Primeur Bevestigd
yv2022731yv2022731a1a02198

VK Sportphoto

Nieuws

Nieuwe buitenspeler? Dit zijn de voorwaarden

FeyenoordTM

Mocht Feyenoord zich in de laatste 35 uur van de winterse transfermarkt nog willen melden voor een nieuwe buitenspeler, weten de Rotterdammers aan wat voor profiel er voldaan moet worden.

Te beginnen met de situatie Patrik Wålemark: Melden er zich geen clubs meer concreet  voor de huur van de Zweed (of onwaarschijnlijker: een andere buitenspeler), voelt Feyenoord zich vooralsnog niet genoodzaakt om aan te kloppen voor versterking op de flanken.

Mocht die mogelijkheid zich wel voordoen, is dit het profiel waar Feyenoord op aast:

  • Huren voor anderhalf seizoen
  • Bij deze huur moet er een koopoptie afgedwongen kunnen worden
  • Onvoorspelbaar, creatief spel
  • Kwaliteit hebben om zijn tegenstander aan beide kanten kunnen passeren in 1-tegen-1 situaties
  • Moet een goede dribbel in huis hebben
  • Naar binnen kunnen snijden
  • Basismateriaal

Welke spelers komen bij jullie op? Laat het ons weten in de commentsectie!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

kan iedereen stoppen met om Azarkan te gillen
Slot heeft al meerdere keer aangegeven dat die niet in beeld is ... hij verdedigd niet mee en dan is een belangrijk onderdeel in ons spel.
Het kwartje valt ook niet bij hem ... want laat bij Excelsior ook geen progressie zien.
Aanvallend: leuk > Verdedigend: niets
Ik moet zeggen dat ik die Booth van Utrecht die seizoen wel erg goed vind spelen. denk dat ju hem best als een rechtbuiten kan gebruiken en hij geeft teminste nog voorzetten.
Waarom nier Reiss Nelson nog een half jaartje of 1,5 jaar proberen te huren? Kent de stad en de club, kan iets brengen wat we momenteel nog niet op de flanken hebben lopen en hij komt er bij Arsenal nog steeds niet aan te pas. Win/win als we zijn salaris nog kunnen betalen!
Ik lees dat Tzolis, afgelopen half jaar verhuurd aan Twente door Norwich, weer teruggestuurd wordt door Twente.
Staat te boek als een talent en eerder in beeld geweest bij Feyenoord. Wellicht een optie voor ons.
Nu gaan waarschijnlijk meer mensen zeggen: ''Ja, hij is bij Twente weggestuurd, wat hebben wij er dan aan.'' Twente speelt zovaak in dezelfde basis elf dat ze hem waarschijnlijk als overbodig zien.
Basismateriaal? moet hij zijn eigen trainingsspullen meenemen ofzo?
Bernard Rekpetey huren met koopoptie
Wat is er toch met Walemark gebeurt. Speelde aardig in de winterstop en is plots totaal uit beeld.
Ejuke (ex Heerenveen)
Booth lijkt mij niet haalbaar
Heeft dit seizoen 15 wedstrijden meegespeeld, lijkt me niet dat ze die zo makkelijk laten gaan, Ejuke kwam ook in mijn gedachte op, net als Tressor, alleen speelt die ook bijna alles, en succesvol met veel assists,
Wat een verhaal: dus Feyenoord zoekt een uitstekende buitenspeler die direct inzetbaar is. Waarom zou een club zo'n type speler willen verhuren? Alleen kopen is dus de mogelijkheid...
Een club uit de PL met te veel spelers
Leent ze uit aan premierschap clubs
Er word helemaal niks meer gehaald
Azarkan, Slory, Sauer.
Daarnaast hebben we er al een paar in de selectie met voldoende kwaliteiten.
Geef hun maar eens het vertrouwen en niet elke keer wisselen. Dilrosun is een uitstekende buitenspeler met scorend vermogen, alleen door de vele (positie)wisselingen totaal geen vertrouwen en ritme.
Dilrosun heeft nu letterlijk zijn hele carrière bewezwn juist geen constant scorend vermogen te hebben. Waar jij dat nou weer vandaan haalt..

