijn voor gezeik zorgen. Daarnaast is het ook wel handig om te weten wie de credits/kritiek verdient voor aangetrokken spelers.
Uiteraard. Een scout met een grudge.
Nou die 2 andere artikelen komen morgen, iets met een zak snoep voorhouden
En dan wordt het overmorgen, dan volgende week, en dan met Sint Juttemis.
https://twitter.com/NicoSchira/status/1693718538958032981?s=20
Ik zie veel negatieve reacties over Stengs maar ik geloof er echt wel in dat hij succesvol kan worden. Schrijf hem niet te snel af want hij heeft gewoon wat tijd nodig.
Eens.
Je zult zien als hij een zondags schot in de kruising schiet is ie weer Nederlands elftal materiaal, je moet dan voor de gein eens van sommige leden de oude comments lezen, vaak het totaal tegenovergestelde.
Als nummer 8 zie ik het misschien wel zitten. Maar als 10 en buitenspeler komt hij scorend vermogen te kort. Afgelopen 2 seizoenen heeft hij 2 goals gemaakt das wel erg weinig, en in zijn beste jaar bij AZ ,7 is niet echt best voor een aanvallende speler.
Helaas lijkt Stengs nog steeds dezelfde slapjanus te zijn als hij bij AZ was... Ik vraag me echt af waarom die Belgen zo lyrisch over hem waren. Met name zijn zogenaamd sterke afjagen heb je tot nu toe niks van terug kunnen zien bij ons
We hebben gene jaren nodig, we hebben iemand nodig die er metéén staat.
100% mee eens, alleen zijn wij geen Psv/ ajax die de financiële slagkracht hebben om spelers van 15/20 mil te halen. Wij kunnen geen Lang halen, of een verdediger van 20 mil
We kunnen officieel de jeugd opleiding sluiten.
Hoezo meerdere jeugdspelers zitten nog bij de selectie en veel jongens maken toch vlieguren in de kkd de kweekvijver van de eredivisie
bijlow
geertruida
hartman
sauer (aankoop jeugd)
timber heeft in de jeugd gespeeld.
en met kokcu net een jeugdspeler verkocht

noem nog een een paar topclubs ddie dat kunnen zeggen
Ja natuurlijk, dan hadden we nu vrijwel niets te besteden gehad. Als Geertruida zo meteen ook nog verkocht wordt haal je in één zomer 60 a 70 miljoen binnen aan de verkoop van zelfopgeleide jongens. Vooral opdoeken.
@FTM wanneer verwacht je datknopen doorgehakt worden omtrent ivanusec
Morgen done deal of de stekker eruit.
Als zelfs Panathinaikos hem wel moet het wel een hele goeie zijn...
@FTM wanneer verwacht je datknopen doorgehakt worden omtrent ivanusec
Zit zaterdag op de bank samen met Lingr vallen beide in bij een 0-0 stand en scoren alletwee. En 1 van hun geeft ook nog een assisy
Het zou mooi zijn als je dilrosun, Zerrouki Lamprou, v/d Belt, Stengs, kassie, ali weet te verkopen. Wallie en Milambo verhuren. Dan kan je Nino, Ivan, bitello, Lingr, Goede 3e keeper, en een 8.

En toen werd ik wakker
Puur kijkende naar statistieken hebben we geen Bitello nodig maar Lingr:

(22/23)
Bitello
40 weds - 8 goals - 4 assist - 3373 minuten

Lingr
42 weds - 16 goals - 8 assist - 2407 minuten

Maar hey, Bitello komt een brazilie dus alle supporters zijn gelijk enthousiast ondanks dat niemand hem heeft gezien buiten een youtube filmpje om
Bitello is kan op 8 en hij een 10. Onzinnige vergelijking
Haha beide gewoon aanvallende middenvelders. Timber kan ook op 10, maar is geen 10.
Oa de zwaarte vd competitie, speelwijze vh team, positie op het veld in die wedstrijden moet je ook meenemen. Iets te makkelijke vergelijking.
Haha Bitello is meer een 8 en Lingr is meer een 10. En Geertruida kan ook op 6 maar blijft een verdediger.. dus fr0186 heeft gewoon gelijk.
In 22/23 heeft Bitello het meest (12 weds) in een 4-5-1 opstelling gespeeld als rechter aanvallende middenvelder.

