Bevestigd
Moussa

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord is bezig met Hadj Moussa

FeyenoordTM

De directie van Feyenoord heeft zich gemeld voor de diensten van Anis Hadj Moussa. Dat bevestigen ingewijden na eerdere berichtgeving op de zaterdagmorgen van De Telegraaf.

Hoewel de krant spreekt van het aftroeven van PSV en Ajax, is daar in Rotterdam en Amsterdam niets over bekend. Vooralsnog gaat het om een persoonlijk voorstel vanuit Feyenoord voor Hadj Moussa. De beslissing om voor de rechtsbuiten te gaan is niet in teamverband genomen.

Feyenoord is dus wel al gauw de klassementsleider, want alleen de Rotterdammers hebben een concreet voorstel voor de speler op papier gezet. De club moet er nog wel uitkomen met zijn werkgever Patro Eisden, wat de 22-jarige Algerijn sinds de winterstop uitleent aan Vitesse. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

3.5 milj zegt fr12 en primeur. Das prijzig
Ik heb gisteren ook zitten kijken. Was niet direct overtuigd, maar dat was uiteraard een momentopname. Ging wel dreiging vanuit, hij heeft een goeie trap en snelheid.
Gisteren hem de hele wedstrijd bekeken, maar dit is toch niet het niveau wat ons beter maakt? 2 leuke acties en meeverdedigen ho maar. Dan liever Slory als backup voor Alireza en het geld besparen voor een echte topper.
Kan ook zijn dat hij op dit moment met zn hoofd in de wolken zit hè. Weet je nog van Sven van Beek, die op het punt stond om naar Duitsland te gaan, maar een draak van een wedstrijd speelde toen ze nog één keertje kwamen bekijken. Einde oefening.
Zeker een talentvolle speler, vraag me af hoe goed die rechtsbuiten van Eisden is, deze speler mocht gewoon gaan.
Feyenoord wordt ook genoemd voor Ben Johnson van West Ham United.
Vraag me zelf af of dat qua salaris haalbaar is.
eigenaar van Eisden is dezelfde man die nu eigenlijk eigenaar zou zijn van Vitesse als de KNVB dat niet had gedwarsboomd. Die man is groot fan van Moussa en stalde hem bij Vitesse omdat hij daar normaliter ook heen zou gaan. Ook Algerijns international overigens.
Het is een beetje een zaalvoetballen maar als deze jongen aan zijn acties meer rendement/assist gaat toevoegen dan is het een aanwinst voor Feyenoord.