Bovendien mist die jongen gewoon het overzicht voor topvoetbal.
Ik snap de noodzaak voor een buitenspeler niet zo goed. We hebben heel veel keuze en er zijn zelfs nog een aantal buitenspelers verhuurd. We kunnen beter kijken voor iemand achter Wieffer of een achterhoede speler
ooit een voorzet gezien van onze buitenspelers?? Niemand dus vandaar
Klopt die komen hooguit van onze backs, of anders van Szymanski, als je dat al een voorzet mag noemen.
Feyenoord kan nu beter het geld in z'n zakken houden, en gaan nadenken wat ze voor volgend seizoen willen. We kunnen het nu even niet hebben, dat er weer iemand aangetrokken wordt, die er vervolgens niet klaar voor blijkt te zijn. Gewoon doorgaan met wat we hebben, en op het einde je conclusies trekken. Zo slecht gaat het tenslotte nu ook weer niet. Favoriet voor de EL zijn we toch al niet, en gaan we ook niet worden ;-)
Feyenoord kan nu beter het geld in z'n zakken houden, en gaan nadenken wat ze voor volgend seizoen willen. We kunnen het nu even niet hebben, dat er weer iemand aangetrokken wordt, die er vervolgens niet klaar voor blijkt te zijn. Gewoon doorgaan met wat we hebben, en op het einde je conclusies trekken. Zo slecht gaat het tenslotte nu ook weer niet. Favoriet voor de EL zijn we toch al niet, en gaan we ook niet worden ;-)
@FTM weet jij of Serge Ngoma op een lijstje staat als potentiële versterking voor aankomende zomer of later nog (hij is toch pas 17)
Komt niks meer 5 blauwtjes in drie weken.triest hoor wat een armoede de staat vd club doet geen eer aan de ranglijst wat een armoedig beleid .iedere persconferentie vertelt slot er is geen geld.zit hem hoog denk ik ondanks de fantastische ranglijst laatste 16 Europa en beker krijgt deze trainer niet wat hij verdiend en zal zeer teleurgesteld zijn in deze directie .zelfs spelers van Zwolle uit de kkd zijn niet te halen heel armoedig en ook wel een beetje lachwekkend eigenlijk .veel praten weinig actie
Middenvelder / 6 Wieffer viel opeens enorm op als basisspeler die meer minuten aan lijkt te kunnen en beter is dan gedacht en Timber is sneller terug.
CV: Geertruida imponeert op cv zodat er een talentvolle aankoop kon worden gedaan die met het oog op de toekomst kan rijpen. Volgens mij prima beleid.
Buitenspelers: Die hebben we ruim voldoende onder contract, alleen halen die niet het niveau van Sinisterra voorlopig.
Daarbij de spelers die ze wilden, die kregen ze niet los. Dan houdt het op en als de noodzaak dan door interne omstandigheden afneemt om te kopen, is het juist wijs om niet te gaan kopen om te kopen. In de winterstop zijn spelers vaaak duurder. Maar doe vooral alsof de club in brand staat...
Prima kwalificaties. Zullen er niet veel zijn op dit moment die voor Feyenoord haalbaar zijn.
Zelf ben ik een fan van Arzarkan.
Feyenoord zelf schijnbaar niet.
Anderzijds kan het alleen maar een succes worden.

Dus ik zou het wel weten : Arzarkan!
Gelukkig zoekt niemand hier naar...
Tetê die nu spelend is bij leicester maar contract heeft bij Shakhtar tot 2023 en daar graag weg wil lijkt me. Denk alleen een te hoog salaris? Misschien is Marquinhos van Arsenal wat als we die kunnen betalen?
Blijf het zeggen boufal van Angers , dribbelaar speelde goeie wk dolde Belgisch en Spaans verdediging
Goede speler, maar te weinig rendement & restwaarde voor Feyenoord denk ik.. Feyenoord moet gewoon Azerkan terughalen en een kans geven
Ik mis scorend vermogen.
Zou Scot Booth wel een aardige speler vinden.
Waarom komt Feyenoord nou nooit eens met zo,n speler.
Een echte voetballer.
Of Douvikas, Rijnders,Karlsson die een man uit kunnen spelen en overzicht hebben.
Bij Feyenoord moeten ze vooral hard kunnen lopen
Ik zou Scott Booth niet meer halen hoor
Booth, goede speler hoor. Zeker met de snelheid die hij ook brengt.
Ik zou bij Club Brugge shoppen
Buchanan bijvoorbeeld.

