Transfers

Feyenoord in de markt voor Adil Aouchiche

FeyenoordTM

Na het definitieve vertrek van Guus Til naar PSV is Feyenoord nog altijd naarstig op zoek naar versterking op het middenveld. Feyenoord verbreedt de selectie mogelijk deze window nog met Adil Aouchiche (19), zo melden goed ingevoerde bronnen aan 1908.nl

Aouchiche, vorig seizoen met AS Saint-Étienne gedegradeerd uit de Ligue 1, is jeugdinternational van Frankrijk onder 20. Inmiddels verkeert de middenvelder in zijn laatste contractjaar bij Les Verts, waardoor Feyenoord zijn kans schoon ziet om toe te kunnen slaan. 

In de zomer van 2020 kwam Aouchiche over van Paris Saint-Germain, waar hij de jeugdopleiding doorliep. De Fransman met Algerijnse roots was in 70 Ligue 1 duels goed voor 2 goals en 9 assists. Aouchiche behoort steevast tot selecties van Franse jeugdelftallen, waar de aanvallende middenvelder vanaf de onder 16 nog een stuk productiever bleek: 22 goals in 48 duels.

De Fransman staat zelf óók open voor een vertrek naar Feyenoord. De Rotterdammers lijken zich op korte termijn te gaan melden met een officieel bod in de hoofdstad van het Franse departement Loire.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

kopen dit zou een groot talent zijn. En niet Boetius .
Op basis van de verschillende filmpjes die online te vinden zijn komt hij heel vaak ook van de linkerflank. Dit sluit natuurlijk dan weer perfect aan bij de opmerkingen van Slot dat Feyenoord vooral veelzijdige spelers zoekt waar je ook mee kunt schuiven. Deze jongen kan samen met Dilrosun de flanken en aanvallende middenveld afdekken. Walemark wordt ook op 10 geprobeerd naast de rechterflank.

Kortom het zou ons wel veel mogelijkheden geven!
Een korte schets van hoe het er volgend jaar uit moet zien.

Bijlow\Marciano
Pedersen\Geert\Benita Trauner\Geert Senesi\Hacken Hacken\Breinburg

Kokcu\Jens Aursnes\Wieffer\Hendrix

Aouchiche\Basset\DilrosunWalemark\Ali Gnoto\Dessers\Danilo Dilrosun\Taabouni


Prima selectie om mee aan het werk te gaan, als het meezit worden wij gewoon kampioen. Ik heb er alle vertrouwen in met Arne!!
Hoop dat het uitlekken van dit bericht Ajax niet wakker schudt.
Waarom toch altijd die vrees voor 'uitlekken schudt anderen wakker'? Die vrees leeft echt alleen bij Feyenoord, serieus. Fans van vergelijkbare clubs (Rangers, Celtic, Marseille, PSV etc.) vinden accurate info rond transfers altijd heerlijk en hoor je nooit die angst uitspreken. Deze jongen wil gewoon naar Feyenoord, en Feyenoord weet wat het moet betalen.
Omdat Feyenoord niet de meest kapitaalkrachtige is en zo’n jongen graag naar Feyenoord wil, maar ook wel naar andere clubs.
Dat is dan jammer. Maar ik gok wel dat de scouting goed genoeg is voor overige targets. Geen nood aan de man als een target geld boven iets waarmaken in De Kuip verkiest.
Persoonlijk hoor ik graag de namen . Maar eerder zei jij zelf dat je de namen niet geeft I.v.m proces eventueel verstoren. Kom maar op met meer namen …
Moeten gewoon uitgaan van eigen kracht. Feyenoord heeft een speler zó veel te bieden, ook dingen die anderen niet kunnen bieden (dus buiten geld om)
@ftm even off. hoe zit het nou met die 40% van de transfersommen? Is het met een volgende verkoop ook nog 40% ?
@FTM heeft Feyenoord al direct contact mrt Zürich over Gnonto?
Ik begreep dat Feyenoord bezig is met een Japanse speler, klopt dat @FTM?
Vraag me af wat deze jongen moet kosten. Heeft een aantal jaar terug leuk gespeeld voornamelijk in de jeugd, maar lijkt mij geen lopende 10 en ook de fans van Saint Etienne zijn niet bepaald positief. Zeker nog veel talent, maar lijkt in een erge dip te zitten en ook geen makkelijke jongen lees ik
Ik las wat Saint-Etienne fans vragen om 8 miljoen, maar ik denk dat hij tussen de 3-5 moet kosten.