In de kleine ruimte is hij sterk en we spelen veel op de helft van de tegenstander. Voor 1 a 2 miljoen een buitenkans.
We zijn gewaarschuwd voor die nijmegenaren!!!
Zeker waar maar dat kon ik je al eerder vertellen.
Fijne speler om te zien voetballen, vraagtekens bij het rendement
Als back up en vervanger voor ali meer dan prima. Wat zal die moeten kosten? een miljoen of zo. Prima investering
Contract loopt af beetje je club volgen he
Nee Hassan. Ja Ali, dat zeg ik toch ?
Ali mag zijn veters niet meer strikken. Middelmaat
Denk meer helaas is een aanvaller .prijzen liggen vaker hoger op aanvallende spelers.
Ik begrijp dit maar, kijk naar de spelers die we de afgelopen jaren hebben aangetrokken en hoe die zich hebben ontwikkeld. Deze speler heeft een zeer behoorlijk aanvangsniveau. Als hij zich ook zo ontwikkeld als bv Thomas Beelen? Vul dan de rest zelf maar in.
Leuke speler, altijd dreigend en passeert makkelijk. Die zie ik wel bij de selectie komen!
Ja en traag is hij ook niet zie hem lekker sprinten tegen AZ.
Hij volgt feyenoord al op insta
Goede speler voor Dordrecht, pakken we het jaar erop weer een miljoen winst
Het zal toch wel bizar zijn dat de oplossing voor de problemen aan de rechterkant zo dichtbij worden opgelost, terwijl het hele scoutingsapparaat vlieguren over alle windstreken maakt. Het kan wel. Kijk naar Wieffer.
Transferwaarde is onder de miljoen maar als de hele Nederlandse top geïnteresseerd is, dan neem ik aan dat het toch wel richting de 3 miljoen gaat?
Zie hem graag komen. Dit type spelers is nog niet voorhanden in deze selectie. Prima aankoop denk ik.
Wat hoop ik trouwens dat zo’n jonge als Siloh T’zand een kans gaat krijgen om zich te laten zien bij ons! Jongen van zuid!
Die doet zeker niet onder voor Van den Belt
Middenvelder vergelijken met een buitenspeler dan snap je er weinig van
‘t Zand speelt bij Dordrecht op t middenveld, misschien iets vaker kijken voordat je n ander beoordeelt.
Moussa zou ik een heel interessante speler vinden, zeker tegen de kleinere clubs, waar Feyenoord vaak moeite mee heeft. Door zijn acties kom je in een overtal situatie wat ook gunstig is voor de andere spelers die dan niet dubbel gedekt zijn. Maar @ ftm.... we hebben straks zoveel buitenspelers met ivanusec, sauer, paxaio, slory ,sebaoui, walemark,Moussa en eventueel stengs en minteh. Is er een kans dat ze Paxaio gaan verkopen?
Ivanusec, Paixao en Sauer zijn in eerste instantie linksbuitens. Op rechts keert Minteh vooralsnog terug naar Engeland en is Walemark te licht bevonden, die zal waarschijnlijk vertrekken. Sebaoui geen idee, maar kan me voorstellen dat die ook een beetje tussen wal en schip valt, en dus verkocht wordt.
22 jaar een speelde tot voorheen bij Patrio Eisden. Niet te hoge verwachtingen mannen.
Daarom kost hij ook maar max. 1M
Dat is zijn marktwaarde. Wat hij gaat kosten moet nog blijken. Als daadwerkelijk meerdere clubs achter hem aan zitten dan kan dat ook best boven de 1 miljoen uit gaan komen.
Nou, dan wordt het 2. Ali weg en je hebt de deal aan alleen salaris er al uit.
3,5 miljoen😅😅 (kan ons alsnog dubbel en dwars gaan opleveren of paar jaar)
Maar alsnog.... dat is 7x de begroting van de club waarvan hij gekocht wordt.
Absurd.
Ff de wedstrijden kijken maatje
prima schaar en (nog) te weinig rendement. Ik zou hem 100% in mijn zaalvoetbalteam willen hebben. Op het veld nog veel te leren. Ik hoop dat hij aan kan haken maar er zit nog best wat risico in.
