slot-afscheidsvideo

X: @Feyenoord

Nieuws

Feyenoord komt met prachtige afscheidsvideo: "Elk begin heeft een Slot"

Stan

Het laatse competitieduel van Feyenoord staat zondag in het teken van het afscheid van Arne Slot. De succescoach van de Rotterdammers gaat de overstap maken naar de Engelse topclub FC Liverpool, en neemt tegen Excelsior voor het laatst plaats op de trainerstoel in De Kuip. In aanloop naar de afscheidwedstrijd presenteert het mediateam van de club een prachtige video met Slot in de hoofdrol. 

In de video is te zien hoe Slot via de catacombe het veld van het Feyenoord-stadion betreedt en onder het mom van 'Making Memories' langs de schitterende momenten loopt die hij als trainer van de Stadionclub beleefde: "Van Drita tot Tirana. Van Rome tot Madrid. Van De Kuip tot de Coolsingel."

De video sluit af met de mooie woorden: "Walk on, coach. Met ons in je hart", verwijzend naar You'll Never Walk Alone, dat zowel in De Kuip als bij Slots nieuwe club Liverpool, luidkeels wordt meegezongen door de trouwe aanhang. 

Delen

Reacties

Hoop dat die ooit nog een keer terug komt!
Ook hier hebben we stappen in gemaakt. Prachtige video.
Kippenvel.dit kan alleen bij onze prachtige club
Zomaar een idee
Waarom gooit feyenoord de vakken r,s,t en x niet gewoon open na het laatste fluitsignaal voor een massaal afscheid van arne slot?
Vakken moeten tijdens de wedstrijd gesloten blijven maar volgens mij heeft de knvb niets te zeggen over na de wedstrijd.
Zou voor een geweldig afscheid van king arne kunnen zorgen
Klopt het dat Feyenoord en aanbieding heeft gedaan op Sahin?