Man heeft 1 jarig contract. Aldus "mijn voorspelling."
Gedegradeerd, 1 jaar contract, talent dat nog steeds echt door moet breken.
Gezien onze situatie moet je daar niet meer dan 3m + bonussen voor uittrekken.
Zou voor mijn gevoel eerder een opvolger zijn voor de positie van Kokcu.
Nooit van gehoord, maar krijg bij elke speler die in verband wordt gebracht wel goede gevoelens, je merkt wel echt dat er een goede scouting zit en met kers op de taart een capabele trainer die niet alleen op
Korte termijn kijkt maar ook mee denkt met de club. Ik heb eerlijk gezegd volste vertrouwen in alle namen die voorbij komen. Gnonto door of niet door interesseert me in tegenstelling tot andere die zich helemaal laten ophypen niet zoveel. Ik vertrouw er gewoon op dat het wel goed komt, mocht die niet komen vertrouw ik erop dat ze al een ander goed alternatief hebben op de radar. En aub stop met dat voorstellen van spelers, ga eens lekker achterover zitten en laat het lekker allemaal gebeuren.
Nee joh, gewoon namen blijven droppen. Arnesen schrijft maar mee ;)
Dit was een giga talent altijd. Wel eentje die zich in de eredivisie echt kan gaan ontplooien tot geweldenaar. Zeker aan de hand van god… eh Slot.
Ben benieuwd wat hier uit gaat komen. Het lijkt me wel een goede speler gezien zijn potentie. Alleen vraag ik me dan af of dit dan niet ten koste van bijvoorbeeld een Taabouni gaat die ook op die positie uit de voeten kan. Of zal Taabouni meer vanaf de flanken gebruikt gaan worden?
Slot heeft aangegeven dat Taabouni 3e keus is op elke positie waarvoor hij in aanmerking komt.
Ik heb vaak kritiek op Krabbendam maar wat betreft Gnonto vind ik hem best realistisch eigenlijk. Na alle hype van de afgelopen weken zou je bijna denken dat Messi naar Rotterdam komt. Realistisch gezien is Gnonto gewoon een talentje dat zeker tijd nodig zal hebben om te wennen aan het systeem, niet een speler die er direct zal staan en er 20 in gaat knallen. De verwachtingen zijn op dit moment te hoog, en ze zijn eigenlijk ook op weinig gebaseerd. Ik zie hem nog steeds graag komen hoor, maar als zijn komst ten koste zou gaan van een speler die zich meer bewezen heeft in bijvoorbeeld de Europa/Conference League dan is het geen goede zaak..
Kokcu is 20 en ook bepalend. Gotze ramde de winnende erin tijdens een WK finale op die leeftijd. Goed genoeg is oud genoeg.
Rare vergelijkingen, Kokcu en Gotze op die leeftijd hebben al veel meer bereikt dan Gnonto. Ik zeg niet dat een jonge speler niet bepalend kan zijn, maar Feyenoord kan het geld maar één keer uitgeven en in mijn optiek hebben bewezen spelers in dat geval de voorkeur.
We hebben het over een international Italie dat potten brak vs Duitsland. Te goed is voor de jeugdteam van Italie. 18 is en de Eredivisie gewoon makkelijk aankan.