Hopen dat Arne blijft. Die leert het hem wel…
Ja gwn goed oefenen en hopen dat het gerucht van 3.5 miljoen 900k is
Een CV zegt wat over je ervaring, maar het gaat om potentieel. Beelen en Wieffer hebben vooral in de KKD gespeeld en bleken makkelijk en snel te kunnen aanhaken.
Ik hoop dat het hem ook lukt. Het is nog geen zekerheid. That's all. Dat hij een hele mooie actie heeft, dat zie ik ook (nog) wel ;)
Denk ook dat dit een gevalletje ‘koop hem nu want over een jaar kan hij zomaar onbetaalbaar zijn’ is. Voor plusmin een miljoen (TM waarde is 750k) kun je er eigenlijk geen buil aan vallen.
En dan wordt er 3,5 miljoen geboden😅
Uitstekend! Niet per se de aankoop zelf, maar top om te zien dat Feyenoord eens op tijd doorpakt zodat de selectie voor volgend seizoen ruim op tijd in orde is! Vindt dit een goede voorbode voor de transferzomer! 🙌🏻
Vorig seizoen hadden we toch ook al ruim van te voren Zerrouki en Van den Belt
Veel mensen kennen deze gast niet dus ik snap hun argwaan. Alleen ga is kijken hoe dominant hij is in de 1 op 1 en wat analisten te zeggen hebben. Als hij bovendien ook nog eens heel goedkoop is waarom niet
Precies, bij het zwakke Vitesse is hij telkens tegen elke tegenstander gevaarlijk met zijn spectaculaire acties.
@FeyenoordTM hoe realistisch acht jij de kans dat bijvoorbeeld Summerville naar Feyenoord kan komen en Feyenoord zich gaat melden. Heb hem gister weer aan het werk gezien en dat is echt een geweldenaar. Ik zelf verwacht namelijk dat die niet te betalen is maar misschien weet jij meer ;)
In Engeland verdienen ze veel te veel, gaat niet gebeuren.
Dat zal je wel denken maar het werd laatst wel als optie genoemd als Leeds niet promoveert. En zo kijk je je wel snel in de kijker van het Nederlands elftal bijvoorbeeld..
Als hij naar de Engelse (sub)top gaat speelt hij zich ook in de kijker.
Ik denk dat je met de naam van Moussa wel vooruit gaat ten opzichte van Jahanbakhsh (en deze transfer ook zo moet bekijken), maar het is geen door de straf gewenste ‘versterking aan de bovenkant’. Is ook niet erg, want backup is ook nodig.
yeah but replace for minteh and alireza, good
Gewoon een meer dan prima back up. Wel een beetje zelfde type als Minteh dus vraag me af of hij nog een jaar gehuurd gaat worden.
Zal niet de hoofdprijs voor betaald moeten worden. Hele mooie speler met een prachtige individuele actie. Prima voor de breedte en als hij aan kan pikken bij gewenst niveau is dat zeer meegenomen!
Zijn niet echt vergelijkbaar. Minteh is snel, maar minder pingeldoos en gaat vaak zonder een idee het duel aan. Mousa heeft veel meer techniek en is intuïtief maar niet blind. Maar wel minder snel.
Precies. Hij heeft een goede schaar en actie in huis maar moet zich echt nog flink ontwikkelen. Dit is een back-up op de groei.
Ah, dus ipv te Kloese en Slot wel en scouting niet . Een geval te Kloese en scouting wel, maar Slot niet . Dat lijkt mij al positiever
En straks weer klagen dat er geen versterkingen aan de bovenkant zijn gekomen....
Ja want transferperiode is al voorbij...
Het gaat 100% toch weer benoemd worden. Eerst waren Zerrouki en Ivanusec ook versterkingen aan de bovenkant, maar omdat ze beiden niet onomstreden zijn, kwamen ze 'slechts' van Twente en Dinamo Zagreb. Het wordt toch weer verdraait tot het lekker uitkomt als het even tegenzit.
Ik vermoed dat hij meer als vervanger van de uit contract lopende ali komt of een walemark waar ze het mogelijk niet meer in zien zitten.

