Betrouwbaar
Thomas Beelen | @PECZwolle Twitter

@PECZwolle

Transfers

'Feyenoord en PSV grootste kanshebbers voor Beelen'

FeyenoordTM

Feyenoord én PSV gaan gezamenlijk voorop in de strijd om de handtekening van PEC Zwolle-verdediger Thomas Beelen. Dat meldt Rik Elfrink woensdagavond.

Eerder deze week werd bekend dat Feyenoord een tweede aanbieding neer heeft gelegd bij promovendus PEC Zwolle, terwijl ook AZ nog altijd de nodige belangstelling heeft.

Beelen zelf heeft nog geen keuze gemaakt waar hij naar toe zou willen. PEC Zwolle zou in dit momentum van de markt zo'n drie miljoen euro vragen voor de rechtsbenige verdediger. Dat bedrag is voor zowel PSV als Feyenoord te gortig.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Die donkere jongen van Volendam. Die is toch ook wel goed als rechts achter? Groot, sterk en atletisch.
Zou Osayi-Samuel een optie kunnen zijn?
Toch misschien niet zo verkeerd, die 15 spelers per positie. Begreep van @Damaschin dat het zomaar geinsprireerd kan zijn op Brighton, waar de scouting een lijst met 25 namen per positie heeft...
Zou overigens wel leuk zijn als Simons doodleuk naar PSG gaat. Kan Beelen hem uitzwaaien als die inderdaad naar PSV gaat.
Ik acht die kans best groot met de aanstelling van Luis Enrique...
Wat moet je doen hé? Naar je favoriete club, of naar de beste club, met de beste supporters, trainer en grasmat. Dat is een moeilijke ;-)
Tja, net als bij Pepi is de concurrentie op die positie erg zwak. Gaat het om een linksbuiten (waar Simons speelt), of een 8 (waar Veerman speelt), wordt het een heel ander verhaal. Op die posities is Feyenoord juist dun bezaaid en is de concurrent bij PSV sterk.
Die jongen heeft Ramalho en Obispo een paar keer zien spelen en gaat op de fiets naar Eindhoven joh. Geef hem eens ongelijk.
Feyenoord biedt 2.5 mil. Telegraaf
Dan gaat Pisvee de zaak rond maken voor 2,6 miljoen euro. Het lijkt wel of daar alleen maar gekeken wordt waar Feyenoord mee bezig is om daarna met die speler ervandoor te gaan. Het is dwarsbomers sinds half jaren '80 toen ze daar voor weinig Gullit en Nielsen bij ons wegkaapten.
PSV heeft de beste papieren om de strijd om Thomas Beelen te gaan winnen. Bronnen rond de club bevestigen, dat de Eindhovenaren op koers liggen om de talentvolle centrale verdediger van PEC Zwolle als tweede zomeraanwinst na Ricardo Pepi binnen te halen. De beslissing valt naar verwachting voor het weekeinde. Ook Feyenoord is nog in de race voor Beelen (22), die een sterk seizoen achter de rug heeft in Zwolle en indruk heeft gemaakt als meevoetballende verdediger, die goed met ruimte in zijn rug kan spelen.

telegraaf
Denk dat psv wel eens een hele goede transfer zomer gaat draaien
Zeggen ze ieder jaar, en toch worden ze geen kampioen.
Vooral als Simons besluit te vertrekken ;-)
Hopelijk gaat die naar PSV.
Serieus, deze jongen heeft het niveau niet en zal het nooit gaan hebben ook
Bij oranjezomer zeggen ze dat Bijlow zo goed als zeker weg is
Liever
Vitik sparta praag. Kan zoals geert spelen knijpend naar binnen. Bovendien kopkracht
Araujo, opkomende back langs de lijn en goede voorzet

Nate Philips zou een geweldenaar zijn. Trauner dan (helaas) banken
Waarom zou The General moeten wijken voor Philips? Die heeft op zijn 26e in totaal 99 wedstrijden gespeeld in het betaald voetbal, waarvan veruit de meeste op een lager niveau. Ik geloof dat FTM ook ergens schreef dat hij niet in beeld is. Of Vitik beter is dan Doukoure kan ik niet beoordelen. Kan Vitik ook als rechtsback spelen of is het een pure centrale verdediger? Hoop in ieder geval dat ze twee of drie verdedigers aantrekken die er direct staan als Geertruida en Pedersen weggaan. Dat is nogal een aderlating.
Omdat ik twijfels heb dat Trauner het niveau CL aankan.