Verder:
11 weds - Rechteraanvaller
7 weds - nummer 10

Lijkt me toch wel een aanvallende middenvelder
Ik kom niet verder dan 4 wedstrijden als 10 voor Bitello En Lingr 3 wedstrijden als linksbuiten. Dus ja je vergelijking gaat nergens over. Ik vertrouw de scouting wel.
ja laten we de Braziliaanse competitie gaan vergelijken met die van Tsjechië. wel niveau zou hoger zijn
Je kan alles erbij halen maar is een uitgangspunt. Jij ziet Bitello elke week spelen dus? (Nee ik zie beide niet spelen, dus ga af op statistieken)
nee ik kijk bij a geen hele wedstrijden klopt probeer elke dinsdag wel wat samenvatting te zien en daarin zie je echt wel heel goed voetbal in Brazilië.
Geloof ik direct en ik denk ook dat comp in Brazilië beter is. Daarom zei ik ook puur op stats, maar het stoort me dat iedereen roept dat Bitello fantastisch is zonder maar iets te hebben gezien. Daarom is het grappig dat als ik zoiets erin gooi dat iedereen blijkbaar wel alles van Lingr heeft gezien om tot de conclusie te komen dat het een slechte vergelijking is
zoals ik eerder vandaag aan gaf ik ken lingr niet maar op deze beelden en op beelden die ik vanavond snel heb opgezocht ben ik niet onder de indruk. hij kan wel uitstekend koppen en neusje voor de goal. maar vergeleken met bitello kan hij lang niet zo goed voetballen
Beoordeel ze dan wel op hun eigen positie.
Doe ik, volgens Transfermakrt data
O ik snap het. Nou dan hoeven ze Nino ook niet te halen stats nog slechter dan Bitello. Die kan er helemaal geen klote van.
Wij kennen niet eens een speler van mijn cluppie in brazilie flamengo kopen sterke competitie in brazilie en zeer onvoorspelbaar
Heel ander profiel, andere eigenschappen en behoren op andere posities te spelen. Modric vorig seizoen: 4 doelpunten, 3 assists in La Liga. Kan ook aanvallend middenvelder. Conclusie: Lingr beter!
Gaat erom dat iedereen in Bitello de verlosser ziet en niemand heeft hem zien spelen. En ja, Modric slecht seizoen
Lingr ipv Stojkovic zodat Ivanusec door kan gaan (die laat Zagreb pas gaan als zij Stojkovic kunnen halen). Dus Lingr Idrissi en Ivanusec komen. Dan de volgende opties op het middenveld/voorin;

Idrissi en Ivanusec voor 11.
Lingr en Ivanusec voor 10.
Stengs voor 7/8/10.
Paixao voor 7/11.
Zerrouki voor 6.
Wieffer voor 6/8 (Slot zij met een bepaalde nr 10 kunnen Zerrouki en Wieffer samen)
Timber voor 8.

Zo krijgt Slot best wat aardige opties toch? Met de juiste samenstelling op het veld zeker vertrouwen in! Bij uitgaande transfers wellicht nog een kwaliteitsimpuls met Bitello.
Dit is gewoon een prima selectie. Geef Slot ook dezelfde tijd als vorig jaar en we gaan weer een mooi jaar tegemoet.
Op hoe skeer Feyenoord deze transferzomer is.
Alsof deze schreeuwer zich ooit ergens op heeft gebasseerd afgelopen maand...
Het duurt te lang wacht al tijdje en het duurt lang o oh het duurt te lang sta wat jij wil het duurt te lang🤬🤯
Lingr liever dan lang …..of het wat is zullen we zien, jeugd complex komt ook niet veel vandaan … Milambo penalty trainen op bijlow ….
Ga toch weg man. Met Lang stonden we nu op 6 punten.
Nee hoor, want die had tegen Sparta niet kunnen spelen.
Timber en Dilrosun aan de zandbak proberen te verkopen en Stengs aan dezelfde bestemming verhuren. Dan zou je wel een goeie Braziliaan op de kop moeten kunnen tikken en met het vertrek van die drie ga je er niet op achteruit. Dat kan je met gemak opvangen.
Ja, want ze gaan vast Stengs dezelfde zomer dat ze hem verkocht hebben direct weer verhuren.
Wel reëel blijven a.u.b.
Ik hoef helemaal niet reeel te blijven. Ik stel een goede optie voor. Want ik kan me maar moeilijk voorstellen dat jij 2,5 mln per jaar voor Stengs verantwoord vindt. Dat is precies de reden dat we geen echte versterking meer kunnen halen als je ftm mag geloven.
Zie het als een proeftijd. Er wordt well eens vaker iemand in die periode weggestuurd
In de voetballerij ook? Bij iemand met een bruto jaarsalaris van 2,5M?
Dscht het niet. Althans, niet om de reden zoals jij 'm stelt.
Het is alleen geen goede optie, ondat het nooit gaat gebeuren natuurlijk.

