Onbevestigd
Z Marcos Lopez

Transfers

'Feyenoord en San José bereiken principeakkoord voor López'

FeyenoordTM

Na de primeur van 1908.nl van afgelopen vrijdag, lijken Feyenoord en de San José Earthquakes nu een principeakkoord te bereiken voor linksback Marcos López (22). Dat meldt journalist Aldair Santa Cruz Padilla vanuit Peru.

UPDATE 16:08 · Nederlandse bronnen bevestigen aan 1908.nl dat er 'inderdaad flink spel op de wagen is' voor López en hij nog wel eens snel naar Nederland zou kunnen komen.

De komst van Matías Viña wordt daarbij iets lastiger ingeschat: Er zijn enkele haken en ogen boven tafel gekomen, wat nog niet wil zeggen dat een deal van de baan is. Feyenoord heeft (nog altijd) goede kans op de komst van beide linksbacks.

Meespelen van López tegen Vitesse is uitgesloten: De werkvergunning van de Peruaan kan voor die tijd niet in orde gesteld worden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

heel mooi dat Fey naar jonge talenten kijkt en extra temperament kunnen we altijd goed gebruiken :-)....toch zie ik ook graag jonge NL talenten komen...@FTM staat Mickey vd Ven ook nog ergens op een scoutingslijst bijv of een ander NL talent?
p.s. een hele mooi site hebben jullie gebouwd....mijn complimenten
Volgens de Italiaanse krant La Gazetta dello Sport staat Club Brugge dicht bij Wilfried Gnonto. De 18-jarige Italiaanse spits van Zürich kostte eerst 12 miljoen, maar de vraagprijs is gezakt naar 8 miljoen
Dan zie je maar hoe graag die naar de eredivisie wilt hè ;)
Nou ja Belgische competitie is natuurlijk een aardig alternatief. Ook jonge spelers ontwikkeld en vaak springplank gebleken.
Igor Paixão is de naam waar het nu veel over gaat'.
Hoe mooi zou het zijn dat bij een forse verkoop van Aursnes we een pareltje terughalen voor weinig geld waardoor je Paixao en Gnonto kan halen. LB kost rond de miljoen en Vina huur je.
Als de nummer 6 die we gaan aantrekken niet al te duur is zie ik graag het geld van Aursnes naar Gnonto gaan inderdaad
Laat maar komen, een kuitenbijter voor een acceptabele som. Nu nog een bad boy voor de basis. Koundé is rond met Barça dus Sevila gaat komen voor Senesi, als Roma niets onderneemt met een deal met Viña.
Die kwam voor Diego Carlos, zoals ik begreep.
Is een linkspoot. Zijn bezig met Badiashile van Monaco. Lijkt niet waarschijnlijk dat Senesi die kant op gaat.
Feyenoord, from Holland, remains firm with his interest in hiring striker Igor Paixão.

Values are already considered good, but still do not reach the intended by the board of Coritiba, which still wants to keep a future percentage of the athlete.

Dit is wat er in Brazilië op Twitter geplaatst is. Het bod lijkt goed genoeg, alleen percentage nog geen akkoord. Beetje zelfde verhaal als bij Gimenez.
Ook wordt er gereageerd dat Paixao al 3 wedstrijden geen pepernoot meer raakt en al met zijn hoofd in NL zit, ook door get volgen en reageren op Feyenoord insta.
Waar rook is is vuur, schat nu de kansen voor Igor hoger in dan Gnonto. Maar goed ik ben maar een buitenstaander.
Kans is zeker hoger als Gnonto, daar hebben we al een week of 3 niks meer over gehoord terwijl met Paixao er steeds meer aanwijzingen zijn dat hij vertrekt. Je brengt met hem wel iemand die er naar alle waarschijnlijkheid meteen kan gaan staan. Wellicht heeft Gnonto meer potentie maar om al die miljoenen af te tikken hopend dat hij het ooit gaat waarmaken met slechts een seizoen in de Zwitserse competitie op zijn naam gaat Feyenoord waarschijnlijk niet doen
Is Coritiba niet die club waarvan selectie omkwam door vliegtuig ongeluk op weg naar wedstrijd voor Zuid Amerikaanse CL??
Prijs voor gnonto is verlaagd naar 8 milj naar verluidt..
En de interesse van 2 Belgische topclubs neemt steeds verder toe.
Moet je nagaan, zogenaamd 24 clubs achter hem aan terwijl die naar 12 miljoen kostte. Hahahha kan er echt niks van die vent.
Tjonge jonge begin jij nou ook al met gnoto🤣
Waarom kunnen ze voor die Bassey wel binnen 4 dagen een werkvergunning hebben geregeld en duurt het voor onze spelers zo lang?
Bassey komt uit Europa en niet uit een ander continent
Als hij komt dan vergaat het lachen me wel. Maar zie het nog nergens
Ik mag hopen omdat hij een kutclub heeft gevonden en niet naar Feyenoord gaat.
O ik zie het, gaat om AZ. pffieewww
Voorkennis? Van mij mag hij fijn naar AZ. Prima voetballer, maar blijkbaar alleen in systeem met 5 verdedigers tot nu toe. Eens kijken hoe hij functioneert met veel ruimte in zijn rug op het middenveld. Niet denk ik. Of zouden ze hun systeem gaan aanpassen om het hem naar de zin te maken? We zullen het zien.
Wat gaan ze met Pedersen doen wanneer ze hem niet verkocht krijgen? Heeft de snelheid en energie, maar je ziet nog steeds geen ontwikkeling in voorzetten en overzicht enz.
Gewoon lekker erbij houden, speelde een prima 30 minuten waarna hij onzichtbaar was. Je kan vinden van hem wat je vind maar als backup/roulatiespeler is de rechtsback nu een stuk beter bezet dan andere posities met hem. Ook pas een jaartje in de eredivisie gespeeld. Heb er wel vertrouwen in
Ontwikkelen? Bij Malacia werd ook lang gedacht dat hij alleen maar een harde werker was. Pedersen heeft (net als Walemark) snel veel stappen gemaakt in zn carrière dus dat hij hier en daar wat uitdaging tegen ging komen lijkt me logisch.