Is gewoon easy money na een tijdje. Hij kan snel doorgroeien tot een topspeler
Geen international geworden op basis van prestaties in ieder geval. De enige reden dat hij toen mee mocht doen met (een heel erg pover) Italië is dat hij een dubbele nationaliteit heeft. Italië heeft hem nu ''geclaimd'' en nu Ivoorkust hem niet meer kan strikken zal hij ook een tijdje niet meer in aanmerking komen voor die selectie.
@FTM. Heeft Feyenoord echt interesse in Jóhannesson? 2 jaar geleden had je aangegeven dat dit wel het geval was, maar daarna ging die naar Kopenhagen.

Persoonlijk word ik enthousiaster van hem dan van deze Aouchiche (deze ken ik helemaal niet)
Heeft nog 4 jaar contract daar en ze zullen daarom wel het dubbele willen van zijn waarde (4mln)
Mede-kameraden, worden jullie ook af en toe zo moe van onze clubwatchers? Meerendeel van het nieuws van Krabbendam en Gouka is negatief en daarnaast delen ze echt minimaal relevant Feyenoord nieuws. Als ik het dan zo af en toe vergelijk met Rik Elfrink van PSV waar veel meer enthousiasme uitstraalt…
@FTM, hoe werkt dat precies met clubwatchers? Worden deze aangesteld door Feyenoord? Of is dit VI? Kunnen ze ook ontslagen worden? Tijd voor een frisse wind denk ik..
Ze worden sowieso niet aangesteld door Feyenoord natuurlijk, dat schaadt automatisch het hele idee van objectiviteit. Dat zullen de bladen zelf wel bepalen, het hoeft geeneens een eis te zijn dat je zelf ook supporter bent van die club.

Het punt met iemand vervangen is dat diegene er weer heel veel tijd en moeite in moet steken om de juiste connecties en vertrouwe***anden te leggen.

Kortom, leer er maar mee leven ;)
Hmm oké, ik lees vaker kritiek op Krabbendam en Gouka als watchers. Heb af en toe het gevoel dat ze er ook niet meer zo’n zin in hebben. Hopelijk worden ze snel vervangen..
Ik wilde exact hetzelfde als Malacia12 gaan typen.

Martijn Krabbendam kicked erop om maar steeds tegen de stroming in te willen gaan, door de Feyenoord fans steeds dom te doen laten lijken.

Dat daarnet ook met Gnonto gelezen. Die man houdt er niet van te communiceren met de fans, maar deze liever publiekelijk voor *** te zetten.

