Primeur Bevestigd
hoffenheim

Nieuws

Feyenoord gaat oefenen tegen Hoffenheim

FeyenoordTM

Feyenoord en Hoffenheim gaan elkaar treffen in Oostenrijk. De Rotterdammers zijn uitgekomen bij de Bundesliga-club voor een oefenduel omdat beide clubs hun tenten opslaan in het Alpenland ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Feyenoord gaat in week 29 op trainingskamp in Saalfelden; Hoffenheim gaat op trainingskamp in Kitzbühel. Beide plaatsen liggen zo'n vijftig minuten rijden van elkaar verwijderd. Waar het oefenduel gaat plaatsvinden is nog onbekend.

Ook een exacte datum staat nog niet vast - maar wie de agenda van beide clubs er op na slaat, merkt op dat zaterdag 22 juli een logische datum kan worden voor het oefenduel. De clubs zelf communiceren op een later moment details.

Update 16/7 — 13:04 • Feyenoord oefent inderdaad op zaterdag 22 juli tegen Hoffenheim. De locatie is nog onduidelijk, maar het lijkt in de omgeving van Saalfelden te worden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoe staat t met alle transfer geruchten?
Op het YouTube kanaal van ESPN:
Livestream van het Feyenoord Festival (Open Dag) !

❤️🤍
🖤🖤
Wilde Eintracht niet? Konden ze nog wat targets stelen.
Heeft iemand al meer informatie over het trainingskamp? Meer dan Feyenoord zelf kenbaar maakt.
Bv. trainingen, hotel etc.

Ik wil graag met mijn zoontje van 4 langs gaan.
Het zou voor de hand liggen dat de wedstrijd in het Steinbergstadion in Leogang is. Dat ligt tussen Kitzbühel en Saalfelden in. Bovendien speelt SC Leogang die dag een uitwedstrijd.
Ik las Apenland in plaats van Alpenland.
Ik las Tom-VVV in plaats van Tom-VV 🤔