Bevestigd
bozenik

Transfers

UPDATE ∙ 'Boavista dicht bij huur met koopoptie Róbert Boženík'

FeyenoordTM

Het Portugese Boavista is dicht bij de komst van Róbert Boženík. Zo meldt A Bola, nadat 1908.nl vorige week met deze primeur kwam.

Volgens het Portugese medium is de spits al in Portugal om de deal officieel te maken. Hij maakt bij Feyenoord ruimte vrij voor een andere, nieuwe spits.

UPDATE 09:52 ∙ Journalist Pedro Sepúlveda meldt woensdagmorgen dat Boavista Róbert Boženík gaat huren van Feyenoord. Bij de deal zou een koopoptie van ca. €2m bedwongen zijn. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Op zich is dit prima, we hadden er meer van verwacht. Portugezen betalen iets en zullen salaris overnemen. Doet hij het daar goed dan komt er 2 miljoen naar Feyenoord. En ja dan kunnen die gasten eraan verdienen. Niemand ziet het zitten met hem dan is hij nu van de loonlijst af.
Lijkt mij een beetje raar dat het om een huurdeal zou gaan. @FTM, eerder werd vermeld dat Bozenik alleen een definitieve transfer wou maken, hoe zit dit?
Waarschijnlijk omdat een vooruitzicht op 2 miljoen nog beter is dan een eventuele directe verkoop had opgeleverd
@FTM is het waar wat ze zeggen? Word je aan de lijn gehouden omtrent het lekker van transfers? Zo ja, is dit waarom er geen reactie komt op de komst van johanneson? Of is dit puur uit onwetendheid?
Ik zie mijn eigen bronnen graag bevestigd worden namelijk.
Hij brengt nu naar buiten wat mag…om meerdere redenen. Lekker afwachten en laten verrassen
Het verbaasd mij vooral dat er op veel transfer geruchten gereageerd word als niet waar, bij johanneson gerucht word niet gereageerd ik ben hierdoor geneigd mijn bron voor de volle 100% te gaan geloven.
Kan je iets meer uitleg/details geven?
Mijn bron kan ik niet blootgeven door recente ontwikkelingen. Probeer het wel te fact checken hier maar onder alle reacties over spelers die gelinkt zouden zijn word het uit de wereld geholpen door middel van reacties, ik wacht nog steeds op die reacties.
Wat een gebron allemaal, zeg gewoon koffiejuf van Feyenoord ipv dat interessant gedoe met 'bron'
Misschien zit je bron dan goed als het niet ontkracht wordt…..
Tja ik zou graag naam en toenaam alles zeggen, lijkt me alleen nu niet handig.
Om welke Johansson gaat het precies? En wat heb je exact gehoord van je bron? Wilt Feyenoord hem kopen? Is hij al op gesprek geweest bij Slot?
Rond de oefenwedstrijd tegen kopenhagen zaten ze heel dichtbij, helaas was daar de onvrede.
Echt details wil ik me niet over uit laten, kwam hier voornamelijk voor een bevestiging of uitsluiting. Maar de stilte neigt meer naar bevestigen.
Je bedoelt de speler: Isak Bergmann Jóhannesson?

Ben ik overigens ook gecharmeerd van, maar simpelweg absoluut niet haalbaar voor Feyenoord

Marktwaarde 4 miljoen, 19 jaar, linksbuiten en contract tot 26. Vraagprijs ligt dan tussen 8 en 12 miljoen.
Daar denkennze zelf nu dus anders over, qwa haalbaarheid.
Nette prijs, je kunt helaas niet alleen maar voltreffers hebben. Men zeurt wel erg vaak over diemers en bozenik.
Raken die gast echt niet aan de straatstenen kwijt...Verwacht dat ook deze club de koopoptie ook niet zal inlichten
@Ftm Ik begreep gisteren (van iemand die dicht bij Feyenoord zou staan en sponsort. Ik ken hem verder niet) dat Gnonto niet gezien wordt als spits maar eerder als vervanger van Sini.
Ze zouden een groot talent zoeken als vervanger.

Voor in de spits zijn ze bezig of erg geïnteresseerd in iemand anders? Diegene wilde niet zeggen wie en noemde hem verrassend. Ook gaf diegene aan snel 3-4 transfers te verwachten. Weet jij hier meer over?
Bovenstaande klopt in hoofdlijnen. Ik weet ook wie die spits moet worden.
Die spits breng je zeker pas naar buiten wanneer de deal niet meer verpest kan worden?
Hou eens op over die gozer, die is onbetaalbaar en dat is al vaker gezegd...
In welke competitie speelt de spits waar jij op doelt?
Dat Gnonto meer gezien wordt als buitenspeler dat hoeft geen verrassing te zijn. Dat heeft volgens mij ook iedereen in de gaten behalve Krabbendam.
Huur met koopoptie geen ideale oplossing. Voor beide partijen niet. Feyenoord heeft genoeg gezien, gaat m niet worden. Ook voor Bozenik geen fijne situatie om weer uitgeleend te worden. Bij zoveel interesse had ik naar een permanente oplossing uitgekeken.
Mensen hier denk je dat wij voor types als Bozenik en Diemers ook nog enkele miljoenen krijgen.