Philips kan echt wel verdedigen. Heeft ervaring tegen de Salahs van deze wereld. Kan ook samen als Hancko vertrekt
Philips zal niet veel ervaring hebben met spelen tegen topspitsen buiten trainingspotjes want hij heeft 19 wedstrijden in de PL gespeeld. Naar ik begrijp niet over het afgelopen seizoen, maar in totaal! Ik heb alvast iets van Vitik bekeken. Dat lijkt me op het eerste gezicht een interessante, talentvolle speler. Wat betreft Trauner in de CL: voor iedere speler van Feyenoord behalve Hancko, Geertruida en Bijlow kun je die twijfels hebben. Ik denk dat Trauner voor Feyenoord nog steeds een topverdediger en een echte leider is. Maar je moet wel iemand achter hem hebben die kan concurreren en hem opvolgen. Dat hoort bij een topclub. Spelers als Vitik en Doukoure lijken me in die categorie vallen, waarbij in ieder geval Doukoure ook nog als back kan spelen.
Trauner had op z'n 26e maar een wedstrijd of 20 meer gespeeld.
Op een lager niveau dan Phillips.
Oke alleen klein detail.. nate philips heeft nogal een prijskaartje en is hier al ontkracht liever een andere positie gevuld voor dat bedrag maarja ik hoor heel veel namen maar ik wacht wel af liever een nachtje langer wachten dan kat in de zak
Doe mij maar Doukoure. Lijkt in zijn spel wel wat op Geertruida als je de beelden bekijkt. En ook nog een fijne lange bal in de benen. Dan ook nog Araujo en eventueel nog sardella en we zijn wel weer klaar voor de rechterkant als Geertruida en Pedersen vertrekken.
Van Strasbourg? Volgens mij las ik hier trein gemist. verder beide klinken interessant en zouden wel passen volgens mij. Ik hoop vooral op wat leuks op linksbuiten rechts komt wel goed verwacht ik maar links hoor ik veel afvallende namen hier alleen nakamura niks over
Dat wij het steeds afleggen tegen die klote boeren zal komen door het salaris voor de rest is Feyenoord in alles beter om heen te gaan
Waar blijft het ‘grote’ nieuws van vandaag?
Dat kan het nooit geweest zijn..... toch?
Wat een hoop poeha voor zpiets dan zeg. Haha.

Ach, het is nog altijd maar begin juli. We zijn als eredivisieclub inmiddels wel gewend dat we niet vooraan staan way betreft inkomende transfers.
Dat kan, maar nemen we de JC schaal niet serieus dan? Is toch gewoon een prijs
Is inderdaad een prijs.
Maar niet zo belangrijk als wat ons de aankomende 10 maanden te wachten staat.
Dat is niet echt groot nieuws. Eerder het bijstellen van overdreven nieuws van gister. Kunnen ze morgen weer schrijven dat er een padstelling is en daarna dat ze weer verder praten.,.. Zo kunnen ze nog wel ff doorgaan met ‘nieuws’ berichten.
Tja hahaha. Super nieuws voor Feyenoord dit, al had ik ook iets verwacht rond een buitenspeler.
Alweer een dag voorbij,alleen nieuws over scymanski...
Ik denk dat dit het grote nieuws was wat hij bedoelt
@FTM is directe opvolging van kokcu überhaupt nog een thema? Snap dat op dit moment andere positie(s) prioriteit zijn, maar nog een extra middenvelder met basiskwaliteit is toch nog wel nodig?
Als een Bullaude of een Milambo bijvoorbeeld in staat zijn om door te breken is dat niet persee nodig.
Beide spelers staan op een andere positie
Niet waar en je kan je middenveld ook anders invullen. Je gaat een speler als Kokcu toch niet 1 op 1 vervangen?
Is te hopen van wel, kwam het spel van Slot alleen maar te goede.
Dat heeft ie zelf afgedwongen, net als dat een Bullaude, Milambo, V/D Belt, Zerrouki hun plek kunnen afdwingen en hun eigen draai aan kunnen geven.
Nee je gaat ‘m niet 1 op 1 kunnen vervangen, maar als je echt wilt gaan overwinteren in cl is hetgeen wat we nu hebben wel wat dun (al heb ik wel echt vertrouwen in vd belt en bullaude). Hoop echt dat er nog iets van het niveau Mannsverk/Chavez komt.
Waarom die obsessie met CL? Eerste 2 eindigen in eredivisie is veel belangrijker. Volgend jaar is de CL veel luceratiever. Daar wil je bij zijn en moet je naartoe werken. En als je echt een CL-waardig team wilt samenstellen gaat dat lastig worden want ik denk dat alleen Hancko dat is.
Kunnen de helikopter 16 juli wel op de grond laten
Nou, zo erg als vorig seizoen zal t hopelijk niet worden
Kom op Feyenoord sla toe en niet weer naar die boeren gaan
Pushmelding op de telefoon: "Zijn voorkeur ligt bij PSV"

