Primeur Bevestigd
beelen-feyenoordweb

@PECZwolle [Twitter] | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord in de markt voor Thomas Beelen

FeyenoordTM

Feyenoord is in de zoektocht naar versterking voor de achterhoede uitgekomen bij Thomas Beelen van PEC Zwolle. De Rotterdammers willen de concurrentie aangaan met AZ en FC Twente en strijden om de handtekening van de 22-jarige centrale verdediger.

Beelen, die meer dan twee miljoen euro moet kosten, promoveerde kortgeleden met PEC Zwolle terug naar de Eredivisie. Bij Feyenoord kan Beelen herenigd worden met voormalig ploeggenoot Thomas van den Belt, die eerder al de overstap naar Rotterdam maakte.

De verdediger raakte eerder met De Stentor in gesprek over de belangstelling van AZ en FC Twente: "Ik weet dat de interesse er is en ik denk dat het mooie clubs voor mij zijn om mezelf door te ontwikkelen. Al zou dat natuurlijk ook bij PEC Zwolle kunnen."

De rechtsbenige Beelen was afgelopen seizoen goed voor dertig optredens in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor een goal en vier assists. Beelen loopt medio 2025 uit contract en vertegenwoordigt een geschatte marktwaarde van 450.000 euro.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

zou een prima aankoop wezen , zou niet te lang wachten voordat AZ hem pakt
Dit boekjaar is bijna afgelopen. Als ik het goed begrijp zaten ze daarop te wachten om echt de markt in te gaan.
Echter, als je 40% van je verkoopbudget mag besteden aan aankopen, dan is 40% van de nu verkochte spelers gelijk aan de nieuwe aankopen. Saldo nul. Of net genoeg om je selectie in de breedte op peil te houden.

Wil je gericht versterken, dan moet er dus nieuw geld bij, dat kan want er komen genoeg Europese gelden binnen. Of Feyenoord dat wil weet ik niet.
Maar als je het uit je verkopen moet doen en je verkoopt een speler verkoopt voor 20m kun je dus een nieuwe kopen van 8m.

De vraag is dan: welke speler gaat er weg? Je kunt dan nu wel voorsorteren en een linksbuiten halen voor 10m maar als dan Idrissi terugkomt en Hancko vertrekt, dan hang je.

Logischer is dan: wachten op wie er daadwerkelijk vertrekt en dan 1 op 1 die positie invullen
Jij weet precies wat er in de envelop zit. Ok. Ik niet.
Hoor hier iedere keer Wieffer, maar hoe vaak ga je meemaken dat iemand zo snel op een hoger niveau aanhaakt.
Ik denk wel dat er spelers zijn, die als je hen de kans geeft op een hoger niveau, deze kans zullen pakken. In deze categorie zit deze jongen volgens mij. Als 1 op 1 vervanger van Trauner of Hancko zou ik het wel een risico vinden. Maar als Slot wat in hem ziet, en als we wat van de prijs af kunnen halen, dan is dat het proberen zeker waard. Het is toch 1 van de sterkhouders van de kampioen van de KKD. Als vervanger van Rasmussen is dit zeker wel een slimme oplossing.
Is er bekend wat de biedingen zijn van AZ, Twente en Feyenoord?
Wat is er verkeerd als je zo een speler haalt, paar jaar geleden kon Feyenoord dit geen eens. Red hij het is het perfect, zo niet kan je hem verkopen.
Zie dit veel liever dan die oude transfervrije spelers die nog even werden gehaald. Zie hem overigens zelf naar AZ gaan.
Jaaaa weer een PRIMEUR🏅te pakken
Feyenoord is geïnteresseerd in de 18-jarige Keisuke Goto, zo meldt Daily Mail. Goto is een aanvaller uit Japan die op dit moment uitkomt voor Jubilo Iwata.


