Bevestigd
uefa-champions-league

UEFA

Europees

Feyenoord komt met losse kaartverkoop voor CL-duels

FeyenoordTM

Afgelopen weekend verkocht Feyenoord alle passe-partouts voor de groepsfase van de UEFA Champions League, maar er komen op korte termijn nog losse tickets in de verkoop.

Dat meldt de webcare van de Rotterdamse club dinsdag op Twitter. Daarmee is er voor supporters die een wedstrijd separaat willen bezoeken nog altijd hoop om een plek in De Kuip te bemachtigen.

Feyenoord verwacht op korte termijn meer informatie over de losse ticketverkoop van de thuiswedstrijden in de groepsfase van het het miljoenenbal te kunnen communiceren.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Met een nieuw stadion was het kassa voor Feyenoord geweest.
Ik denk dat het vooral om de wedstrijd tegen Lazio, en misschien tegen Atletico gaat. Als zij maar een beperkt aantal kaarten afnemen, komen er nog een of 2 vakken vrij, denk ik.
Leuk al die restjes maar naast een maatje zitten zit er niet in. Hier heb je vrij weinig aan. Het is bizar hoeveel vraag er naar kaarten is. Ook bizar dat er nog steeds mensen zijn die in de kuip willen blijven. Een stadion dat makkelijk 3x gevuld kan worden tegenwoordig maar omdat er mensen zijn die waarde hechten aan beton van 90 jaar oud, ik nu geen plek heb
Echt heel apart idd. Je kan niet eens meer een sk kopen, als je dat zou willen. Stond begin dit jaar met 40.000 man te azen op 2.000 kaarten, absurd.
haha inderdaad, ik probeerde het ook weer eens: "u bent nr 8.012 in de wachtrij..."
Huh? Er is echt niemand die vindt dat er niets moet gebeuren om supporters en zakelijke klanten beter te kunnen accommoderen. En er is niemand tegen uitbreiding van het aantal plaatsen.
"maar omdat er mensen zijn die waarde hechten aan beton van 90 jaar oud, ik nu geen plek heb "

Ahwwww 🎻
Misschien even logisch nadenken dat als we weer een jaar of twee 3e of 4e worden, je de huidige Kuip niet eens gevuld krijgt. Succes supporters hou je overal. Of je de Kuip wilt vervangen voor een nieuw stadion, moet je zelf weten en kan je je beweegredenen voor hebben. Maar niet als reden omdat er nu zoveel vraag is naar kaarten. Dat gaat samen met het succes wat er nu is en is gezien Feyenoords verleden geen garantie voor de toekomst. Verder de Kuip schalen onder beton van 90 jaar oud, dan ben je voor mij gewoon af!
Inderdaad! Beetje neerbuigend naar de tempel, al 47 jaar mijn kerk en mijn huis, maat ❤️🤍🖤🔥🔥🔥🔥🔥 In de HCS tijd zat er een plukje mensen nog maar en ook voorgaande jaren bleven de pet en sjaal supporters grotendeels weg. Allemaal zeiken dat alles *** was. De mensen die toen trouw waren, hebben nu gewoon een SK, dat ze daar eens over nadenken voordat ze zeuren dat ze geen kaart kunnen bemachtigen en dat de Kuip maar 90 jaar oud beton is. Uitbreiding is best mogelijk met de huidige Kuip, maar dat zou ik als ik Feyenoord was, voorlopig nog niet doen. Eerst maar eens kijken of de mensen ook een beetje blijven met een derde plek ofzo. Bijna 5 decennia ervaring leert mij van niet!
Hoi niet helemaal mee eens ik heb ruim 30 jaar seizoenskaart gehad. Ook ik heb de hcs tijd er gezeten . Maar tijdens Corona door omstandigheden niet kunnen verlengen. Daarna kwam slot en log ik al twee jaar in voor seizoenskaart en sta op plek 25000 . Niet erg maar wat me wel tegenvalt is dat je op 1 account onbeperkt in de rij kan gaan staan . Maak het systeem eerlijk 1 inlog per account en het is voor mijn makkelijker te verkroppen dat ik mis grijp
Of je gaat er in mee en maak je meer kans!! Net hoe je er zelf tegen aan kijkt toch.?? Ik snap wel dat ze op meerdere locaties inloggen bedoel ik doe dat zelf ook als ik een europeese uitwedstrijd wil zien!!
Het is niet nieuw dat sk allemaal uitverkocht raken. Het is al jaren drama om een sk te scoren, maar dat maakt U niet allemaal mee, omdat U er al eentje heeft. En er is juist heel veel weerstand geweest om een nieuw stadion te bouwen. Mensen willen uitbreiding van de Kuip, maar dat is al langer bekend dat dat niet zo makkelijk is en ook niet duurzaam. Daarom beginnen ze er niet aan. Een heel nieuw stadion is de oplossing. Succes supporter heb je idd overal, maar de meeste succes supporters gaan niet voor een sk, maar voor losse kaartjes bij grote wedstrijden. Als je al 31.000 sk hebt verkocht en je gooit er nog eens 2.000 bij, kwamen er minimaal 40.000 mensen om die overige te kopen, dat zijn zeker geen succes supporters.
2 jaar geleden heb ik zelf een seizoenkaart kunnen bijkopen, op de gele sector. Voor het succes seizoen in de Conference League. Als het mij lukt, lukt dat ook een ieder ander, want had niets met mijn eigen seizoenkaart te maken m.b.t. voorrang ofzo. Maar dit was voor het succes in het seizoen van de conference League. Dus ja het zijn wel degelijk successupporters, want als het mij toen lukte, hadden anderen ook kunnen kopen. Niet na dat seizoen nee, toen wilde iedereen er bij horen en zeker na afgelopen seizoen, waarin iedereen kaarten wilt kopen. Geloof mij nou maar, als Feyenoord weer twee keer derde/vierde wordt (wat ik uiteraard niet hoop haha) dat er weer zoveel afhaken.