Wat mij betreft hoeft hij er volgend jaar nadat geertruida is verkocht er pas echt te staan.
- Senesi voor Vina + 8 miljoen in 3 termijnen tot 2024 van AS Roma.
- Kokcu voor 25 miljoen + 10% naar Everton of Napoli.
- Aursness voor 14 miljoen + 10% naar Benfica.

Bij elkaar is dat weer bijna 50 mijoen in de pocket.
Hoeveelste sta je in deze FM game?
En waarom precies die 10% voor een speler als Aursnes die behoorlijk op leeftijd is? Kan je toch beter de vraagprijs verhogen.
26 is behoorlijk op leeftijd? Bedankt. Voel me nu echt oud😅
Nouja hij is 27 over 2 maanden en na een seizoen benfica is die 28. Dus ik begrijp sterker wel
Nouja hij is 27 over 2 maanden en na een seizoen benfica is die 28. Dus ik begrijp sterker wel
Ik heb niet het gevoel dat vina een blijvertje is. Meer een verdediger dan een speler die langs de zijlijn blijft opkomen. Denk dat het bij 1 jaar huur blijft om lopez klaar te stomen.
Waarvan maar 20 miljoen besteed kan worden.
Snap niet dat we steeds spelers overnemen van de laaggeklasseerde teams. Zowel Gimenez als deze Peruviaan spelen bij de voorlaatste elftallen in Amerika en Mexico. Bij Dallas en Houston kan je ook backs ophalen, of de spitsen van de top 3 Mexico, Uruguay.

Bijvoorbeeld Driussi, linksbuiten van Austin heeft hele goede Stats(14 goals in 23 wedstrijden), 3 jaar voor Zenith gepeeld...
Wat betreft laag en hoog geklasseerde teams in VS, daar is natuurlijk ook geen pijl op te trekken. Houston en Dallas waren vorig seizoen ook zeer wisselvallig. Ook zijn spelers als Ferreyra, Pomykal en Driussi onbetaalbaar. En Gimenez juist knap toch dat hij dit seizoen 1 op 1 liep bij een voorlaatste van Mexico. Normaliter is Cruz Azul gewoon een topclub in Mexico
Ja mee eens, ben wel benieuwd voor hoeveel de Amerikanen Driussi uit Zenith hebben weggeplukt. Hij is voor 15 miljoen uit Argentinië opgepikt
Durf ik niet te zeggen maar weet wel dat het niet heel veel was bij Zenit. Daarvoor in Argentinië wel altijd al groot talent
Tegenwoordig met de data analyse die ze uitgebreid doen voordat ze een speler kopen , zal er wel redden zijn waarom ze juist voor Lopez gaan. De tijd van kopen obv en video is voorbij...