Op het tweede niveau in Japan scoorde de piepjonge Goto in 17 wedstrijden vijf doelpunten. De voor Japanse begrippen uitzonderlijke lange aanvaller (1,91m) staat naar verluidt ook in de belangstelling van West Ham United. Daarnaast zou ook Sevilla de spits op de korrel hebben, de Spaanse Europa League winnaar zou naarstig op zoek zijn naar verjonging van het eerste elftal
@FTM wat is de situatie met Danilo eigenlijk? En is Damian Pizarro een optie voor als danilo vertrekt?
Ik ken Danilo persoonlijk…. Hij wilt niet weg, hij wilt CL spelen
@FTM Wat is er met de scouting gebeurt dan?
Zijn er een aantal weggepromoveerd zegt ftm, waardoor er nu minder scouts zijn en er meer invloed is van Slot, vvF, rvc en DtK en die andere bestuursleden
Zijn meerdere mensen uit de scouting weggepromoveerd, zoals ik het begreep
Dat hoeft dan toch niet direct te betekenen dat Slot en Te Kloese meer invloed hebben/willen? Lijkt me geen goede zaak als dat wel is.
Jullie zijn op dit punt altijd wel erg oppervlakkig. De optocht met vermeende transfertargets is altijd groot op deze site, die qua toon de prettigste Feyenoord-fansite is, maar wat er zich op beleidsniveau afspeelt krijgt nauwelijks aandacht. Dat kan een bewuste keuze zijn en dat is jullie goed recht, maar voor de langere termijn van de club zijn andere zaken beleidszaken belangrijker dan transfergeruchten.
Zou het kunnen dat de club de boeken wil sluiten op 1 juli met dikke zwarte cijfers? En daarna toe te slaan op de markt.
Misschien verklaart dat de stilte momenteel.
Ken hem niet maar een speler uit KKD beter dan in potentie een Hendriks?
Toekomstige topspeler dit! Blij dat we niet meer gaan voor onbekende spelers zoals Nakamura en we ons meer richten op spelers van het niveau van recordtransfer Timber.
Met dit soort middelmaat kan je toch geen cl ingaan.Man man man.Als dit het soort spelers zijn vd belt en bellen trek je dan maar terug uit de cl
Ftm hoe zit het met tranfer van danilo??
Volgens mij is Rangers niet meer teruggekomen
Update van de geruchtenmolen:

Aanval

Luka Ivanušec (CAM/LW, 24, Zagreb)
Keito Nakamura (LW, 22, LASK)
Tobias Gulliksen (LW, 19, Strømsgodset)
Farès Chaïbi (LW, 20, Toulouse)
Talles Magno (CAM/LW, 21, NYCFC)

Ricardo Pepi (ST, 20, Augsburg/PSV)
Žan Vipotnik (ST, 21, Maribor)

Crysencio Summerville (RW, 21, Leeds)
Matias Soulé (RW, 20, Juventus)
Tetê (RW, 23, Shakhtar)
Amad Diallo (RW, 20, United)

Middenveld

Calvin Stengs (CAM, 24, Nice)
Aljosa Vasic (CAM, 21, Padova)

Lucas Robertone (CM, 26, Almeria)
Jonathan Varane (CM, 21, Gijon)
Luis Chavez (CM, 27, Pachuca)
Adem Zorgane (CM, 23, Charleroi)
Carel Eiting (CM, 25, Volendam)
Sotiris Alexandropoulos (CM, 21, Sporting)
Hugo Vetlesen (CM, 23, Bodo/Glimt)

Verdediging

Joshua Brenet (RB, 29, Twente)
Julian Araujo (RB, 21, Barcelona Atletic)
Hugo Siquet (RB, 20, Freiburg)

Alexandre Penetra (CV, 21, Familicao)
Van Hecke (CV, 23, Brighton)
Ladislav Krejčí (CDM/CV, 24, Sparta Praag)
Jean-Charles Castelletto (CV, 28, Nantes)
Thomas Beelen (CV, 22, Zwolle)

