Betrouwbaar
lucas-robertone-bron-twitter-u-d-almeria

U_D_Almeria [Twitter]

Transfers

'Feyenoord gecharmeerd van Lucas Robertone'

FeyenoordTM

Lucas Robertone geniet belangstelling van Feyenoord. Dat weet Gianluca Di Marzio maandagmorgen te melden.

De 26-jarige centrale middenvelder van UD Almería kan ook als rechtsbuiten uit de voeten en zou minimaal tien miljoen euro moeten kosten.

Het afgelopen seizoen was de Argentijn in de La Liga goed voor twee doelpunten en zeven assists in zevenendertig optredens.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Bezig met een transfer check, Rutger?
Dit zou een mega transfer zijn voor Fey. Ws te duur voor ons om te halen. Fingers crossed...
Klopt het dat Feyenoord een bod van 10 miljoen gaat doen
Vind ik persoonlijk een leuke speler! net 26 ervaring en vind 26 jaar een prima leeftijd en ziet er zeer goed uit. mutifunctioneel ook.
@FeyenoordTM hoe groot schat jij het dat Feyenoord hier serieus werk van gaat maken? Lijkt mij financieel niet haalbaar toch gezien de prio op de aanvalslinie ligt.
10m voor een 26 jarige vind ik wel veel geld.
Denk niet dat we veel geld gaan terugverdienen hierop.
Gaan nog 25 namen gedropt worden... we zien het wel...
Volgens de podcast willen ze voor elke positie 15 namen op een lijstje..

Dit is de hoeveelste naam voor je t middenveld en de RB positie?
Er zullen dus nog meer namen gaan volgen.

Compilatie laat zien dat hij een goeie voorzet heeft en redelijk snel zo te zien..

Op naar de volgende naam..
Wie zegt dat alle 15 namen worden geplaatst op 1908
Heb het filmpje nog niet bekeken, maar effe serieus. Een aanvallende speler vanaf middenveld of rechtsbuiten die in 37 wedstrijden 2x scoort en 7 assists geeft..... Is toch veel te weinig??
Houd toch eens op met je scoreboard journalistiek man. Dit is een dynamische middenvelder, iets wat we goed kunnen gebruiken. Heeft het prima gedaan in de Laliga, een topcompetitie. Zou een goede aanwinst zijn
Heel ander niveau dan de Champions League? Want dat is de kwaliteit waar we naar moeten zoeken tegenwoordig.
Dat is niet bizar veel, maar de stats van Gimenez waren ook niet echt super als spits.

In de Mexicaanse competitie 82 duels, 15 goals. Deze info van Flashscore bekeken, gaat alleen om de competitie dan.