Had altijd gedacht dat Mikos een *** was, maar Martijn kan een partijtje zeiken over de fans. Die man haat ons echt met passie
Is toch eigenlijk te bizar voor woorden als clubwatcher. Een positieve en enthousiaste clubwatcher kan voor zoveel rust binnen een organisatie zorgen. Een clubwatcher heeft oprecht veel invloed met het brengen van nieuws. Zowel medewerkers van Feyenoord als de gehele aanhang. Ik ben jaloers op PSV.
Is Gouka officieel ook een Feyenoord watcher? Van hem word ik wel eens moe, ook omdat ik het idee heb dat hij echt geen info heeft.
Krabby klinkt negatief en soms komt hij met nieuws dat iedereen al weet, maar over het algemeen is hij wel reëel eigenlijk. In de Podcast vind ik hem overigens een stuk schappelijker
Helemaal mee eens maar blijkbaar verkoopt slecht nieuws over Feyenoord goed omdat iedereen altijd die topics opent en leest
@ftm is eigenlijk Hilgers van Fc Twente nog in beeld? Verder complimenten over de berichtgeving hier op 1908.nl.
@FTM krabby geeft aan dat Slot helemaal niet enthousiast is over Gnonto. Slinken onze kansen om hem binnen te halen, update?
Voornamelijk benieuwd wie bij het rechter eind had wat gnonto betreft. Jij of krab?
Dan moeten ze beter informeren
Feyenoord inmiddels in onderhandeling?
Krabby moet kappen met Feyenoord watcher te zijn. Heeft al een keer een ban gehad van Feyenoord en toen was Leiden in last. Weg met deze anti Feyenoorder en pro Sparta man. Slecht voor de club en heeft nooit echte scoops!!
Martijn krabbendam zeikt Gnonto nu al af. Jezus wat een zeikerd is dat toch verschrikkelijk.
Echt een verschrikkelijke gast inderdaad. Je hebt soms echt van die figuren die alleen maar negatief zijn.
Veel interesse maar nog weinig concrete biedingen. Ik hoop dat ze eerst zsm Hancko rondmaken. Die is momenteel het hardst nodig.
Lees op andere sites wel hoopvolle berichten over deze jongen dus dat maak ik wel nieuwsgierig. Word tijd dat we nu ook zo’n jongen eens binnenhalen ipv alleen interesse.
@FTM naam Wijnaldum niet gevallen? Ik weet het, verdiend een godsvermogen. Maar zal inmiddels op z'n 31ste toch wel eens genoeg geld hebben verzameld?
Wordt pas over 2 jaar interessant, eventueel
Dus als het een beetje meezit komt er binnenkort een aanvallende middenvelder, een linker(centrale) verdediger en een spits/linksbuiten? Lekker bezig hoor.
@FTM.. hoezo gaan ze niet voor Nicolas Castro? Dat is toch veel meer een 10!
Die zal wel een stukje duurder zijn
@ftm Zeker een leuke speler met nog veel groei potentie & is feyenoord ook nog steeds geinteresseerd in Ola Brynhildsen?
James rodriguez is momenteel in Eindhoven (zie insta). Ik zeg kapen!
Trainingskamp in Eindhoven? Bijzonder haha maar kan natuurlijk hoor
Lijkt me zwaar onverstandig. Past niet in het systeem, blessuregevoelig, is al aan het afbouwen in de zandbak en verdient een godsvermogen.
Ik ben (op basis van video’s) niet echt overtuigd. Voor m’n gevoel kun je van Diemers misschien nog wel betere video’s maken in z’n Fortuna tijd…
Misschien kunnen we 'm ruilen dan voor Diemers.....
Als dit nieuws de deal maar niet in gevaar brengt….
Niet echt indrukwekkende statistieken bij het eerste elftal. Ja in de jeugd elftallen scoren veel spelers vaak genoeg. Alleen de snap naar de volwassenen is toch een stuk lastiger voor die technisch begaafde balvirtuozen.
Hij is vooral een goede passer, kijk maar naar zijn keypass stats
Scorebordjournalistiek. Kijk eens naar z'n voetballende kwaliteiten.
Technisch zeer vaardigde speler! Samen met Dilrosun een bak aan creativiteit binnen gehaald ! Ben zeer blij met het nieuwe scoutingsysteem👌🏻👌🏻
We hebben nog niets "samen" binnengehaald...
😂😂 pff ff huilen! Was uiteraard uitgaande dat de transfer rond komt!
Creativiteit is wat we nodig hebben.
Benieuwd welke spelers nou echt komen, komen veel namen voorbij laatste dagen
@FTM is feyenoord ook nog steeds geinteresseerd in Ola Brynhildsen? Dit kwam ergens in mei in het nieuws maar sindsdien niks meer gehoord
Is volgens mij geen heel waarschijnlijke transfer gezien de belangstelling voor hem.
Hij volgt feyenoord anders wel op insta👀
Voelt als een FM transfer. Is ie toevallig ook een wonderkid?
Neemt ie zn eigen traangas mee dan?
Goede speler, is geen nummer 10 alleen. Lijkt meer qua speelstijl op kokcu, voor op 8
Interessante speler maar wel weer middenvelder..
We hebben ook Basset en Hendrikx nog. Maar oké, nog een middenvelder is geen overbodige luxe. Al hoop ik liever op een spits en wat verdedigers.
@FTM heeft Feyenoord interesse in een Castellanos?? Of is dit totaal uit de duim gezogen..
@FTM jammer maar helaas, had in mijn ogen de ideale nummer 9 voor ons Feyenoord kunnen zijn..
Waar zijn de investeerders als je ze nodig hebt hè 😜
10miljoen vast en 5mil aan bonussen moet kunnen toch :P binnen 2jaar voor 30+ verkopen
ja en salaris? 3 miljoen terwijl de rest max de helft verdient lijkt me niet een heel goed plan
Ken DTK Niet wat regelen daar? Haaha
Logischerwijs zijn ze na het vertrek van Til naar een "10" aan het zoeken. Dilrosun, en ook deze jongen kunnen daar spelen. Echter zijn dit heel andere types dan Til, gaan we dan toch anders spelen?
In ieder geval vandaag niet het bekende nederlandse lijstje maar verrassingen dus top dag dit
@ftm Ik was benieuwd of diallo ook nog een optie is voor feyenoord en voor man utd?
FTM geeft nu vrij wat mag, er speelt zoveel op dit moment. Hoe zou het nu kunnen dat dit naar buiten komt???? Is logische opsomming van. Twee verdedigers worden benoemd…niet zonder reden…read between the lines🙃😉
Senesi weg dus weet niet wat ik daar van vind was wel te verwachten
nice tijd voor de jeugd bouwen aan die toekomst btw @FTM is er iets bekend over curtis ik las ergens dat feyenoord bezig was voor deze jonge ier is al op stage geweest en zou interessant zijn voor de jeugdopleiding??
Fake nieuws, mijn bronnen spreken over vergaande onderhandelingen met Johanneson van fc kopenhagen als vervanger voor til. Dit laatste acht ik dan ook betrouwbaarder.
Rustig aan Trump, met je fake news. Een club kan met meerdere spelers in gesprek zijn he
Adil Aouchiche staat beduidend lager op dit lijstje, vandaar mijn harde maar realistische conclusie.
Ook een goeie als het waar is wat je zegt.
Franse Algerijn. Spelers met het mea tussen de tanden. Letterlijk.
Niet echt denderende cijfers voor een 10
Bij een degradant. Het kan veel slechter.
Je vergist je echt. Wat verwacht je voor statistieken bij een degradant?