NIet allen breed gedragen.
Mooie lijst je kan sommige er wel al uithalen.
Mooie samenvatting BreedGedragen!
- Vooraf graag Ivanusevic.
- Als hoofd Vetlesen.
- En om de boel af te sluiten Brenet.
Maar ik houd me aanbevolen voor de suggestie van de chef.
Jaartje onder Slot trainen is ie 20 miljoen waard
Wellicht is Feyenoord geeneens concreet voor deze speler (zoals de Telegraaf meldt), maar worstvergiftiging alleen geïnformeerd (zoals bij heel veel spelers).
Je moet ook wel een condoom omdoen.
Je moet worst ook koel bewaren, anders loop je inderdaad zomaar een vergiftiging op.
Worstvergiftiging komt vaak doordat de darmen niet goed gereinigd zijn.
Bij de Telegraaf hebben ze daar veel last van.
Ik las eens dat iemand de hond van z'n buurman had omgebracht d.m.v. worstvergiftiging. Zal vast ook in de Telegraaf gestaan hebben.
Denken jullie hier nou echt dat na een gigantisch portret van Feyenoord in the Athletic (het #1 internationale sportsmedium) van mei 2023, waarin met alle afdelingen van de club is gesproken, de club 1 maand later die hele sructuur en filosofie in de prullenbak gooit?

Stelletje geïndoctrineerde doemdenkers hier. Zinloos.
Er zal van beide kanten wat kloppen, Feyenoord is niet zo goed als afgebeeld in the Athletic en niet zo slecht als hier gezegd.
Exact. Maar behoorlijk wat supporters die ook de live-streams luisteren van FTM ontvangen veel ruis. Als voorbeeld: Slot en DtK maken nauwelijks nog gebruik van de scouting etc. Om nog geen 5 minuten later in dezelfde live-stream aan te geven dat Pepi is aangedragen door de scouting, waar dezelfde DtK alles aan heeft geprobeerd om die naar Feyenoord te halen. Kan nog behoorlijk wat "feitjes" opnoemen. Heeft geen zin.
Sinds Te Kloese en Slot gaat het te goed met de club en dat zit een aantal zgn. Feyenoorders niet lekker.
Dat heb je vrijwel altijd in een organisatie waar zaken fors en structureel veranderd en verbeterd worden.
Dat is de welbekende ' 5e colonne' , en onderschat dat volk niet , die halen alles uit de kast om de boel te saboteren.
Ik kan nergens een compilatie van acties van Beelen vinden. Ik heb werkelijk geen idee of hij wat kan toevoegen en of hij zou worden gehaald om direct te concurreren of dat hij bijvoorbeeld weer wordt doorverhuurd. Enige wat mij tot nu toe duidelijk is dat hij zich heel snel heeft ontwikkeld en een goede opbouwer is die vaak doorschuift naar het middenveld. Maar dat wel op KKD-niveau. Verder zal hij talentvol zijn als AZ en Twente ook interesse hebben. Vraag is wel of je 2-3 miljoen moet neerleggen voor een speler uit de eerste divisie. Dat is aan de hoge kant. Misschien dan beter een paar miljoen meer neerleggen voor een speler die al een stap verder is in zijn ontwikkeling?
wat betekende de knipoog gisteren op twitter aangaande chaibi
Scroll iets naar beneden hij heeft aangeveven dat hij even oplet maar dat chaibi Breedst gedragen wordt
Het breedst gedragen door onder andere een scouting die zou zijn weggepromoveerd?
Gedeeltelijk volgens ****** maar ff wat een negativiteit hier iedereen toe aan weekend morgen shirt te kopen en volgende week zaterdag eerste oefenpot komt allemaal wel goed
Uiteraard hoop ik ook dat de eventuele komst van deze speler ook wordt gedragen door de scouting….. Ik zie echter liever dit soort jongens komen voor circa EUR 2 mln., dan bijvoorbeeld Hilgers voor circa EUR 8 mln….
Man man, lijkt wel of die gozer een vergroeiing heeft. Kan hilarisch worden als hij eventueel moet spelen tegen europese top spitsen in de CL...
Nee joh.
Ga dan liever voor Mbuyamba.
Gaat Arne Slot straks bij een buitenlandse topclub ook de scouting overboord gooien en allemaal Nederlandstalige spelers halen met wie hij makkelijk kan communiceren? Heb de indruk dat zijn focus wel heel eenzijdig is.
Ik vind het maar een lastige afweging. Aan de ene kant heeft onze scouting een ongelofelijk goede track record, maar aan de andere kant is het Slot die 5-6 dagen per week met hun moet werken. Slot heeft het zo vaak over zijn communicatie met de spelers, en hoe hij erg gelooft in het overbrengen van zijn boodschap. Ik snap dan ook wel dat Slot graag spelers wil hebben waarmee hij makkelijk kan communiceren. Ik geloof er heel erg in dat Slot in staat is om iedere speler beter te maken. Met zijn speelwijze, maar ook met zijn coaching. Dat Slot meer en meer inspraak krijgt op het beleid is een lastige maar ook een logische ontwikkeling.
Marijn, ik vind Slot een toptrainer. Maar laat hij zich vooral beperken tot het trainersgedeelte waar hij in uitblinkt en het aankopen identificeren/halen overlaten aan professionals die een bewezen goed trackrecord hebben: de scouting. Je mag als club Slot best wat inspraak geven, maar dit gaat gewoon te ver en is niet meer professioneel te noemen.