Ik heb het idee dat hij in iedergeval meer voor de breedte wordt gehaald dan voor de basis.
Dus het idee is om met Minteh en Moussa vanaf rechts het seizoen in te gaan? Een positie waar ze 2/3 seizoenen al lopen te klagen dat het niet loopt, oplossen door een speler te halen op basis van 7 wedstrijden. Er is nog zoveel tijd om een eventuele back-up te vinden, waarom ga je persee nu voor Moussa? In Maart? Gijs Smal was logisch maar dit echt niet.
Omdat Minteh gewoon naar Newcastle gaat. Hij is daar de vervanger voor. En er komt nog een basis 7.
We moeten dit seizoen nog een aantal wedstrijden spelen. En als alles klopt heeft feyenoord nu al 2 spelers voor volgend seizoen. Ik ben al 40 jaar Feyenoorder maar heb niet vaak meegemaakt dat dat gebeurde.
Ik heb er vertrouwen in dat als we straks spelers verkopen er ook aanwinsten komen die volgens Slot de bovenkant gaan versterken Smal en deze jonge vast halen voor de bank is echt niet verkeerd.
Beter als Walemark, Alireza en waarschijnlijk ook Minteh want dat blijft een blind paard. Dus prima om erbij te hebben als back up rechtsbuiten en wellicht ontwikkelt hij zich nog wel tot een speler die voor een mooi bedrag weer kan worden verkocht. Wordt het niks dan is er minimaal verlies. Gokje waard dus!
Een geweldige pingelaar met amper rendement. Onvoorspelbaar voor tegenstanders en medespelers. De grote vraag is natuurlijk of hij de noodzakelijke (grote) stappen wat betreft het rendement kan maken. Ik hoop niet dat het een klassieke Feyenoord aankoop van vroeger is waarbij iemand wordt gekocht op basis van een handvol leuke wedstrijden in plaats van een uitgebreide analyse van scouts. Ik neem aan dat het om een bescheiden bedrag gaat, dus wat dat betreft kun je ook weer geen grote buil vallen.
Ik stel voor dat beardguy trainer word van Feyenoord volgend jaar deze kerel heeft het meeste verstand van voetbal😂
Neem aan dat Feyenoord hem in eerste instantie voor fc dordrecht haalt
Ik denk eerder als vervanging van Alireza of nog in de plaats van Dilrosun. Ik ga ervan uit dat hij in de voorbereiding de kans krijgt om te laten zien wat zijn potentie is
Heel toevallig, maar ik heb deze gast van de week voor de grap een dm gestuurd dat hij naar Feyenoord moet komen. Hadden een kort gesprekje via dm waarin hij zei “waarom niet”. Natuurlijk is dat niet de reden dat hij nu aan ons gelinkt word, maar vind het verder wel heel toevallig haha
Stuur eens een berichtje naar Summerville ;)
Had ik ook bij Hancko ja #sterkeVerhalen
Grappig dit zijn van die leuke verhalen die je zelden hoor.
Probeer gustavo Hamer ook gelijk even!!
Hahaha nooit geschoten is altijd mis natuurlijk!
Domineert de 1 op 1, creëert veel kansen. Dat het aantal assists achterblijft komt ook omdat er alleen maar gekken om hem heen staan.
Domineert bij Vitesse onderkant eredivisie, zijn we cl ploeg Feyenoord of een az, nec, go ahead die onderkant eredivisie moeten scouten? Het echte leven is geen computer spelletje. Iemand die domineert bij een degradatie kandidaat wil niet meteen bij Feyenoord ook domineren. Spelers uit de subtop lukt dat niet eens. Zie een larsson bv.
Wiefer/beelen/Timber doen het anders ook aardig. Feyenoord kan niet alleen toppers halen. Dus als je dit soort talenten kan halen moet je dat altijd doen. Ik ga er niet vanuit dat hij als basisspeler word gehaald maar, dat ze wel de hoop hebben dat hij zich daarnaar kan ontwikkelen.
Er is toch ook niemand zie zegt dat hij bij feyenoord meteen zal domineren.maar als je deze jongen voor een zacht prijsje op kan halen moet je dar gokje toch gewoon wagen? Kan me niet voorstellen dat er niet nog een extra rechtsbuiten bij komt dan.
Jaaaaa de computerspelletjes opmerking van baardmans! Het is weer zo ver!
Die zijn net zo kort door de bocht als de Wieffer opmerkingen zoals hierboven. Alsof Wieffer de norm is ipv de uitzondering. Want op dat punt heeft hij gelijk; de lijst met mislukkingen vanuit de subtop en lager is een stuk langer dan de lijst met succesverhalen. Dat geldt overigens ook bij de concurrentie.