Basis speler kost 12-15 miljoen. Contract opnemen dat je het geld overmaakt als je CL haalt
als hij het goed doet na half jaar huren dan zou ik het nog steeds doen.
Verwacht dat Kokcu een stap maakt en liever 10miljoen in hem dan in Szymanski (ben ik overigens fan van maar 10miljoen is teveel)
Ze hebben toch al gewoon een lijstje van spelers die hieraan voldoen. Ze moeten dus gewoon een huidige buitenspeler slijten. Waarom Idrissi niet wegsturen? Voegt amper iets toe.
Zijn zoveel voorwaarden (in een korte tijd) dat je er haast wel vanuit kan gaan dat er niemand meer bijkomt.
Zijn zoveel voorwaarden (in een korte tijd) dat je er haast wel vanuit kan gaan dat er niemand meer bijkomt.
Haal dan gewoon Azarkan terug, die is verdorie al van ons nota bene. En voldoet aan alle criteria, op het feit na dat hij NIKS kost om terug te halen.
Buiten het feit dat ik niet weet of we hem gedurende het seizoen terug kunnen halen, dat zijn bepalingen die vaak worden opgenomen, is Azarkan absoluut geen basismateriaal.
En dat weet jij omdat je hem al meermaals bij Feyenoord in de basis hebt zien spelen?
En dan Walemark verhuren aan Excelsior
Bijvoorbeeld. Win win situatie voor zowel beide clubs als beide spelers.
Juist Azarkan terug walemark naar Excelsior
Dit soort types lopen alleen rond in de 021 van koopzieke clubs als city, Chelsea en united.
Luca Orellano van Vasco da Gama, Peter Olayinka van Slavia, Exequiel Zeballos van Boca Juniors, Alan Velasco van Dallas.
Wat ik echt een topaankoop zou vinden is Diego Rossi van Fenerbahce, heb alleen totaal geen zicht op of die haalbaar is.
Geldt overigens ook voor Jakub Kaminski, is misschien iets te hoog gegrepen, maar wie weet.
Is Rodrigo Riquelme nog een optie, is nu uitgeleend aan Girona maar is misschien van de zomer weer een optie.
Vind Peter Olayinka echt een goede optie, is weliswaar al 27, maar we hebben vorig seizoen gezien dat ie echt wel wat kan.
Eigenlijk willen ze Mbappé huren, of iemand die erop lijkt en dan een koopoptie voor € 1.75 die in drie termijnen betaald mag worden?
Kortom Feyenoord wil, als Wålemark kan worden uitgeleend, de volmaakte vleugelspits huren met optie tot koop. Jammer dat er niet aan is toegevoegd dat hij over water moet kunnen lopen en drie dagen na zijn overlijden weer uit de doden moet kunnen opstaan. Anders zou J. van Nazareth van Bethlehemse Boys nog een optie zijn geweest.
Laat Feyenoord eerst eens kritisch kijken waarom na 1½ jaar Slot, op Luis Sinisterra na, nog geen enkele vleugelaanvaller echt heeft kunnen overtuigen in plaats van weer een nieuw exemplaar aan te schaffen. Er gaat structureel iets niet goed (genoeg). Doe daar iets aan i.p.v. dit soort symptoombestrijding. En durf over de grenzen van dit seizoen heen te kijken m.b.t. spelers als Van den Belt, Mijnans of Manhoef. Dit lijken mij typisch taken voor een volwaardige en zelfstandige Technisch Directeur i.p.v. voor een bijbeunende Algemeen Directeur die er een hulpje in de huishouding bij krijgt.
Dus.......
Die Sinisterra waarvan iedereen na het eerste half jaar zei dat het een absolute miskoop was. Die bedoel je toch?
Geef Dilrosun en Paxaio nog even de tijd. Die komen er wel. Bij Walemark kan je heel goed zien waarom Slot hem niet snel zal opstellen. Wil alles vanuit stilstand doen. Dat is toch in eerste instantie een kwartje dat bij de speler zelf moet gaan vallen.