Of wij zijn salaris verantwoord vinden of niet boeit niemand iets. Hij staat nota bene al voor dat hedrag pp de loonlijst.

En dus ja.... je moet dus juist vooral wel reëel blijven, anders dwaal je nogal af.
stengs puur als rechtsbuiten zie ik nog wek zitten als hij zijn niveau haalt
Te traag en geen scorend vermogen. Zou dan als 8 willen zien als Bitello niet komt. Want als Ivanusec en idrissi komen komt idtrissi op links Stengs op rechts en Ivanusec op 10 en paixao op de bank want Slot is groot fan van Stengs en idrissi.
Paixao op de bank zou wel een hele foute keuze zijn :-O
Heb net een sjeik gebeld. Hij moest erg lachen en gaf aan nog liever geld in de woestijn te flikkeren.
Als je miljoen kan uitgeven aan een ijsbaan in de woestijn moet je toch ook Dilrosun wel kunnen kopen. Je kan van hem een beter highlight filmpje maken dan van deze speler
Geef Stengs ook even de tijd, iedereen schreeuwde dat Wieffer slecht speelde door Zerrouki. Stengs heeft 3 wedstrijden gespeeld op 3 verschillende posities. Laat hem eerst even een paar wedstrijden op dezelfde positie staan
Hij mag uitkijken naar een andere werkgever. Oftewel zelfs bij Slavia vinden ze het niet veel maar geen paniek want dan is er altijd nog Feyenoord dat dit soort spelers graag wil hebben en Slavia ervan verlost.
Heeft met niet-werkenden contract te maken
Zijn 2 parijen voor nodig, als speler niet wil verlengen houdt het op he.
Doe eens wat onderzoek joh. Hij wil niet verlengen en heeft nog 1 jaar. Ze moeten hem dus verkopen.
Ik zou me eerst verdiepen alvorens totale nonsens te schrijven. Hij heeft nog maar een eenjarig contract. Slavia staat voor de keuze: nu nog iets ontvangen of volgend jaar transfervrij zijn.
Jij begrijpt het net zoals wij blij zijn met Benfca en hopelijk Bayern.

//zucht
Als je nou geen idee hebt waar je het over hebt, reageer dan gewoon liever helemaal niet.
Bitello en Nino alleen bij uitgaande transfers las ik net. Nino zou dus eventueel nog kunnen, maar zie ons geen middenvelder kwijtraken
Een paar buitenspelers lozen dan maar, die hebben we in overvloed, middenvelders niet.
@FTM,Is er belangstelling voor spelers binnen Feyenoord die verhuurd mogen worden?
Homies, ik snap serieus de negatieve vibe hier niet. Die gozer is 24 jaar, heeft ervaring, kampioen geworden, international van Tsjechië, door zijn 1-jarig contract betaalbaar omdat ie niet wil verlengen. Qua speler is hij een strijder: loopvermogen, scorend vermogen en diepgang. Kan beter voetballen dan Guusje Til.

Dit is toch een hele goede speler voor Feyenoord. Slavia Praag speelde tegen ons in 2022 vrij identiek dus ik verwacht dat ie weinig hoeft aan te passen.
Omdat we 3 basisspelers moesten vervangen: szymanski kokcu en idrissi, en het 9 dagen voor het einde van de window is, we meer dan 30 miljoen hebben uitgegeven, en er nog niet 1 van de 3 is vervangen. We begonnen gister met 2 spelers die er vorig jaar nog niet waren, 1 was de aller slechtste van het veld en de ander ging compleet in de fout bij de 1-0 en werd in de rust gewisseld, hoewel je niet heel veel meer van hem kon verwachten. Ik denk dat het negatieve misschien daar een beetje mee te maken heeft
Met Ivanušec en Lingr haal je denk ik 2 zeer goede spelers binnen. Uefa ook een klasse speler. Paar gasten om te ontwikkelen. Zerrouki zal zijn waarde laten zien, ben ik van overtuigd. Alleen Stengs kan mij niet bekoren.
Hoe kom je erbij dat lingr goed is. Scoort inderdaad veel en lijkt diepte in z’n spel te hebben. Dat hebben we inderdaad keihard nodig. Maar je mag wel iets meer dan dat verwachten van een tien en uit niets kan je afleiden dat hij dat heeft. Het blijkt zelfs. Jets uit zijn allerbeste momenten.
De competitie is al lang en breed begonnen. We hebben Kokcu te goedkoop aan Benfica verkocht, om snel te kunnen schakelen en ruim voor het begin van de competitie de selectie op orde te hebben. Het is bijna 22 augustus en we hebben geen vervanger voor Kokcu, geen vervanger voor idrissi en geen vervanger voor szymanski. We hebben al 4 punten verloren tegen Fortuna en Sparta en we moeten de champions league (!) in. Hoe kun je in vredesnaam positief zijn vraag ik me eerder af
Jij zou dus lekker snel overschakelen omdat een bepaalde club niet mee werkt. Zou je dus ook Hancko niet hebben binnen gehengeld want dat duurde ook een eeuwigheid. Soms moet je ff geduld hebben voor de juiste transfers. Dat heb ik, jij kennelijk niet.
Bij hancko begreep ik het omdat senesi nog zo laat werd verkocht. Idrissi en szymanski waren letterlijk na go ahead vertrokken, kokcu 2 weken later
Jij had dus Ivanusec niet gehaald
Is Ivanusec al binnen dan?
We hebben nog anderhalve week😉👍🤩
Hoe kom je er ik dat hij beter kan voetballen dan Til?
Omdat dat duidelijk zichtbaar is maar.
Welnee. Die jongen komt goed voor de goal en kan goed afronden. Net als Til. Verder valt er niets te zien.
Hey azijnzeikert.....ongelooflijk jij!!! Elke post, echt letterlijk elke post zie ik negatief geleuter van jou!