Het kan geen kwaad om zo'n gok te wagen voor een zachte prijs en als breedteversterking maar laten we niet doen of het allemaal vanzelfsprekend is.
Schouten en Dallinga hebben er ook laten kopen . Vind dit niet zo raar dat ze nu wel toeslaan .
Bij Vitesse speelt hij in eredivisie tegen dezelfde opponenten als hij bij Feyenoord zou spelen. Dus voor eredivisie in ieder geval prima. En als hij bijleert en betere spelers om zich heen krijgt, wie weet?
Creëert met name ook gevaar op momenten dat Vitesse moet drukken omdat ze achter staan en de ruimtes erg klein zijn. Dat lukt bij ons vaak niet goed dit seizoen.
Ik ben het voor de grap eens gaan tellen. Alleen in dit topic reageer je al 25 keer tot nu toe. Denk je ook niet dat dat wat veel is? Los van dat (ik heb me het tellen hiervan bespaard) tegen de 100 duimpjes omlaag in totaal. Zegt dat ook niet iets?
Thomas Beelen vergeten?
Givaij Zechiël vergeten?
Zoals al door DeTeil Mats Wieffer genoemd.
Leo Sauer vergeten?
Nou jij hebt verstand van voetbal!! Doe het licht maar uit! Of scheer de baard af, dan heb je misschien niet meer zo'n stellige mening.....
Juist andersom: het kan s veel makkelijker om goed te spelen met goede spelers om je heen. Hij is bij het zwakke Vitesse tegen iedere ploeg steeds gevaarlijk. Dat belooft wat.
Verwacht dat hij voor Alireeza komt. En dan misschien Minteh of een andere erbij.
En jij vind een rechter aanval kant met een huur speler en eentje uit de 1e divisie,, kampioenschap en CL waardig? Serieus geef dan geen voetbal mening....
Het seizoen is nog niet eens afgelopen. Dit soort commentaren is leuk als straks de transfermarkt weer gesloten is en blijkt dat hij er niks van bakt of dat er verder geen versterking is gekomen.
Als die huurspeler er volgend seizoen 10-15 maakt en evenveel assists zou dat zeker goed zijn. Die term huurspeler slaat nergens op. Het gaat toch om wT hij op het veld brengt en niet om wat voor contract hij heeft?
Prima, hier kan je zeker een gokje mee wagen. Vrijwel alle rechtsbuitens gaan weg, dus je hebt meerdere vleugelspelers nodig. Als je dan Moussa voor een klein bedrag kslan oppikken, dan moet je dat gewoon doen. Goede keuze, mits er een andere speler nog bijkomt. Kan een sensatie worden en zo niet, dan heb je een broodnodige back up
Ja dat dus zo sta ik ook in afentoe een gokje wagen.
Zijn ook niet in staat om alleen maar (op papier) topaankopen te doen. We hebben meerdere vleugelspelers nodig en dan moet je idd ook je ogen open houden voor zulke goedkope gokjes. Imo prima actie, mits er wel nog grote transfers worden gedaan
Als je daar niet toe in staat bent, alleen maar top spelers halen. Moet je als club stoppen met uitspreken dat je voor kampioenschap en CL gaat. En dan blijft je een club in de marge met incidenteel elke 7 jaar ofzo een kampioenschap. Succes in het voetbal kost geld....
Wat een onzin. Wieffer en Beelen waren ook geen CL niveau en nee we kunnen idd niet alleen maar topspelers halen. Ze gaan echt nog wel een beter speler erbij halen. Kom terug naar de realiteit...
Grappig de zin over dat succes geld kost..... dat is precies wat Feyenoird aan het doen is de laatste 3 seizoenen. Geld verdienen en per seizoen grotere transfer bedragen betalen. Maar nu zijn we nog niet zover dat we 15 spelers van 10-20 miljoen kunnen kopen dus moeten we ook goedkope talenten hebben in de hoop dat die ooit veel geld gaan opleveren.
Hoeveel heeft Chelsea de laatste twee jaar geinvesteerd? Iets meer dan een miljard? En waar staan ze nu? Komt meer bij kijken dan geld.
Ja joh ik zat er net nog eens over na te denken.
Dest hebben wij ook naar geinformeerd en volgens mij waren ze in Napels wel blij dat chucky ging.
Wie weet wat er nog in de pijpleiding of gaat komen.
Als Slot blijft gaat zijn rendement vanzelf omhoog. Bovendien kan hij in de voorbereiding al meedoen. Dit zijn niet de toppers waar Slot op doelde maar, je hebt ook talenten nodig die zich ontwikkelen zodat je er later plezier aan hebt. Wel fijn om te lezen dat Feyenoord nu al voor het einde van het seizoen bezig is met de selectie voor volgend seizoen. Dat is hier wel vaak anders geweest. Misschien gaan ze dit jaar de voorbereiding eens starten met een zo goed als compleet team ipv dat de helft na wedstrijd 3 nog niet is aangekocht.
Af entoe een gokje nemen Legioen.
Gokje??? Is Feyenoord ineens Manchester City of Real? Die kunnen gokjes van een paar miljoen maken. Nee gozer dit is de goedkope optie voor slot, van te Kloese om 2 rechtsbuitens te hebben deze zomer. Die te Kloese wil zoveel mogelijk geld voor rand zaken als kopen onroerend goed aka de kuip. Want ey wie wil er een cl waardig Feyenoord....
1 jaar contract, weinig transfer waarde, vermoedelijk ook laag salaris. Speelt wel in Algerijnse elftal. Misschien voor Dordt volgend jaar?
Die gozer speelt de hele kkd aan gort…
3 wedstrijden Algerijnse elftal, allemaal friendlies, 2x ingevallen, 1x bank hele wedstrijd. Dat international zijn valt wel mee.....en in alle competities dit seizoen 26 wed gespeeld, 4 assists, 2 goals. Geen rendement dus in al dat circus gegoochel. En 2 goals voor een buitenspeler. Is dus meer van hetzelfde. Een buiten speler die nooit scoort...
speler met 0 rendement. weer typische feyenoord vleugels speler. dit is niet van het niveau wat slot bedoelde bij rondo.
Je moet altijd even afwachten hoe de totale selectie eruit ziet aan het einde van de transferwindow.

