slot-1

VK Sportphoto

Nieuws

MATCHDAY • Feyenoord - Excelsior

Karst

Het is weer matchday! Feyenoord sluit een memorabel seizoen af in De Kuip tegen Excelsior Rotterdam. Om 14:30 uur trapt de ploeg van Slot, onder toeziend oog van arbiter Lindhout, nog een allerlaatste keer af voor het laatste duel van het seizoen.

In de 34e en laatste speelronde van het seizoen 2023/'24 speelt Feyenoord in eigen huis de stadsderby tegen kleinere broer Excelsior. Beide ploegen hebben nog genoeg om voor te spelen. Zo kan Excelsior de nacompetitie nog ontlopen en kan Feyenoord het puntenrecord met mogelijk 84 punten verbreken. 

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen gaat altijd gepaard met het afscheid van een onbekend aantal spelers en stafleden, maar vaak weet je van tevoren nog niet wie er vertrekken. Dat is dit seizoen anders. Arne Slot, Sipke Hulshoff en Etiënne Reijnen staan voor een overstap naar Liverpool en zullen vandaag nog een laatste keer op het heilige gras van De Kuip de ploeg naar de overwinning dirigeren.

Helaas zal Arne Slot geen afscheid nemen in een volle Kuip. Een deel van de Gerard Meijer tribune (vakken R, S, T en X) moeten door een opgelegde straf van de KNVB dichtblijven.

Delen

Reacties

Straf KNVB: Je kan hierover verschillend denken, maar als al die idioten met hun klauwen van het vuurwerk af waren gebleven, was er geen straf gekomen. Ik vrees echter dat dit tuig niet is uit te roeien; kijk maar naar ADO - De Graafschap. Misschien toch maar gelijk het gehele vak ontruimen...
Vuurwerk vooraf vooral bij een avondwedstrijd heb ik geen moeite mee.
P.s. die zwarte rookbommen hoeven van mij ook niet.

Vuurwerk tijdens de wedstrijd keihard straffen. Gisteren profiteerde de ploeg wiens aanhang het spel stillegde er bijna van. 020 is natuurlijk helemaal belachelijk.

De straf gaat compleet tegen de regels in. Bekertoernooi en competitie door elkaar. Regel is ook eerstvolgende wedstrijd ed.
Die willekeur om harder te straffen is volkomen belachelijk..

P.p.s. ben benieuwd of we nu nog steeds rijen hebben op gele zijde
Voor de wedstrijd kan ik het ook wel billijken, maar de KNVB en UEFA niet. Omdat deze miserabele instanties de strafmaten bepalen moet je zorgen dat die knuppels geen straffen kunnen uitdelen.
Ene kant wil je een mooi afscheidswedstrijdje, maar aan de andere kant zou een gelijkspel niet super erg zijn. Gun het Excelsior wel
Dat is wel zo, maar in 2017 was dat andersom niet. Dus laten we er maar gewoon voor gaan.
Zal toch wel raar zijn als hij na deze wedstrijd niet gelijk naar Liverpool vertrekt om een handtekening te zetten
Ja. Zal dinsdag wel bekend gemaakt worden
Gun het Excelsior wel, maar denk dat ze nacompetitie in moeten.
De Zerbi verlaat Brighton & Hove Albion
De laatste 3 punten voor deze geweldige trainer die ik zeker ga missen.
Wat ga ik met trots naar deze laatste wedstrijd kijken! Jammer dat sommige van de grote jongens niet op het veld afscheid kunnen nemen, maar laten we er het mooiste maken! IN SLOT WE TRUST!
De eerste wedstrijd tegen Drita vond iedereen bagger. Wij vonden het een verademing om de energie toen al te zien. Daarna is het alleen maar beter geworden met als resultaat een schaal en een beker. Vanmiddag zing ik voor het laatst voor je Arne. Wat ga ik je missen ……
Klopt, hij heeft weer veel hoop gegeven
Turkse media meld dat Feyenoord een bod heeft ingediend op Sahin, klopt dit?
Die melden eerder ook al dat te Kloese had gesproken met Sahin. Zou me niets verbazen dat ze er al uit met elkaar maar dat gewacht wordt tot Dortmund de CL finale heeft gespeeld... @FeyenoordTM ???