Let's see
Mmm zag gisteren ergens dat ie in z’n jeugd al voor psv was, klopt dus.
Wij leggen het altijd af tegen die *** boeren
Ach, genoeg vissen in zee. Laten wij lekker met een speler als hancko toentertijd komen
Nog zo'n lafaard die de strijd niet aandurft.
Laat ze in Eindhoven maar lekker teveel voor hem betalen dan.
Hoe kan 3m nu te gortig zijn? Je mag toch hopen dat de club dat niet WIL betalen, en dat er wel 3m minimaal beschikbaar is. Anders is het echt weer pure armoede.
Te gortig en niet willen is het zelfde pipo
Precies als het zo’n talent is verkoop je hem weer voor 15m dus lappen en je hebt hem
Een baard maakt dus niet slimmer….ga hem vandaag nog afscheren!
Zijn weinig tot geen comments van baardmans die serieus te nemen zijn.
Heb het idee dat feyenoord eerst de spelers wegdoen die zij niet meer nodig hebben
Dan gaat feyenoord heus wel hun lijstje af,en vergeet niet de spelers die nu te koop staan zeg maar zijn duurder dan over 2 a 3 weken
Waarom zou een beelen over 3 weken goedkoper zijn? Wat is dat voor een computer spelletjes logica
Lees eens goed pino
Heb het over zijn totaliteit
In het begin van de transfer periode worden spelers veel hoger ingeschat qua transfersom
Dat is een feit
@FTM is er al een knoop doorgehakt over welke buitenspeler er moet komen?
@ftm Buiten Szymanski en Beelen speelt er verder dus niets concreets? Denk je dat we voor de open dag nog een nieuwe Buitenspeler en rechtsback uit de helikopter zien stappen?
Tuurlijk wel. Niet alles lekt uit of wordt gemeld
Ftm hoe zit het met bijlow tranfer?
@FTM wanneer wilt feyenoord toe slaan op de transfermarkt? Wie hebben ze op het oog voor de plek van orrie? Wie komt verdediding versterken? En gaat er na lutsha nog iemand vertrekken (bijlow, hancko, santi)?
Dat was een random gerucht niet concreet toch?
Staat op de lijst en moet 5 miljoen kosten
Benfica en atletico willen hem ook maar zal wel door zijn management gedropt zijn
Kunnen ze de open dag niet gewoon later in de voorbereiding doen? Kunnen ze iig wat leuke aankopen uit die helicopter laten komen.
Die gaat naar 040 toe zijn jeugdliefde. Zonde van de tijd dit bericht.
Hij volgt op Instagram zowel als Ajax als PSV. Ik weet niet of dat dat heel positief is voor onze kansen.
Hij schijnt supporter van psv te zijn (geweest) maar of we nu transfers moeten afhangen van de instagram volgers vind ik ook wat ver gaan.
@FTM, zijn er goede kandidaten als vervanger van geertruida?
So far hebben we 5 namen gehoord, Brenet, van Ewijk, Sardella, Aroujl en Philips
Niet voor de scouting en staf, zoals ik het begreep
Ookal is het nog maar 5 juli,je hoort niks,zijn nog voor niemand concreet...
6 juli vorig jaar pas het eerste uitgekomen gerucht (Dilrosun)

Dit jaar al drie spelers binnen.
Maar dat je nog helemaal geen namen hoort waar ze interesse in hebben of concreet voor kunnen worden
We waren concreet voor Pepi en nu Beelen volgens mij, belangrijk is dat Szymanski rond komt want dan weet je hoeveel je kan besteden, anders heb je nog een aanvallende middenvelder nodig
Ze mogen toch nu wel een keer met namen gaan komen voor concrete interesse...
Hebben die überhaupt wel iemand op het oog?
Ben inmiddels zover dat ik een grotere hekel aan 040 heb als aan 020...Laat ze daar eens zelf scouts gaan aantrekken
Kan wel , maar ik heb niet zo'n hekel aan 020😂
Oh , nu is mijn dag verpest ,C1908 noemt me een mietje😂😂
Zelfde gevoel ze willen ook zo graag op ons lijken zo zielig.
We wachten nog steeds op dat ene nieuwtje haha
Het kan je ontgaan zijn, maar er is vandaag iets over Szymanski geschreven
En dat is ook nog steeds niet rond...
18.000.000 marktwaarde, tamelijk groot nieuws
Seba? Dat is toch huur??Of heb je nu over iets anders?
Het was toch even spannend dat wachten op het grote nieuws.pfff
Nee die is gelezen! Top dat je ons op de hoogte houdt
Was dat het grote nieuws van vandaag???
@FTM hoe staat het ervoor met de genoemde rechtsbacks?
Er speelt niets concreets (inkomends); Geertruida lijkt de stap naar RB Leipzig te gaan maken.
Pedersen heeft opties, nog geen knopen doorgehakt.
Wordt het eens tijd dat er wat gaat gebeuren.Straks tegen 040 voor de JC schaal hebben zijn het veld vol staan met targets van Feyenoord 😂
En is er nog nieuws over bijlow?
Voor nu even niet, ManUtd toch een poging wagen voor Onana maar zegt niets over belangstelling Bijlow
@ftm verwacht jij nog dat Feyenoord werk gaat maken van Chavez als opvolger van Kokcu?
Aangezien hij fan van psv is zal hij daar wel heen gaan