Je weet niet wie er allemaal vertrekken en verhuurd worden. Daar zijn intern al wel plannen voor.

Uiteindelijk was Wieffer ook een speler die niet voor de basis is gehaald, maar is gekocht op de groei. Het zou goed kunnen dat er op rechtsvoor nog wel een ‘versterking aan de bovenkant’ wordt gehaald.

Net als dat Smal niet de vervanger is van Hartman.
Wieffer is geen aanvaller, als dm heb je minder druk.....
Verzin je deze onzin helemaal zelf, of heb je hier hulp bij? Serieuze vraag.
Kijk hier word ik vrolijk van lijkt me een leuke speler en een maatje voor Zerrouki.
Ideaal voor erbij zou ik zeggen.
Het blijft in de communicatie toch best vaag binnen Feyenoord. Je hebt een trainer die in een interview op Ziggo 3 keer aan geeft spelers aan de BOVENKANT te verwachten als versterking. Vervolgens komt de DIRECTIE aka te Kloese met een speler uit de 2e divisie België waar voor de winterstop niemand van had gehoord, en die bij een degradatie kandidaat speelt. Maar omdat het cheap is blijkbaar. Lijkt me geen trainers wens of aankoop niet echt cl a klasse speler.....
Precies dit… “We moeten spelers halen die ons aan de bovenkant versterken“

“Als wij PSV willen imiteren moeten wij ook spelers van het niveau van FC Barcelona en Napoli halen”

… en dan komt Moussa.
Hadden we Mats Wieffer dan ook maar bij Excelsior moeten laten? Goed is goed. Ik vind het wel mooi dat wij voor weinig geld een prima speler proberen te halen.
Wou ik net gaan zeggen. Talent is talent maakt niet uit waar het vandaan komt. Moussa is gewoon een goede speler ook voor Feyenoord.
Wieffer is een dm? Iets minder druk om te scoren op die positie? En ik ben ook van wieffer niet enthusiast en velen in de voetballerij met mij. Gewoon een water drager als wauters enz en
Wat een domme uitspraak. Wieffer gaan we voor veel geld verkopen. Is international geworden. Conclusie: je hebt nul voetbalverstand.
Ja en wat was die Wauters slecht. Hahaha alleen maar debiele uitspraken
Het is maart, het huidige seizoen loopt nog en de transferwindow is nog niet open. Maar één gerucht en de conclusies over niet aan de bovenkant versterken worden alweer getrokken.

Zullen we gewoon even wachten wat er deze zomer allemaal gebeurd en vertrouwen hebben in de mensen die van een slapende reus, Feyenoord eindelijk weer eens een club hebben gemaakt die mee doet om de prijzen?
De transfer periode is het hele jaar open joh, je kan toch een contract af sluiten dat per 1 juli in gaat. Of denk jij dat ten Kloese nu al zo gaan praten met eijsden als hij pas per 17 juni kan handelen? In de grote voetbal landen gaat dit aan de lopende band zo.
Volgens mij mis je het punt wat ik probeer te maken volledig. Namelijk dat het bizar vroeg is om te gaan zeiken op het aankoopbeleid voor het komende seizoen.
Want hij is voor de basis gehaald?
Per 1 juli zijn er geen andere rechtsbuitens meer onder contract sus DE BASIS lijkt best waarschijnlijk idd.
Dat is waar ook en daarna mogen ze niks meer halen natuurlijk.
En ze gaan ook 100 procent met 1 rechtsbuiten het seizoen in. Dat weet jij zeker en dat klopt ook zeker😆😆
Denk je echt dat we 10CL spelers kunnen halen?
Misschien 2 max. Met salarishuis ook nog onder druk

De selectie moet bestaan uit 26 spelers.
Moussa vind ik interessante optie. Maar dat is wel een speler die je moet "oprekken". Het gros van onze aankopen moet hieruit bestaan. Daar maak je de meeste winst op. Net zoals Beelen.
Maar die hebben wel even nodig om een basisspeler te worden.

Vraag die je kan stellen is hij beter dan Slory?
Of halen ze hem om te verhuren aan excelsior/dordt of verhuren ze Slory aan excelsior?