Met aankopen als Aursnes, Trauner, Gimenez, Hancko kon Slot toch ook gewoon prima werken en communiceren? Waarom zou je dat ineens overboord gooien?
Slot is inderdaad een toptrainer en geen scout. Als je hem zou vragen wat hij goede spelers vindt, dan zou hij je waarschijnlijk weinig kunnen vertellen over een vleugelspeler van een Noorse middenmoter bijvoorbeeld. Ik denk alleen wel dat dit de prijs is die we moeten betalen voor de contractverlenging van Slot. We hebben hem uit de handen weten te houden van een PL topclub, die hem ook veel vrijheden wilden geven qua staf en spelers. De afgelopen twee jaar heb ik het mooiste voetbal gezien dat ik Feyenoord ooit heb zien spelen, en ik ben me er gewoon bewust van dat dat me dit wel waard is. Ik ben er niet blij mee, maar ik heb er wel vrede mee..

En ook een kanttekening die ik wil plaatsen is dat we vorig jaar in het begin van de window ook alleen maar werden gelinkt aan Nederlanders: Dost, Ekkelenkamp, Boëtius, Murkin (!!!), Bangura etc. en die zijn allemaal ook niet gekomen. Ik neem aan dat het een logische ontwikkeling is dat Feyenoord in het begin van de window alleen naar binnenlandse transfers kijkt die 1) makkelijk rond te krijgen zijn, 2) goedkoper zijn, en 3) een laag aanpassingsrisico hebben. En dat Feyenoord op die manier geld achter de hand houdt voor buitenlandse transfers, die langer duren om rond te krijgen en die breder gedragen moeten worden omdat er meer geld bij komt kijken. Vorig jaar is de prijs van Paixao van 12 miljoen naar 5 gezakt, omdat we rustig hebben gewacht. Feyenoord heeft de luxe om achterover te leunen en om alleen toe te slaan als het momentum er is. Los van het hele scoutingverhaal zie ik het als iets positiefs dat we niet zoals PSV in alle onrust 11 miljoen moeten neerleggen voor een spits omdat de selectie anders niet rond is :D
Ik zou niet alles klakkeloos aannemen wat er wordt geroepen.
@FTM Waarom is de scouting die Hancko, Paixao, Szymanski en Gimenez heeft gescout weggepromoveerd?
Hier kunnen alleen maar vage en schimmige redenen voor bedacht worden. Ik heb werkelijk geen flauw idee.
Maar hoezo komen we dan nog steeds bij de namen van Chaïbi, Nakamura en Ivanusec uit, is dat omdat Slot hun wil hebben?
Er zijn nog een paar scouts actief, wat ik begreep. Maar bij lange na is dat geen 'team' meer te noemen.