Ik heb vertrouwen in Te Kloese en Slot dat er weer een goed elftal staat.
Technische speler,met een mooie trap en redelijk snel zo te zien.
Ziet er goed uit en kunnen we die nr 9 er ook gelijk bijnemen voor in de spits😋die kunnen elkaar lekker vinden en schiet ze wel binnen.
Als ik al deze berichtgeving lees ben ik bang dat Gimenez voor een monsterbedrag weggaat (±40 miljoen) en dat dan pak hem beet 30 miljoen daarvan herinvesteerd mag worden, bovenop het al aanwezig transferbudget.
Gimenez is (nog) geen 40 miljoen waard, dus ik zou me geen zorgen maken.
Even wakker worden. Wij krijgen nooit meer dan 20 miljoen voor Gimenez. Ja, ik zou het ook graag anders zien, maar het is onze realiteit
Compilatie ziet er goed uit. Deze speler zou de rol van Kokcu enigszins op kunnen pakken. Vraag me alleen wel af of dit financieel haalbaar is gezien je nog 2/3 nieuwe buitenspelers en 1 spits nodig hebt...
Lijkt me net te oud. Beter max 24 jaar scouten.
Zou ik niet aan beginnen, zijn naam bevalt me niet.
Yesssss nu gaat het interessant worden zuid amerikaans altijd goed
Kan wel wat.
Wel type speler voor spel van Slot
Maar zullen nog wel meer namen voorbij komen de komende weken.
Rechtspoot. Zou een linkspoot zoals Chavez of een tweebenige speler niet logischer zijn als opvolger Kokcu? Daarnaast lijkt me 10 miljoen aan de hoge kant als er ook nog een dure buitenspeler, reservespits en LCV moet komen. Wel aardig wat assists en evenveel gele kaarten. Ben benieuwd.
Deze jongen kan ook als buitenspeler
Vooral die gele kaarten gaan je opbreken op een gegeven moment
Dat zijn er wel erg veel inderdaad. Aan de andere kant heeft Feyenoord dan ruim genoeg middenvelders om het op te vangen als hij niet direct rood pakt ;-) Lijkt me verder wel een goede voetballer. Vraag me wel af hoe financieel haalbaar het is om zo'n speler, een van de genoemde buitenspelers, een reservespits en een LCV te halen. Wat ik wel prettig vind is dat vrijwel alle genoemde mogelijke aanwinsten technisch begaafde spelers zijn en niet van die brekebenen die een bal afpakken en dan naar de verkeerde kleur spelen.
Je hebt niet 1 linkspoot voor de basis op het middenveld. Je ziet bij Robertone dat, wanneer hij aan de linkerkant staat, het hem extra tijd kost om de bal voor zijn rechter leggen. 10 miljoen gaat Feyenoord toch ook nooit betalen? Zeker niet, zoals gezegd wordt, dat de prio elders ligt
Ik heb zelf de podcast niet helemaal beluisterd. Maar las ergens dat Rutger zei dat Feyenoord op dit moment rond 25 miljoen kan besteden? Dan zou ik zelf eerder voor een linkspoot als Chavez op het middenveld gaan als je dan toch een ervaren middenvelder haalt. Ik had gelezen dat die tussen de 6-8 miljoen kost. Dan nog een goede linksbuiten erbij zoals Chaibi of Nakamura (of Summerville die volgens mij op beide flanken kan spelen), een talentvolle LCV en een derde keeper (die zal niet veel kosten) en je hebt een aardige selectie. Andere aankopen kun je laten afhangen van wie er vertrekt. Je kunt natuurlijk wel iets met je aankopen schuiven als je bijvoorbeeld een LCV huurt of voor een laag bedrag koopt. Dan kun je nog een extra speler halen. Ik zelf hoop eigenlijk dat Dilrosun en Walemark nog voor minimaal het aankoopbedrag worden verkocht en Feyenoord een betere rechtsbuiten weet te halen. Dat lijkt me nog wel lastig.
En dan Bullaude weer in de wachtkamer plaatsen zeker?
Zo zonde.
Bullaude is een nr 10, geen centrale middenvelder. Dit is een vervanger voor Kokcu. Ziet er uit als een dynamische en technische speler. Kunnen wij wel gebruiken denk ik. En heeft inmiddels goede ervaring op internationaal niveau.
Maar goed, het is een maar een filmpje. Ken deze jongen verder niet.
Of hij is niet zo goed als men zegt.
Dat kan ook natuurlijk.
Al zou me dat zowel verbazen als teleurstellen. Want wat ik van hem gezien heb in de minuten dat hij mee mocht doen, dat beviel me wel.
Al waren dat slechts 280 minuten ofzo. In de eredivisie heeft Aursnes(!) Zelfs meer minuten gemaakt. Voor een jeugdspeler is dat oke, maar voor een aankoop is dat gewoon slecht. Moet in de voorbereiding echt aan de bak anders kan het heel snel afgelopen zijn.
Die moet echt nu meer gaan spelen en kansen krijgen