Ben je wel voor Feyenoord?!?
Goals momenten idd. Zegt niks over zn voetballende kwaliteiten. Een compilatie van een verdediger laten ze vaak ook zien hoe hij heeft gescoord. Lekker boeiend als verdediger. Je zou Lingr eens een hele wedstrijd moeten bekijken.
Dat zie je toch? Tenzij je het niet wilt zien… Het is een soort Szymanski x Til…
bitello deal ook nog in leven maar nog steeds als er iemand weg gaat meld @ftm op telegram.

heeft temaken met salaris huis gok ik want als ze echt willen kunnen ze wel. al is het wel de vraag of het verstandig is financieel.
Pedersen, Hendriks, Dilrosun verkoop
Verhuur: Millambi, Wahlemark.
Alsof je Dilrosun nog gaat verkopen. Niemand wil die gast hebben met zijn salaris.
Weinig kans dus,want wie kunnen wij nog verkocht krijgen
Wat een treurige window is dit geworden zeg. We stonden op pole position en weten het in zo’n korte tijd zo enorm te vergooien. Voor de transfers van zerrouki en stengs moeten gewoon koppen gaan rollen, is echt onacceptabel
Zerrouki was in de voorbereiding en tegen Fortuna beter dan Wieffer. Die gozer komt er wel. Stengs de slapjanus maak ik mij meer zorgen om.
Ná transferwindow gaat AD met TDK de window evalueren. Beiden zijn tevreden.
Er zijn nog 10 dagen te gaan deze window, kan nog van alles gebeuren...beetje vroeg om nu al conclusies te trekken...
Misschien ook even beseffen wat bijv. een Slot ook heeft aangegeven. Wij kunnen geen spelers halen die een directe versterking zijn, ze moeten beter worden bij Feyenoord. Dus iedereen die bijvoorbeeld dacht dat Danjuma zou komen, pure nonsens. Dat soort spelers kiezen niet voor Feyenoord (nog niet). Transfersom is niet het enige wat betaald moet worden. Salarissen in die categorie kunnen wij ons niet veroorloven.
Bitello deal nog in leven maar alleen als er iemand vertrekt. Feyenoord wacht nog op Gremio. Hetzelfde geldt voor Nino wanneer Geertruida vertrekt.

Ivanusec, Lingr en Idrissi deals zijn nog in leven.

Voor de mensen die geen Twitter hebben. Is daar net gemeld
En Feyenoord zou zomaar nog met andere namen bezig kunnen zijn.
Grote kans! FTM nooit over deze gozer gehoord....DTK heeft het lek goed gedicht! 😆
Wie gaat er nog weg dan? Behalve Geertruida dan misschien?
Bijvoorbeeld Alireza, Dilrosun of Walemark. Heeft dus niet met positie maar met het salarishuis te maken. Helemaal wanneer je spelers van buiten de EU aantrekt
Snap wel hoe het zit, zie ze alleen niet vertrekken
Ik zie Dilrosun en Geertruida nog vertrekken
Laatste geloof ik wel, Dilrosun is te duur voor wat hij brengt
Het staat een beetje gek op Telegram.
Feyenoord wacht op een reactie van Gremio, maar Bitello kan pas komen nadat er iets uitgegaan is.
Vraag me dan af waar Gremio op moet reageren?