Hoop paniek zonder het plaatje te weten
Meer je verdiepen in Feyenoord en de trainer. Die zei toch echt in het rondo interview dat hij verwacht in elke linie een cl speler te hebben in de zomer, meer dan 2 dus....
Ik verwacht ook miljonair te worden met de bitcoin.maarja...
Zonder dollen. Ik mag het hopen maar er moet wel plek zijn.
En ik moet nog maar zien of het haalbaar is
Indien die Moussa wordt getaxeerd als 1) beter (iig dan bijv. Jahanbakhsh en Walemark), 2) economisch interessant qua investering en 3) veelzijdiger dan wat we nu hebben is het per definitie een vooruitgang.

Indien we die vooruitgang relatief goedkoop binnen kunnen halen, dan creëren we de als vanzelf budget voor 1 of 2 veel duurdere (top)spelers. Langzaam maar zeker schuift ook het salarisplafond in Rotterdam omhoog, makkelijk is het nooit, maar de club kan al zoveel meer dan 10 jaar geleden.
Jahanbakhsh is transfer vrij en wålemark is toch echt ooit gekocht als linksbuiten. En dat 10 jaar terug is ook onzin. Ook toen kon men bekende spelers halen. Men durft alleen nooit bij Feyenoord daarom blijven we altijd in de marge.
Jahanbakhs is niet transfervrij. We hebben optie om met jaar te verlengen. Verdiep je voordat je wat roept.
Alsof dit de enige aankoop gaat worden? Straks haalt PSV hem een zeg jij weer dat we ‘slapen’ of ‘niet doortastend zijn’. Dit kan toch een soort Wieffer, Beelen-achtige transfer zijn voor relatief weinig maar super potentie.

Nu zet je Te Kloese als een einzelgänger neer, dat staat er niet.
Bij PSV is dit dan de vervanger van vertessen die flank speler nr 6 was bij psv. Feyenoord gaat deze speler halen als basis materiaal omdat andere opties te duur zijn. Dat is het verschil tussen TOP en marge helaas. Dit maak ik als supporter al een paar decennia mee. Zie de ayoubs, larssons, lurlings enz van deze wereld
Konterman, Paauwe, van Gastel, Bosz. Toen liep Wim Jansen er rond . Die had er ook oog voor . Met als het huidige technisch team. Zegt meer over de toenmalige beleidsmakers
Misschien kun je dan toch maar beter een andere club kiezen. Alleen kun je daar ook over elke beslissing negatief doen, want dat is wat ik je op dit forum eigenlijk altijd zie doen. Nu mag dat gerust hoor, maar als je dan telkens zegt dat zij die niet overal negatief over zijn geen verstand van voetbal hebben, vind ik dat wel wat goedkoop.
Volgens mij is het nog lang geen transfer periode. Voordat het zo ver is heeft iedereen al een akkoord met de speler. Het wordt een lange zomer. Ik lees alleen nog maar de handtekeningen.
Leef jij in 1920? Met je nog lang geen transfer periode. Het is het hele jaar door transfer periode, je kunt gewoon contracten af sluiten die per 1 juli in gaan???? Welkom in 2024
Bij wie is er zo een contract afgesloten???
Kleine 1000 keer minimaal per jaar binnen Europa al een kleine 20 jaar? Misschien een andere sport gaan volgen?
Ooit in een grijs verleden nog in de jeugd gespeeld bij Patro Eisden, dan is dit wel leuk om te lezen.

Indien het onder de miljoen blijft kun je de gok wagen. Denk dat zijn rendement beter wordt met een beter team om zich heen. Daarnaast heb je een compleet nieuw profiel in je team, dat is ook wat waard.
Wat een negativiteit weer. Prima speler die iets toevoegt aan de selectie kijkend naar zijn spel in de afgelopen wedstrijden bij Vitesse en dan heb ik het over de 1 tegen 1. Bij Feyenoord kan hij zichzelf ontwikkelen.
Ik ben wel fan van deze speler ! Met goede spelers om hem heen zal die nog veel beter worden. Dodelijk in de 1 op 1 en veel creativiteit ik zie deze jonge wel een topper worden.
Ja het ziet er bij Vitesse leuk uit, maar dilrosun had ook een prima actie. Maar zulke spelers lopen ook vaak vast en als de voorzet ook niet altijd goed is. Heeft hij binnen de kortste keren de zelfde status als Dilrosun bij het legioen.
Gozer echt?.....dodelijk 1 op 1 bij degradatie kandidaat vitesse ja. Feyenoord is een paar niveaus hoger, speelt niet voor niets bij patro eijsden hé....door lui als jij zal Feyenoord altijd een kleinere marge club blijven. Voor het cheap blijven gaan ipv echt investeren. Om slot te quoten: de tijd van spelers beter maken is voorbij. Dat doen ze in alkmaar.
Balgehakt ben jij zeg. Toen ik hem zag spelen bij Vitesse was ik al gecharmeerd van hem. We hebben geen echte buitenspelers die de actie opzoeken ja een minteh die gehuurd is , maar neem die nou als voorbeeld , pas 2 jaar prof en heeft constant dreiging.