@ftm zijn we ook geïnteresseerd in Jonathan varane ?
Het rijtje wordt eindeloos lang met alle namen die MOGELIJK interessant kunnen zijn voor Feyenoord. Allemaal geklets van zaakwaarnemers, dat is tegenwoordig het nieuwe businessmodel....
Hmm. Ben benieuwd hoe realistisch dit is. Dit omdat we niet oneindig veel geld hebben en we niet zomaar weer 10 miljoen gaan uitgeven voor nog een middenvelder/rechtsbuiten. Wel een interessante speler.
goede speler , een echte versterking , zou mooi zijn als ze hem weten te strikken
@FTM is Feyenoord bezig met een back up LCv ma vertrek rasmussen?
Dit lijkt mij vrij onwaarschijnlijk
@ftm, je hebt eerder vermeld dat Feyenoord een hele goeie keeper op het oog heeft. Is dit omdat Feyenoord niet genoeg vertrouwen heeft in Bijlow als eerste keeper? Of omdat er veel belangstelling is voor Bijlow?
Zoals hij het in de youtube podcast zei, kwam het op mij over dat het een schaduwlijst is voor als Bijlow mocht vertrekken. Gaf daarbij ook gelijk aan dat er nog geen belangstelling is voor hem.
Ach...dus de beleidsregel dat een vertrekkende speler altijd wordt vervangen door een jongere speler is alweer ingetrokken? 10mln+ voor een speler van 27, nooit doen.
Want Feyenoord 1 is een jeugd elftal waar geen ervaring nodig is? Wat een onzin met je jongere speler
Dat is geen onzin... Dat heeft Feyenoord zelf aangegeven dat dat het beleid is...
Ik verzin dit niet, de club heeft geroepen dat verkochte spelers altijd zouden worden vervangen door spelers die jonger zijn dan de verkochte speler, om op die manier maximale waardevermeerdering te creëren. Iemand van 27 zal niet heel veel meer in waarde gaan stijgen.
Ook wel weer een dure speler.. is dit als vervanger van Kokcu? Want zal niet voor rechtsbuiten gehaald worden, lijkt me?
Waar zou die moeten spelen op het middenveld? Geen type Kokcu. Maar goed, het middenveld wordt sowieso denk ik anders ingericht. En voor rechtsbuiten heb je al Paixao, Ali en een eventuele aanwinst.
De perfecte kökcu vervanger in mijn ogen. Paar dagen geleden al gemeld dat ik hem live in het stadion heb zien spelen met almeria tegen real madrid en in die wedstrijd was hij zo goed. @FTM denk je dat hij haalbaar is voor feyenoord.
@FTM is dit serieus? Wat een bedragen weer niet normaal.
Bedragen tegenwoordig zijn zo. Tis niet meer zoals een jaar of 5 6 geleden
Klopt. Daarom moeten wij onze spelers ook duur verkopen.
Budget is rond de 12 miljoen schat ik zo in. Dan lijkt het me niet handig om alles in 1 speler te stoppen
Rond de 25 werd gister gehint in de podcast
Zou wel gek zijn. Met vorig seizoen rond de 30mil
Er is al ongeveer 12 miljoen uitgegeven aan Zerrouki, Wellenreuther, van den Belt en waarschijnlijke huur Szymanski.
Dat is in dit boekjaar. Vanaf 1 juli volgend boekjaar ( luister de podcast maar)
Dit zou een topper zijn hoor.is dit realistisch ftm?
hoeveel is er beschikbaar voor feyenoord op dit moment
Was 23 miljoen euro boor de verkoop van kokcu
Denk dat het rond de 35 zal uitkomen en dat zal wel moeten ook
Ze willen,
2 buitenspelers
Een rechtsback
Een lcv
En een spelverdeler
En moet een derde keeper bij
Spelers die geloosd moeten worden zijn,
Dilrosun
Jahanbacks
Tabouni
Verhuur
Wallemark
Slory
Baars
Klein
Nesto groen
Rutger (FTM) zei gisteren in de podcast dat het transferbudget op dit moment ongeveer gelijkwaardig is aan het bedrag dat 3 spelers vertegenwoordigen op transfermarkt.com. Dat is ofwel 3x25 miljoen of 3x4 miljoen, haha.

Ik kan me niet voorstellen dat het 12 miljoen is met de verkoop van Kokcu, de CL inkomsten en andere verdiensten. Al vind ik 75 miljoen extreem veel eigenlijk.
Of hij doelde op 25 miljoen, daar het 3 spelers zijn die ook die waarde hebben. Dat lijkt mij realistischer en heb ik het verkeerd begrepen.
Ik denk ook dat dat hrt laatste is
Ik dacht dat hij daarmee 25 miljoen bedoelde. 3 spelers (Hancko,Geertruida,Gimenez) hebben deze waarde, maar niet dat je het 3x moet optellen.
Hij zei er ook bij dat er al een aanzienlijk deel was gespendeerd aan Zerrouki.
Denk eerder de waardes van gimenez hancko en geertruida inderdaad. Maar niet 3x 25. Gewoon 1x 25mil. Tenzij er spelers vertrekken
Gewoon doen, prima speler.
Mocht hij weer international worden bij ons, stroomt het geld binnen