Die leggen, onafhankelijk, wat namen op tafel die intensief bestudeerd zijn. Maar de trainer heeft na zijn verlenging alles voor het zeggen, samen met directie, RvC en deels VvF.
Nou we gaan het meemaken, dit haalt mijn verwachtingen qua aankopen en sportief succes wel erg naar beneden..
Slechte zaak. er komt ook een tijdperk na slot aan. ik begreep dat ze er wel weer 2 nieuwe scouts aan willen nemen?
maar maken die paar scouts nu alle scoutingslijstjes waar 15 spelers per positie op moeten staan?
Rutger, dus volgens jou eist Slot eerst 15 namen per positie van een scoutingsteam dat niet meer bestaat en daarna komt hij met Nederlandse spelers die het scoutingsteam niet heeft aangedragen?
Lijkt mij vrij sterk eerlijk gezegd.
Wat zijn de redenen om iets wat perfect functioneert moedwillig naar de klote helpen?

Waarom verneukt Feyenoord het ALTIJD voor zichzelf.
Kijk ff naar de feiten en niet wat Rutger of wie dan ook denkt te weten. Uit welke feiten blijkt dat Feyenoord iets aan het verneuken is dan?
Een niet zo schimmige reden is dat ze de organisatie willen uitbreiden. Dat hebben ze vorig jaar al aangegeven. Dan is het niet gek om bewezen krachten daar achter te zettem, toch? Dit riekt wel heel erg naar beren op de weg zien....
Eens, morgen zijn er veel spelers gratis zoals een Van Hecke ofzo die kan je toch veel beter halen dan dit.
Nu we toch voor een cv gaan, jp van Hecke? Speelde een goed ek onder 21, 5 miljoen waarde. PL ervaring en transfervrij. Vind dat we beter dat kunnen doen dan weer een kkd gok
Vond hem zo zwak spelen dus liever niet maar dat is mijn persoonlijke mening
was totaal niet onder de indruk van van Hecke op het EK
Een goed EK.., laat me niet lachen! De 1-0 van Portugal was zijn schuld omdat hij niet kort genoeg dekte en is veel traag om met ruimte in zijn rug te spelen...
Gaat niet door bij Twente en az meer kans op een basis plaats next
Twente kan hem niet betalen na het halen van Ugalde lijkt me.. Zal tussen AZ en Feyenoord gaan is mijn voorspelling
Ongelooflijk om te zien hoeveel mensen hier gaan lopen bekvechten met elkaar omdat ze een andere mening hebben en allemaal vinden dat ze het beter weten met eigenlijk elk nieuws dat gebracht wordt🤣

Mbt.de scouts die er niet genoeg betrokken bij zouden worden,vindt ik toch bijhoorlijk verontrustend om te horen.Vooral nadat het eindelijk de laatste 2 jaren eens op orde leek te zijn.
En al zou misschien niet alles waar zijn🤷‍♂️Waar rook is,is vuur en het is niet de eerste keer dat dit ergens vermeld wordt.

Aan de andere kant werd er ook vermeld dat er eerst voor elke positie eerst 15 opties moesten zijn?dat lijkt me zonder scouting eigenlijk bijna weer onmogelijk.

Zou als het mogelijk is wel graag eens wat meer willen weten wat er evt.allemaal aan de gang is/of zou zijn
Gewoon niet alles geloven wat je hoort en leest. Eigen conclusies trekken.
Dit krijg je als je de sleutels geeft aan een trainer die enkel een verleden in Nederland heeft
Er is nog geen enkele serieuze krant of bron behalve 1908 die dat ook maar heeft gesuggereerd.
@FTM heeft DtK na de mutaties in de scouting onze vriend Martin van Yellow aangenomen als scout. Man man man….. Je zou bijna denken zelfde makelaar als DtK of Slot
Inderdaad zeg, deze transferwindow is bijna een kopie van transferwindows onder Martin van Geel. Doet me tot nu toe sterk denken aan de zomer van 2017 na het kampioenschap. En dat is geen positieve herinnering.
:'-)