en wat jij dus zeg dat zij alleen voor losse kaartjes gaan bij grote wedstrijden, dan moet je een duur stadion gaan bouwen voor die paar topwedstrijden per jaar. Lijkt mij dat je daar zelf ook al het nut niet van in ziet toch? Loop je de rest van het jaar in een half leeg stadion te voetballen, lekker sfeervol..
Heb je toen in de wachtrij gestaan om ze te kopen? Ik durf te zeggen van wel. Dan ben jij dus een van de gelukkige geweest die er eentje heeft kunnen scoren. Ik zei al eerder dat er 40.000 man in de rij stonden om een sk te kunnen kopen, laten we zeggen dat 75% succes supporter was, dan is alsnog 25% dat niet, wat uitkomt op 10.000 mensen die ook in slechte tijden een sk zouden kopen ( of mindere, even afkloppen haha). Ze hadden het over een capaciteit van 60.000 dus dat is 13.000 meer plaatsen dan we nu hebben. Dan heb je dus 10.000 extra over voor sk houders en 3.000 voor losse verkoop. Zoveel verlies zal je dus niet lijden. Durf zelfs te zeggen dat je meer winst zal maken..
Nee geen wachtrij niets, dat was toen niet aan de orde. Dus nogmaals en ik blijf in herhaling vallen, mensen hadden toen gewoon een seizoenkaart kunnen kopen, maar hebben dat toen niet gedaan. Nog niet de successen die er nu waren en daarmee gaat dus veel gepaard. Dan moeten ze nu niet klagen dat er te weinig plekken zijn, want mocht er weer een periode aankomen zonder successen, hoor je diezelfde personen ook niet meer. Maar dit is een eindeloze discussie denk ik ;)
Onzin. Zelfs in 2015 door veel aanvraag een wachtrij ingesteld.
Ik zal toch zelf wel weten of ik in een wachtrij heb moeten staan of niet!
Mijn dochter en ik hebben sinds vorig jaar een seizoenskaart, daarvoor losse kaarten. Was echt geluk er doorheen te komen maar ja
In de “nieuwe kuip” zou er ook niet genoeg plaats zijn geweest. Nu 52000 dan 60000 plaatsen?? Of zo iets??. . Zou ook te weinig plaatsen zijn. En De Kuip uitbreiden naar meer plaatsen hoorde ook tot de mogelijkheden. Jammer dat we die slag gemist hebben. Dan zou het klaar zijn geweest en met minimale kosten.
47.000 naar 60.000 zijn toch weer 13.000 extra plekken.
De Kuip renoveren had ook veel plaatsen opgeleverd. En zou dan nu al klaar geweest zijn. En veel goedkoper.
Was niet duurzaam genoeg en kwamen veel problemen van. De constructie is niet goed genoeg dus had je net zo goed een nieuwe kunnen bouwen
Klopt niet. Constructie is prima. Maar er zaten een paar mannetjes die hun zin wilde doordrukken.
Tja, sommige mensen hebben al langer een seizoenskaart en niet pas als Feyenoord kampioen is. Het jaar voor de conference league finale kon je makkelijk nog een kaart halen maarja
Wat een onzin. Het is al jaren drama om een sk te kopen. Mss niet zo extreem als dit jaar, maar een sk krijgen is net zo zeldzaam als een gouden ticket van de chocoladefabriek.
Zie tijdens de eredivisie wedstrijden nog vaak zat meerdere lege stoelen om mij heen. Komt dat omdat de kuip te klein is of omdat mensen alleen bij grote wedstrijden willen zijn. Hetzelfde geldt voor de sk verkoop. Feyenoord word 1x kampioen en haalt Champions League en iedereen wil naar Feyenoord (wat ook logisch is) maar dan moet je niet klagen als alles dan opeens op is.
Dat zijn dan stoeltjes van sk houders die laatste moment niet meer kunnen dus hun kaartje te koop zetten en niet meer verkocht raakt..
@Bartjuh , het is ook al jaren bekend dat je in de gele zone gemakkelijk in ieder vak kan gaan staan of zitten, wordt nagenoeg niet op gecontroleerd.
De jonge gasten willen allemaal bij vak S horen dus doen er alles aan om daar in de buurt te kunnen staan om er zeker bij te horen, dus elders weer vrije plaatsen.
vorig seizoen met het sluiten van de gele zone, was het ook super druk op de andere vakken, dus mijn gevoel zegt dat er veel mensen wel zijn maar op andere plaatsen