Voor Diemers is echt nul interesse, ik lees hieronder Nederlandse clubs maar die zullen echt geen miljoen voor hem neerleggen.

Bozenik lijkt wat populairder maar dat zal met name zijn omdat hij niet veel zal kosten.

Deze twee behoren nog tot de groep (net als Jorgensen, Fer, Texeira etc vorig jaar) spelers die de kosten wat kost willen weg doen om ruimte in de selectie te maken.

Ik denk dat als je in totaal 2 miljoen voor deze twee spelers krijgt, dat je dan al heel blij met zijn. Realistischer is denk ik dat Diemers gratis de deur uitloopt en wellicht dat we voor Bozenik nog iets krijgen in de vorm van een doorverkooppercentage.
Edit: ik lees een optie tot koop van 2 miljoen. In mijn ogen een behoorlijk bedrag voor een Bozenik, dus mochten ze daar toe overgaan dan mogen wij onze handen dichtknijpen :)

Maar goed, eerst maar eens zien dat dat gaat gebeuren
Verplichte optie tot koop? Anders hebben we er letterlijk weer bijna niks aan… Straks kopen ze hem niet en dan zijn we hem niet kwijt. Had wel gehoopt dat hij kansen zou krijgen, maar gaat hij toch niet mee krijgen na 2 uitleenbeurten…
Hoeveel kansen wil je hem nog geven? Het is een aardige afmaker maar komt op elk ander onderdeel tekort, voetballend zelfs zwaar tekort. Het is geen aanspeelpunt, heeft geen actie in huis, rent als een kip zonde kop in het rond etc.
Gnonto komt als verassing uit de helicopter
Er is nog nooit een verrassing uit de helikopter gestapt. Mensen roepen dat al sinds dat ding gebruikt wordt maar het is nog nooit gebeurd.
Gnonto komt als verassing uit de helicopter
Heeft nooit echt een kans gehad bij ons. Zat zeker potentie in, met een andere trainer had het misschien wel wat geworden, jammer.
Oneens. Genoeg kansen gehad om op zijn minst te laten zien dat er potentie in zit en dat is er gewoon niet. Het is een aardige afmaker maar komt op elk ander vlak tekort. Als je daar genoegen meeneemt kun je net zo goed Michiel Kramer weer in de spits zetten. Dat is geen wereldvoetballer maar is in zijn totaliteit beter dan Bozenik.
Kunnen er allebei geen kroket van
Eens, dat is volgens mij ook wel duidelijk uit mijn post.
Kunnen er allebei geen kroket van
Beetje afgebrand door Dick soms terecht maar daar krijg je geen vertrouwen van. Het ga je goed ....
GNONTO nu in een stroomversnelling @FTM?
Nog kans op een leuke transfersom of moeten we denken aan 1-1,5 miljoen?
Dat bedrag zou ik al leuk genoeg vinden!
Hij maakt ruimte vrij voor een andere, nieuwe spits. Staat er één klaar achter de schermen waarbij Feyenoord gelijk doorpakt na afronden van Bozenik?
Zeker. Wel meerdere. Gnonto is er één van. Heb daarbuiten nog wel een naam. Even kijken hoe het zich allemaal ontwikkeld.
Lees ik nu goed tot dit kan betekenen tot gnonto nu in een stroomversnelling kan komen ?
Dan hebben we het over een 1ste spits lijkt mij? Of wordt Danilo als eerste spits gezien?
Slot heeft aangegeven dat er het zoals vorig jaar niet vast staat wie de eerste spits wordt... Ze moeten zich dus bewijzen.
Is het toch nog goed gelopen voor hem. Eerst voetbal je ergens achteraf in Zilina, dan 2 jaar in Rotterdam, jaartje Düsseldorf en uiteindelijk lekker in de zon in Portugal. Zal z'n partner ook niet vervelend vinden.
Fijn voor Bozenik en voor Feyenoord.
Bij Feyenoord ging het toch niet meer gebeuren en hij is nog jong dus kansen zat
Wat gaat die opleveren, denk maximaal 2 miljoen
Jammer dat het niets bij Feyenoord is geworden. Succes in Portugal Bozenik
Hoe staat het er voor met Diemers? Is daar al enige beweging?
Ik denk dat Diemers door clubs als Cambuur en Fortuna toch nog als een zeer ervaren voetballer wordt gezien die snel meerwaarde kan brengen. Die zullen denk ik wel bereid zijn 1-1,2 miljoen te betalen. Denk eerder dat Feyenoord een hogere prijs hanteert met het idee dat ze tegen het einde van de transferwindow altijd nog kunnen zakken zonder risico dat je er mee blijft zitten.
Denk niet dat Cambuur 1 miljoen te besteden heeft. Fortuna met die nieuwe investeerder misschien wel.
Je mag blij zijn dat je daar nog een paar ton voor krijgt.Nog 1 jaar contract en de clubs die hem interessant vinden kunnen/willen echt geen miljoen betalen.
Miljoen of 3 denk ik, met een mooi doorverkoop percentage, altijd gunstig bij de Portugese clubs.
Nee joh je moet blij zijn met 1 mio, 5 ton bonus en een doorverkoop percentage
Had nog altijd een sprankje hoop dat hij het bij Feyenoord alsnog zou maken…