Mats wieffer was ook cheap Beelen ook? Wat is er mis met zulke jongens dan ? Je moet gewoon talent kunnen zien , jij hebt liever een 30 jarige met een salaris van 3-4 miljoen bruto ?
Waar jij gecharmeerd van bent is niet relevant, denk groter....als dit echt een wereld talent is met 22 waarom heeft de Belgische top/subtop hem niet op gepikt, of de Franse clubs? Die zijn gek op Noord Afrikaanse dribbelaars. Zou het misschien komen omdat de scouts van een brugge of lens deze jongen niets hebben gevonden??

Of is men bij Feyenoord beter in scouten dan in belgïe en frankrijk...waar spelers als ba en een dreyer bv lopen. Waar in de elftal artikelen hier te vinden ook over wordt gesproken als versterkingen...Zelfs als gehaktbal is de kijk op het grotere voetbal plaatje beter.....
Wat een zielige man ben jij. Kun je niet ergens anders je mening gaan verkondigen op jouw asociale manier? Er moet toch een wappieclubje zijn waar ze jou wel tof vinden?
Tegen Beardguy. Die man is niet goed bij zijn hoofd
Volledig met je eens bijzondere gozer echt waar..
Jij maakt niet uit waar iemand wel en niet iets kan doen. Dat is pas zielig denken dat je macht hebt. Ik verkondig simpelweg voetbal realisme. Als realiteit voor jouw een issue is, is het jouw issue. Leg anders uit hoe het kan dat deze jongen met 22 nog niet in de Belgische eredivisie speelt? Of minimaal 2e divisie frankrijk? Misschien omdat ie zo goed niet is??? Spelers beoordelen op 3 goeie wedstrijden met circus acties is geen reden om spelers te kopen voor een paar miljoen. Tenzij je als ad/td al weet dat je geen budget hebt voor een duurdere aankoop als rechtsbuiten. Zie ook het willen verlengen van de huur van minteh. Dat heet realisme en leven in een echte wereld.
Er is een naam voor jouw aandoening. En ook een behandeling. Ik zou eens naar een psychiater gaan als ik jou was. Dat gaat je echt helpen
Ik denk dat ze een tweesporenbeleid hanteren. Met het huidige aantal wedstrijden is de bank nu veel belangrijker geworden dan ooit. De laatste 20 minuten van de wedstrijd kan je dit soort spelers er prima ingooien . De backs van de tegenstander zijn dat wat vermoeiender.
Altijd doen. Rendement is nog wat laag, maar kost niet veel, kan zich nog ruim ontwikkelen en je ziet aan alles dat hij kan ballen.
@FeyenoordTM met het zinnetje ‘de beslissing….teamverband genomen’ wordt gedoelt dat dit weer niet een jongen is die positief uit de scouting komt?
Weer een speler voor Dordrecht ?
Wat zegt dit over een langer verblijf van Minteh?
Minteh is in de zomer nog de enige rechtsbuiten daar jahanbakhsh tv is en wålemark nooit meer door slot zal worden gezien als optie. Dan heb je toch wel een paar rechtsbuitens nodig.
@FeyenoordTM DtK gaat vrolijk verder waar hij gebleven is. Een One man Show….
Ftm hij volgt Feyenoord al op instagram.dat was vorige week niet.
Hij volgde eerst Ajax op Instagram, kijk maar op m’n persoonlijke Twitterprofiel @RutNultien
@FTM hoe groot is de kans dat hij komt? Klopt het dat ze hem in Eindhoven ook volgen met interesse?
Ongelooflijk. Dat je daar moeilijk over doet zeg.