Ik heb vertrouwen in de technische staf, Giminez is een potentiële topper.. believe me
Zal prima veldwerk verricht zijn, ik zie in de Amerikaanse competitie meerdere opties van 25/26 die er direct kunnen staan. Deze kosten dan wellicht 6-8 miljoen, maar daar hebben we er wel 1 van nodig, in ieder geval voor LB als winger
Feyenoord gaat dat soort bedragen niet uitgeven voor spelers van 26 jaar. Feyenoord wil spelers namelijk voor duurder verkopen dan dat ze deze kopen. Duurt nog wel even voordat we financieel zo gezond zijn dat we dat soort aankopen gaan doen verwacht ik.
Prima als back-up en voor de toekomst. Een goede eerste linksback huren en volgend jaar mag Lopez het laten zien
Volgens mij hebben ze een nieuwe uitdrukking geleerd bij 1908. Heb de afgelopen week vaker "spel op de wagen gehoord" dan in de rest van mijn leven voor deze week.
It’s happening 🎖🤝🏽✍🏼
Heren/ dames

Stop met de betutteling - laat hier alles gezegd kunnen worden en toch zeker de naam van een oud speler als ******** (B erg huis). Ik hoorde dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij ******
*** kontneuken ***** ****** hondekop.
Ff aan het checken wat er wel en niet mag...
Kan het eigenlijk wel waarderen dat kontneuken wel geschreven mag worden en onze verrader ******** niet.
Volgens mij bedoel je hun nieuwe aankoop Bergwijn? Een andere Berg ken ik niet.

Misschien dat hij op de bank zit maar ik begrijp van Driesen dat reservespelers mislukkingen zijn dus we ze geen aandacht hoeven te geven
Wedstrijd van Earthquakes afgelopen weekend 40 minuten gekeken. Lopes is erg aanvallend ingesteld, staatbheel hoog op het veld, is snel en goede voorzet lijkt het. Door aanvallende speelstijl liep zijn man wel af en toe erg vrij. Opvallend was wel dat hij de zuid Amerikaanse vallende ziekte lijkt te hebben. Bij de minste aanraking lag hij op de grond te rollen. Dat moet er echt uit.
******** wil ik ook niet meer zien
Van mij mag de beste speler van Ajax of PSV best komen. Als dat kan sta je er lekker voor. Van mij had in het verleden Ziyech best mogen komen om maar wat te noemen. Ik maak wel een uitzondering voor mega etters als Antony of hoe dat figuur ook mag heten. Voor de rest liever geen spelers met te lage handelingsnelheid en zonder overzicht. Geen blinde dravers alsjeblieft. Dan vallen de meeste spelers wel af.
naaien we de neuzen ook een keer een kaart aan.
Welke speler zouden jullie nooit in een feyenoord shirt willen zien?
100% Tadic. Wat een rotkop/uitstraling heeft die gast. Maar Anthony wil ik ook niet zien in een Feyenoord shirt! echt een ****** mannetje is dat zeg.
Alles wat speelt bij 020, aub niet in ons mooie shirt
Nee die mag voor de verandering blijven😉
Enige uit dat 020 die ik kan respecteren is frenkie de jong, gewoon normaal en sympathiek. De rest allemaal tyfuussssslijaaaarsssss
Frenkie is stiekem een Feyenoord fan...
Laten we hopen dat het snel rond komt, is er al iets meer bekend over de linksvoor positie
Nee anders had je er wel wat over gelezen
Lb en cvm hebben nu meer prioriteit
Verdedigend middenveld heeft pas prio wanneer vertrek Aursens bekrachtigd wordt
Alle kwaliteit is welkom, wat een treurnis op dit moment, niet om aan te gluren
Geen idee of deze jongen goed is want ken hem verder niet. Maar ben blij dat we een linkerverdediger hebben gescoord!
Mooi! Dat ook deze primeur uitkomt jullie zijn goed bezig👍🏻. Nu nog Vinå en Paixao hopen al hoewel ik Ipv Paixao graag nog steeds Gnonto zou willen zien komen
Geen idee of deze jongen goed is want ken hem verder niet. Maar ben blij dat we een linkerverdediger hebben gescoord!
@ftm hoe staat het ervoor met Viña? Mag/kan je al iets meer vertellen?
Staat nu in de update van dit artikel
Lekker verder gaan waar we vorige week mee bezig waren jagen op de markt
Leuk .. nog geen linksback voor zondag .. volgens mij zij meneer slot dat hij iemand wilde die meteen kon starten .. volgens mij is dit hem dan niet
Helaasch, maar prima nieuws verder.
"Meneer Slot" zal vast begrijpen dat niet alles zo kan gaan als dat hij wenst. Bovendien is ook hij uiteindelijk maar een passant en dienen Arnesen/Te Kloese aan de langere termijn te denken.
Nu nog een linksback die er meteen staat. Slot had het over een lb die direct beschikbaar was.
Versnelt visum aanvragen en met de kano snel naar de Maas!
Ik las dat Paxiao ook snel gaat komen jongnesssssss
In grote sprookjesboek denk ik
Kabouter komt sws uit het sprookjesbos dus grote kans idd
Ik loop je beetje te pesten om je naam😂
Laten we hoen dat je gelijk heb
Mooi 👍🏻👍🏻, maar wie zie jij liever Gnonto of Paixao
We wachten wel op de ‘It’s happening’