Plaats Messi maar bij Emmen. Benieuwd of hij er 8 maakt
Hij is 19 he (en speelt bij een degradant.) Als ie er 15 in had geschoten in Ligue 1, dan was ie voor €40mil naar een topclub vertrokken ;)
Waarschijnlijk ook alleen haalbaar door een degradatieclausule
Een naam waar ik heel blij van wordt hier valt zeker chocola van te maken talent heeft hij meer dan genoeg.
Ik ken deze speler niet,hoe goed is hij ?
We zijn wel echt doelpunten aan het kopen al hè. Of ben ik nu weer te pessimistisch?
Beetje, maar snap je wel. Vergeet niet dat deze jongen bij een team heeft gespeeld waar ze vochten tegen degradatie. Komt weinig aanvallend spel bij kijken.
Zeker een interessante optie. Toch vind ik dat de focus op het moment echt op de achterste linie moet liggen.
Tenzij Gnonto wordt aangetrokken dan worden we gek!!!!
FTM geeft nu vrij wat mag, er speelt zoveel op dit moment. Hoe zou het nu kunnen dat dit naar buiten komt???? Is logische opsomming van. Twee verdedigers worden benoemd…niet zonder reden…read between the lines🙃😉
Heb je ook gelijk in hoor. Maak me ook totaal geen zorgen, ben gewoon hyped!
Deze naam heb ik in de reacties hier al een keer voorbij zien komen
Graag zie ik toch het woordje definitief erbij staan..
  • 1
  • 2