https://twitter.com/ESPNnl/status/1565769854073929729?s=20
Je hoeft niet persee met een transfer eens te zijn, maar stop gewoon met spelers belachelijk proberen te maken, net zoals je probeerde met Zerrouki. Nergens voor nodig.
Maar jij dan ook niet huilen als we er volgend jaar niet aan de pas komen. Ajax en PSV gaan zicht flink versterken en wij komen met Zerrouki, van Beelen hahaha
Waar zeg ik dat ik het eens ben met de transfer? Vind gewoon dat je mogelijke eigen spelers niet belachelijk moet maken, punt uit. Ga eens in op wat ik zeg in plaats van andere dingen erbij te halen.
Belachelijk maken? Ik drop hier alleen maar feiten
En welk feitje vindt jij dan leuk om te delen? Dat een mogelijke versterking een eigen doelpunt maakt? Tof man.
Je doet gewoonweg aan beeldvorming met selectieve keuzes aan feiten. Heel jammer.
Als Ajax- of PSV-fan zou ik er veel minder gerust op zijn dan als Feyenoordfan. Wij hebben al een stel inkomende transfers, meer dan zij. En bij hen vertrekken sleutelspelers om de haverklap.
Hoeveel sleutelspelers zijn er bij PSV en Ajax weg? Alleen Timber toch. Bij ons de aanvoerder iig. En ik zal je vertellen: Timber en Zerrouki kunnen dit bij lange na niet opvangen.
Timber is de enige die in de achterhoede daar nog een beetje opbouwend spelen kan. Verder is het daar helemaal niks meer.
En met Zerrouki is er tenminste al iemand binnen die op een vervanger lijkt, ook al weet jij nu al dat hij dat niet redden gaat, bij Ajax nog niemand. En bij PSV is het helemaal uitverkoop.
Dit is wel heel flauw hoor ik geniet van je nieuws maar hou het aub feitelijk en stop met telkens overal je persoonlijke mening erbij te betrekken
Dit soort reacties een beetje jammer. Net als de hoeveelheid ruis wat je brengt in live-verbindingen.
Hancko maakte ook een fout die Praag Europees voetbal kostte.. hadden we ook niet moeten halen natuurlijk.
Wat ik begrijp van analyses van VI is dat Beelen net als Geertruida in de opbouw kan inschuiven in het middenveld en dat hij bij PEC in een driemansverdediging heeft gespeeld. Ik denk dat dit een sterke indicatie is dat Slot graag die 3-2-4-1 tactiek van Guardiola wil gaan uitproberen. Zoiets deed hij al tegen Vitesse vorige maand, en dan heb je natuurlijk verdedigers nodig die kunnen inschuiven zoals John Stones dat ook doet :D
@FTM hoe zit het nou met Szymanski? Zijn contract loopt vandaag af volgens mij.
2 miljoen voor deze gozer hahaha ga toch weg.
Hopelijk kan hij een wieffertje doen
Ik weet nog dat Feyenoord aan het begin van de transferperiode vorige zomer alleen Danilo, Wieffer en Taabouni haalde.

Dat was al verder in de voorbereiding dan dat we nu zitten.

Toen was Feyenoord al weer afgeschreven volgens velen.
Situatie was wel anders, toen moesten er meer spelers gehaald worden.
Nu zijn er maar een paar posities die je moet versterken en de namen die nu voorbij komen word je niet echt beter van.
Man man klapper hoor dit 🤣🤣🤣
Waarom zulke negatieve reacties?

Feyenoord heeft een goede scouting, en clubs als Twente en AZ zien het vaak ook niet verkeerd.