Nee, kan bijna niet meer want ze controleren wel degelijk of je een kaartje hebt voor het betreffende vak..
@EenEkteSupporter, zit al heel lang op UU, maar zonder probleem naar U en vakken er naast hoor, geen enkel probleem, of trapje op met paar mensen, 1 loopt terug met de kaarten en hoppa de rest loopt ook zo weer omhoog, kind kan de was doen
Ben benieuwd of het geen mission impossible wordt om kaarten te bemachtigen. Zelfs als legioen-lid blijkt het al erg lastig om aan kaarten voor thuiswedstrijden in eredivisie te komen. Losse verkoop niet (of op site erg onduidelijk), de ticketexchange werkt verre van optimaal, zeker als je meer dan een kaart voor plekken naast elkaar zoekt. Wat niet gek is met 2 puberzoons die met hun vader Feyenoordfan zijn.
Je kan de accounts aan elkaar linken, zodat je met 1 account, drie kaartjes kan kopen. (Voor als je dat nog niet wist).
dank, is bekend (waar is #@$*& dat wachtwoord van hun accounts ook al weer...). lost alleen probleem van enkel verspreide plaatsen beschikbaar (we zitten graag bij elkaar) nog niet echt op helaas. Het leek in de afgelopen jaren toch iets gemakkelijker te gaan. vroeg me af of de site was 'geoptimaliseerd' of dat het gewoon een kwestie van (nog) meer vraag is. anyway, voorlopig blijft het kwestie van gewoon enorm blijven proberen (en de f5 knop afslijten).
Vroeg in de wachtrij staan werkt voor mij tot dusver bijna altijd haha. Behalve dan voor die seizoenskaarten.. Soms pak ik ook gewoon twee plekken die redelijk dicht bij elkaar zitten om vervolgens te vragen aan de mensen daar of ze het erg vinden een stoeltje op te schuiven haha.
Hadden al gelijk in de losse verkoop moeten doen. Alsof ze bang zijn dat het niet uitverkocht raakt.
dat gebeurt alleen in Eindhoven 😂
In Eindhoven kunnen SK houders een PP kopen, andere supporters alleen losse kaarten voor slechts één van de drie wedstrijden, om zoveel mogelijk supporters de kans te geven erbij te zijn.
Als je sk houder bent, vind ik het wel logisch dat je voorrang hebt op kaartverkoop. Maar om te eisen dat je gelijk drie wedstrijden moet kopen, vind ik echt een rare gang van zaken. Ik had graag een Champions League wedstrijd in de Kuip willen zien, maar om gelijk drie te moeten kopen, gaat helemaal nergens over. Het is al lastig genoeg voor sommige om een wedstrijd te bezoeken.
Wordt waarschijnlijk een nog kanslozere missie om aan deze kaartjes te komen, dan aan een passe partout.
Ik vraag me echt af wat Feyenoord eraan doet om de illegale doorverkoop te voorkomen.
meer mensen inzetten om id te controleren welke match met de pas
Dat werkt niet altijd. Bv als je kaarten op bedrijfsnaam hebt. Een oplossing kan zijn alleen mobiele tickets accepteren?
Zouden ze op moeten kopen, kosten bij originele verkoper verhalen, die ook SV geven voor lopende en komende seizoen en kaarten opnieuw in de losse verkoop.
Twee seizoenen geleden had zo'n wijf welke altijd uitwedstrijden pakt met Feyenoord, haar kaart doorverkocht voor de finale van de Conference League. Alles was bij Feyenoord bekend maar er is geen reet aan gedaan (alleen terug gezet van Diamond naar gold maar dan heb je nog voorrang voor 9 vd 10 uitwedstrijden). Als Feyenoord er dus zelf al weinig tot niets aan doet, hoef je helaas niet te verwachten dat mensen stoppen met doorverkopen. Hoe schandalig het ook is dat supporters over de ruggen van eigen supporters geld verdienen!
Maar wanneer is het illegaal? Ik heb een sk, dus heb een passe partout, nu kan ik 1 van de wedstrijden niet, en nu verkoop ik m aan een medekameraad.
Uiteindelijk is het persoonsgebonden dus mag diegene helemaal niet op zo'n kaart naar binnen. Ik denk ook dat die losse kaartverkoop, meerendeels kaartjes zijn van passe partouts waar mensen niet heen kunnen of gaan. Die verkopen dan gewoon 1 van de drie (waar niks mis mee is uiteraard).