Verder is het natuurlijk zo, dat Feyenoord financieel alleen koopjes kan ophalen. Maar ja, bij koopjes is er altijd een onderontwikkeld punt. Dat kan de staf ontwikkelen, maar dan weer moet het kwartje eerst bij de speler vallen.
Die Sinisterra bedoel ik, ja. En ik ben er dus ook voor dat we de nu aanwezige vleugelspelers gewoon de kans geven en dan is er op dit moment idd het meest te verwachten van Dilrosun en Paxião.
Alleen je opmerkingen m.b.t. Wålemark vind ik onzin. Bij de andere vleugelspitsen zie je net zo vaak enige vertraging voorafgaat aan de poging een directe tegenstander uit te spelen. Dat is ook een beetje inherent aan dat soort acties. Mbappé staat nl niet bij ons onder contract;-)
De enige bij wie dat regelmatig (ver-)storend is, is Idrissi omdat hij ook nog eens héél voorspelbaar is in zijn acties. Die 'hinkelt' vanaf links vrijwel altijd op twee benen naar binnen om de verre hoek te zoeken.
N.B. Een middenvelder die echt iets toevoegt (linksbenige allrounder) zou m.i. nog wel een versterking kunnen zijn die je voor de korte termijn echt beter maakt. Vilhena zal hem niet meer worden na weer een goal voor Salernitana, maar misschien zijn ploeggenoot Emil Bohinen of voor een half jaartje Daley Sinkgraven meer kans op speeltijd bieden.
Bam 100%mee eens de complete waarheid .
Graag Had Ik een " voormalig " feyenoord zien komen omdat rutger laatst ergens een braziliaans vlaggetje had zien plaatsen kwam de naam Matheus Nascimento in mij op : jong , snel , heeft een actie in huis , is creatief , kan directe tegenstander uitspelen....is van origine centrum spits , maar kan ook op de flanken....zal helaas onhaalbaar zijn vanwage de hoge vraagprijs en er zaten destijds diverse europese topclubs achter hem aan.
Moet er sowieso komen! Als er kans is om kampioen te worden, is het dit seizoen. Pak nou is door, en geef deze trainer het materiaal om echt een kans te maken.
Het lijkt misschien een tikkie onaardig t.o.v. de in veel opzichten zo prima presterende Slot maar onder zijn leiding heeft van de 7 á 8 potentiële vleugelspelers er maar 1 (Van Geel-aankoop Sinisterra) goed gefunctioneerd. Een jaar geleden moesten de Vrienden van Feyenoord maar weer even €3.400.000 ophoesten om de komst van Wålemark mogelijk te maken en nu is hij optie 1 als het om 'verhuren' gaat. Kortom: Waarom zou weer een nieuwe vleugelspits, er zijn er in de afgelopen 3 jaar een stuk of 8 (!) gehaald, dan ineens het beslissende succesnummer zijn?
Juist deze klote directie en bij beunende algemeen directeur laten slot echt in de steek en zijn er verantwoordelijk voor als dit straks nog mis gaat .blessures ,schorsingen en dergelijke .een td is echt noodzakelijk in deze falende organisatie
@FTM Zijn er spelers die aan deze opgestelde profiel voldoen die feyenoord op het oog heeft?
Zijn er spelers die aan deze opgestelde profiel voldoen die feyenoord op het oog heeft?
@ftm zijn er al wat namen bekend? En mocht walemark nog vertrekken is de vervanger dat snel binnen?
Ik snap niet dat deze naam naar voren komt. Daar vraagt Utrecht namelijk heel wat voor Ha daar maar van uit
Is gewoon een erg goede jonge speler die onderhand de competitie kent. Maar zal inderdaad wel aardig wat moeten kosten. Denk wel dat dat een directe versterking is voor het team.
Dus eigenlijk de perfecte buitenspeler. Waarom zou een club in godsnaam zo'n speler willen verhuren?
Kopen is dus de enige optie.