Hij zal gerust potentie hebben.
Nu ben je clubs als Twente eens een keer voor. Dat was vroeger wel anders. Enige minpuntje is de transfersom. PEC wil zo'n 3 miljoen, beetje aan de hoge kant
Ik lees nu net ook op VI dat Beelen een verleden heeft als middenvelder en daarom ook graag als verdediger inschuift tijdens de opbouw. Als dat zo is dan lijkt zijn profiel erg op Geertruida. Misschien niet de meest creatieve naam tot nu toe, maar dat is dan toch wel een indicatie dat Feyenoord gericht scout op spelers die passen in de speelwijze? :)
De meeste hier snappen dat niet. Die denken dat dit allemaal uit onze scouting komt, haha.
@FTM worden er ook nog spelers wel gescout?
Lijkt me interessant om een goed inhoudelijk artikel over te maken. Wat is er gebeurd met de scouting van Feyenoord en wat is de huidige status.
Hoe zit het dan wel? Zou je duiding willen geven?
Iets met: "Niet een enkele sleutel, maar een complete sleutelbos"
Oké dan weet ik genoeg haha dank je
Begint met een S en eindigt op Lot. Dit is toch echt niet wat we willen hoop ik FTM?
Slot woont in Zwolle, heeft een verleden bij PEC, kent er nog altijd heel veel mensen. Dit komt zekee vanuit Slot
Klopt, lijkt er op dat papa VD Belt gepleased wordt.
Zit Gerald van den Belt bij SeiSei football? Hik is toch technisch directeur bij Cambuur? Thomas van den Belt en van Beelen hebben wel dezelfde spelersmakelaar
Vind je hem ook niet passen bij Feyenoord?
Hoop dat ik m'n ongelijk vanzelf krijg, maar vrees van niet
Ah ja, naja in ieder geval bedankt voor de feitelijke visie, ik hoop ook op de nieuwe Wieffer. Begin vorige zomer werden we ook alleen gelinkt aan Nederlandse spelers en toen kwamen de Paixao's en Santi's wat later. Paixao kostte toch eerst 12 en daarna 5? Als zulke ontwikkelingen zich dit jaar ook kunnen voordoen dan snap ik wel dat Feyenoord eerst kijkt naar de binnenlandse zekerheidjes met een laag risico (vdBelt, Brenet, Beelen) en dat ze rustig afwachten tot het juiste moment om internationaal toe te slaan :D
Dacht dat je alleen feiten dropte?
Krabbedam neem ik totaal niet serieus. Wat hij schrijft kan ik ook ( ik ben sportjournalist bij het Leids Dagblad). Krabby heeft nooit inside info. Van mij mag hij naar Sparta ( is in zijn hart een Spartaan)
Ik vind het wel prima als Feyenoord voor back-ups als deze gaat! Dit zijn van die spelers die dan naar de subtop gaan en vervolgens 7 of 8 miljoen kosten. Goed dat Feyenoord er tussen gaat zitten! En zo blijft er meer geld over voor een goede aanvaller :D
We hadden Kasanwirjo toch al als talentvolle backup rcv?
Zal best een groot talent zijn dit maar gezien er al 2mio voor wordt gevraagd, ben je eigenlijk al te laat.
Tweebenig, Kasanwirjo kan ook op LCV
Oh dat wist ik niet, dat is zeker handig. Zien ze Kasanwirjo dan meer als LCV en deze Beelen als backp RCV, voor zover je weet?
geen gekke keuze , betaalbaar jong en veel talent , kan mooi rijpen achter trauner en hancko
Ffoe wordt tijd dat ze voor buitenspelen concreet gaan worden.
inderdaad , ik heb liever dat ze veel uit gaan geven aan een topper voor de LB , onze voorhoede is op gimenez en paixao na gewoon ruk
En Giminez is nog 2 wedstrijden geschorst Europees!
Het is geen zaalvoetbal, het voetbal van Feyenoord wordt altijd buiten gespeeld!
Eerst maar zien of hij komt. Als hij komt ben ik benieuwd wat ze er mee gaan doen en hoe hij zich ontwikkeld
  • 1
  • 2